marts 5, 2019

3 tips når du skal sælge Bitcoins

Én ting er at købe Bitcoins, hvilket normalt er ret lige til – og en anden ting er at sælge kryptovalutaen igen.

Salg af Bitcoin er også forholdsvis nemt, men det er noget, som mange private kryptoholdere er lidt usikre på. Derfor kommer der her en håndfuld tips til dig, der er på vej til at sælge dine Bitcoins.

Hvem kan man sælge til?

Der er både børser, Bitcoin-forhandlere og privatpersoner, der er interesserede i at købe Bitcoins.

Så hvis du har Bitcoins stående på din wallet og gerne vil af med dem igen, er det som regel ikke vanskeligt at finde en køber.

Men når du har fundet den rette køber af dine Bitcoins, så er der stadig et par ting at være opmærksom på. Vi kommer med tre tips, der blandt andet handler om at finde det rette tidspunkt, sørge for at kursen er i orden, samt at du overvejer muligehden for at veksle til en anden kryptovaluta.

1. Find det rette tidspunkt

Du kan gøre en god handel ved at sælge dine Bitcoins på det rette tidspunkt. Uanset om du blot vil af med et lille eller stort beløb, så gør det en forskel, hvornår du sælger.

Er værdien faldet de sidste par dage? Så vent lidt, for den oplever nok en stigning igen inden længe.

Er den steget, og forventer du at det bliver svært at finde et bedre tidspunkt at sælge på? Så giver det måske mening at lave handlen med det samme, da det nok vil give det bedste udbytte.

Hold øje med markedet, og sælg på et tidspunkt, hvor det giver mening for dig.

2. Få en god kurs

Én ting er den generelle markedskurs, og det er blandt andet det, du skal holde øje med ved tidspunktet. Men så er der også den kurs, som du og køberen vil aftale med hinanden.

Hvis du sælger hos en børs, vil det ofte være til en fastsat kurs, og her skal du så selv vurdere, om den er retfærdig eller ej. Det samme er tilfældet hos hjemmesider, der køber og sælger Bitcoins – ofte er der en fast pris eller et fast gebyr.

Nogle gange kan du sælge til en privatperson der er ivrig og dermed lave en handel, der er i din favør. Men det kræver nok lidt held, og at der er efterspørgsel efter Bitcoin på det tidspunkt, hvor du vælger at sælge.

Men helt generelt, så anbefaler vi dig, at du holder øje med værdien og forsøger at komme så tæt som muligt på den officielle kurs. Enhver handel inden for 10% af den officielle kurs er acceptabel, hvis det drejer sig om et mindre beløb. Er der i stedet tale om et større beløb, så vær endnu mere grundig efter at finde en god deal.

Ønsker du at se bitcoins kurs i live tid og få et overblik så se vores Bitcoin kurs side her

3. Overvej også at veksle

Hvis du overvejer at sælge dine Bitcoins, kan det måske give mening at sælge dem til fordel for en anden kryptovaluta. Her er der altså tale om en veksling i stedet.

Det er især relevant, hvis du er investor og gerne vil have en bredere portefølje. Men det giver også mening, hvis der er en anden coin, som du måske skal bruge til noget specielt.

I stedet for at få traditionelle penge til gengæld for dine Bitcoins, kan du altså også vælge at veksle til en anden – eller flere – kryptovalutaer.

Her hos CoinMarket kan du veksle crypto med et minimalt gebyr på 1,5%. Og ikke nok med det: Du har valget mellem et hav af forskellige coins!

Har du kigget på Ethereum og vil gerne lære lidt mere om det så klik her, eller kunne du måske godt tænke dig at købe Ethereum så klik her

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.