marts 5, 2019

Ethereum for begyndere: Det skal du vide

Hvis du har hørt om Ethereum og er klar til at investere i kryptovalutaen, så er du landet det rette sted. Det kan også være, at du allerede er godt i gang med Bitcoins, og gerne vil udvide porteføljen til også at dække andre digitale valutaer.I alle tilfælde får du her en hurtig introduktion til Ethereum. Perfekt at læse, hvis du er begynder og gerne vil have lidt grundlæggende info.

3 tips når du skal sælge Bitcoins

Én ting er at købe Bitcoins, hvilket normalt er ret lige til – og en anden ting er at sælge kryptovalutaen igen.

Salg af Bitcoin er også forholdsvis nemt, men det er noget, som mange private kryptoholdere er lidt usikre på. Derfor kommer der her en håndfuld tips til dig, der er på vej til at sælge dine Bitcoins.

februar 20, 2019

Bitcoin: Forudsigelser og fremtidsudsigter

Flere eksperter har været ude at forudsige Bitcoins fremtid. Der er delte meninger – mange mener, at fremtiden ligger hos Bitcoin, mens andre tror på, at øvrige kryptovalutaer kan overgå den nuværende markedsleder.

Her ser vi nærmere på nogle af de forudsigelser, som florerer rundt på nettet om Bitcoin.

februar 16, 2019

Sådan finder du den rette Bitcoin wallet

For overhovedet at kunne bruge og sende Bitcoins er det nødvendigt med en wallet. Det samme gælder, hvis du investerer i kryptovalutaen. Men hvilken wallet er bedst, og hvordan fungerer det egentlig?Det er nogle af de ting, vi ser nærmere på her – velkommen til vores guide om Bitcoin wallets.

Bedste Ethereum wallet i 2019

Det er vigtigt med en god og sikker wallet, hvis du skal investere i Ethereum, eller bruge kryptovalutaen til andre formål. Du har flere gode valgmuligheder, da der er et væld af Ethereum wallets. Nogle er dog bedre end andre, og det afhænger også af din platform. Her får du anbefalinger til nogle af de bedste Ethereum wallets i 2019.

februar 2, 2019

Bitcoin i Danmark

Bitcoin har taget verden med storm. Populariteten er især høj i lande som USA, Japan og Sydkorea, men mange danskere er også blevet introduceret for Bitcoin i den ene eller anden form. Ved køb og salg af Bitcoins i Danmark er der dog nogle ting, der er gode at vide. Her får du det fulde overblik.

Ethereum: Fakta og viden

Ethereum er en af de største kryptovalutaer. Den er forholdsvis ny – udgivet i 2015 – men har allerede på kort tid trukket masser af opmærksomhed til sig. Værdien steg voldsomt til sidst i 2017 og i begyndelsen af 2018, men er efterfølgende faldet tilbage til en mere beskeden pris.Mange kryptoeksperter er dog positive omkring fremtidsmulighederne, blandt andet på grund af teknologien bag Ethereum. Her får du lidt grundlæggende fakta og viden om denne interessante kryptovaluta, så du er godt rustet til en mulig investering.

januar 30, 2019

5 grunde til at investere i Bitcoins

Bitcoins har taget verden med storm. Værdien er vokset væsentligt siden Bitcoin først kom på gaden, og selv de mest indelukkede mennesker har efterhånden hørt om Bitcoins og kryptovalutaer.Der er meget debat omkring hvorvidt det er fremtidens møntfod, og der er bestemt nogle argumenter imod. Men i sidste ende er der også en masse argumenter for, og det er dem, vi vil se nærmere på her. Du får 5 grunde til at investere i Bitcoins lige her.