januar 30, 2019

5 grunde til at investere i Bitcoins

Bitcoins har taget verden med storm. Værdien er vokset væsentligt siden Bitcoin først kom på gaden, og selv de mest indelukkede mennesker har efterhånden hørt om Bitcoins og kryptovalutaer.

Der er meget debat omkring hvorvidt det er fremtidens møntfod, og der er bestemt nogle argumenter imod. Men i sidste ende er der også en masse argumenter for, og det er dem, vi vil se nærmere på her. Du får 5 grunde til at investere i Bitcoins lige her.

Bitcoin har et stort potentiale

Bitcoin-valutaen har mødt lidt modvind i 2018. 2019 har fået en forholdsvis stille start, men efter mange succesfulde tidligere år, er der stort potentiale for Bitcoins.

Mange analytikere mener, at værdien kan stige endnu mere i 2019 og 2020. Hvis det er tilfældet, så handler det om at springe på, mens den stadig står til en fornuftig pris.

Det kan selvfølgelig også gå den anden vej, men som investor er der altid en risiko – og med det store potentiale Bitcoins har, kan det sagtens være en lille investering værd.

Værdien er svingende

Værdien svinger forholdsvis meget. Det lyder måske ikke som en god ting, da vækst typisk er det bedste, når vi taler om investering. Men det at værdien går op og ned kan også være en god idé: I hvert fald hvis du handler valutaen på kryds og tværs og ikke kun investerer.

Udsvingene betyder nemlig, at der er gode penge at tjene. Der er altid folk, der vil købe og sælge Bitcoins, uanset hvordan værdien ligger.

Hvis du kan lave en god markedsanalyse og købe og sælge på de rette tidspunkter, så kan du hente nogle gode procenter her og der.

Det kræver lidt kløgt, men det er bestemt muligt. Der er mange, der tjener gode penge ved at købe Bitcoins til en god kurs på en børs, for derefter at sælge videre privat, hvis værdien er steget.

Du kan bruge Bitcoins til praktiske formål

Bitcoin er ikke kun et investeringsobjekt. Den er allerede nu en effektiv valuta, som kan bruges mange steder – især på internettet, men også i nogle fysiske butikker.

Du kan altså bruge dine Bitcoins til mange praktiske formål. Med en Bitcoin wallet er du altid klar til at overføre, hvis det er nødvendigt.

På mange måder er Bitcoins mere praktiske end almindelige penge, og hvis du har Bitcoins på bogen, så har du altid noget at handle med.

Det er nemt at købe Bitcoins

En fjerde grund til at investere i Bitcoins er, at de er nemme at købe.

Du har flere forskellige muligheder:

  • Du kan købe privat
  • Du kan købe fra en børs
  • Du kan købe fra hjemmesider, der sælger Bitcoins

Det er slet ikke så svært, som mange forestiller sig. Der er altid folk, der sælger Bitcoins, og det gør det nemt at købe dem.

En god måde at udvide investeringsporteføljen

Måske har du allerede aktier, obligationer og andre værdipapirer. Måske har du værdi i fast ejendom, eller måske har du værdi i visse online holdings.

Kryptovalutaer kunne være en udmærket tilføjelse til porteføljen. Bitcoin er den mest kendte af slagsen, så du kan blandt andet investere i Bitcoins og udvide din portefølje på den måde.

Du kan også se nærmere på andre kryptovalutaer, som for eksempel Ethereum, der også er ganske populær, og som har oplevet fornem vækst siden den blev skabt. køb bitcoins

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.