Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er Binance Coin Kurs før steget?

Binance Coin er utrolig spændende og har gennem de seneste par år udviklet sig meget positivt. Og det var ikke kun under det historiske bull run og Binance Coin er i dag på top 10 over største kryptovalutaer målt på omsætning. 

Binance Coin blev grundlagt med et meget klart formål om at sænke handels gebyrerne på den tilhørende kryptovaluta platform, Binance. Som man kan se på grafen så Binance Coin kurs rigtig positiv ud under det historiske bull run i 2017 og 2018, men i modsætning til andre kryptovalutaer, har Binance Coin faktisk nået flere historiske højdepunkter siden – til sammenligning er mange andre kryptovalutaer slet ikke kommet i nærheden af det niveau de var på tilbage i 2017. 

 

Men det er heller ikke uden grund, for Binance Coin tjener som sagt et spændende formål, og efter mange igen er begyndt at investere i kryptovaluta i slutningen af 2020, må det siges også at skabe interesse for flere og flere at sænke sine handelsomkostninger ved aktive trades. Der ligger et kæmpe uforløst potentiale, da Binance Coin og andre kryptovalutaer stadig på ingen måde er handlet nær meget som man kender det fra andre markeder, som eksempelvis aktiemarkedet. 

 

Samtidig er der under de seneste par år kommet langt større hold bag Binance Coin og ligeledes de andre kryptovalutaer og det tyder meget positivt for markedet generelt – og kan også være årsagen til at Binance Coin igen nåede et all time high for nyligt. Rigitg mange er af samme overbevisning, og mange tror samtidig på, at markedet denne gang ikke ligeså let kan rystes som tidligere.

 

Læs Køb Binance Coin.

 

 

Binance Coin prognose

Prognosen for Binance Coin er utrolig spændende at kigge på, for som vi kort allerede har været inde på, indeholder Binance Coin et stort potentiale, som man med stor sandsynlighed kun har set begyndelsen af. Samtidig er det spændende at kigge på en kryptovaluta, der ikke kun har været nede siden 2018 og først er kommet op nu – for Binance Coin har haft stor succes i mellemtiden også – og det er atypisk sammenlignet med andre kryptovalutaer. 

 

For lige netop Binance Coin er udbuddet og efterspørgslen på det generelle marked spændende at kigge på, fordi Binance Coin er meget afhængig af jo flere handlende jo bedre. Og enten stiger eller falder udbuddet og efterspørgslen er det egentlig godt for Binance Coin – det er bare ikke godt, hvis alle pludselig stopper med at handle. 

 

Jo mere der handles, jo bedre er det for Binance Coin. Så det er altså udbuddet og efterspørgslen, der får kursen til at svinge op og ned – og man kan få en grundlæggende god forståelse af, hvad der påvirker markedet ved at kigge på, hvor stor udbuddet og efterspørgslen er på et givent tidspunkt. 

 

Så kigger man på det bredere marked for at få en fornemmelse af, om der handles, så må det siges at se rigtig positivt ud for fremtiden baseret på de seneste par måneder – og det er kun godt for Binance Coin. For uanset om, det er udbuddet på en bestemt kryptovaluta, der stiger og kursen måske falder, så er det stadig godt for Binance Coin, så længe der handles. 

 

Det samme er gældende, hvis efterspørgslen øges og mange ønsker at købe – det er igen godt for udviklingen af Binance Coin – og måske endda bedre fordi det generelt skaber en større interesse og får flere til at handle som i sidste ende er godt for Binance Coin.

 

Men udbuddet og efterspørgslen beskriver også ret direkte den måde markedet er drevet, og det er jo netop udtryk for hvilken retning prisen går. Og det ekstra spændende element er jo, at ny investorer måske bare gerne vil i gang og derfor bare må købe Binance Coin for at kunne spare omkostninger på deres trades, hvor det ved andre kryptovalutaer fungerer lidt anderledes og man måske har bedre tid og tålmodighed til at vente.  

 

Derfor må der også bare meldes ud, at det ser ekstremt positivt ud for Binance Coin og alt i prognosen tyder på, at Binance Coin kommer til at klare sig rigtig godt i fremtiden. Specielt efter de seneste par år, kan man se at Binance Coin er modstandsdygtig og står godt, selvom det generelle marked er nede. 

 

Det er dog vigtigt at huske, at være opmærksom på, at intet er givet og der ikke er nogen garantier for, hvordan det kommer til at se ud i fremtiden. Heller ikke selvom det ser rigtig positivt ud i øjeblikket.

Dette kan få kursen til at stige

Vi har allerede været lidt inde på, det, der er helt specielt for Binance Coin sammenlignet med andre kryptovalutaer – men det er stadig meget interessant, hvad der specifikt kan være med til at få prisen til at stige. 

 

For der er virkelig mange, der tror på potentialet i Binance Coin og som også investerer i kryptovalutaen uden et formål om at sænke transaktionsomkostningerne – det kan også blot være for at få det i de gode afkast, som Binance Coin har kastet af sig de seneste par år. 

 

I og med at markedet stadig er så småt som det er, sammenlignet med andre handelsmarkeder, tyder det på, at der ligger et helt utrolig stort potentiale ude i fremtiden – og man kan sige, at jo flere handlende, der kommer, jo bedre ser det ud for Binance Coin og Binance Coin har virkelig hvad der skal til for at kunne være med til at skabe den fremtid som mange kryptovaluta tilhængere tror på. 

 

I øjeblikket tyder det sig rigtig godt – og bliver tiltroen til Binance Coin og markedet, kan det påvirke Binance Coin til at stige yderligere og langt over det niveau vi har set indtil nu. For netop den generelle efterspørgsel på kryptovaluta markedet er større end nogensinde før og det tegner sig altså ekstremt positivt for kursen på Binance Coin. 

 

Ud over de teknologiske aspekter, skal man kigge på den generelle efterspørgsel og hvordan den ser ud på kort og på lang sigt. Hvis man har en utrolig stor tiltro til hele kryptomarkedet i fremtiden skal man investere derefter – og det samme er gældende, hvis man er den modsatte overbevisning. 

 

Så alt i alt handler det altså om, at tiltroen til teknologien på Binance Coin og udviklingen i det bredere marked. Men der er som sagt, ingen, der kan sige hvordan det ser ud med sikkerhed.

Dette kan få kursen til at falde

Man skal altid huske at have det modsatte aspekt med i sin vurdering, da det er afgørende for at finde ud af, hvornår man bør tage sin profit. For mange andre kryptovalutaer, ville det i høj grad have handlet om, hvor stor en salgsvolumen sammenlignet med købsvolumen, der var på et givent tidspunkt. 

 

Men igen, så er det altså lidt anderledes for Binance Coin, der på en måde er uafhængig af om der bliver købt eller solgt meget, så længe der altså enten bliver købt eller solgt. Det nærmest eneste, der kan få kursen på Binance Coin til at gå ned, ville være, hvis markedet gik i stå. Og på den måde er Binance Coin meget unik. 

 

Samtidig ville en stor banebrydende nyhed, som at blockchain teknologien ikke længere virkede, være rigtig skidt. Måske ikke med det samme, fordi mange ville sælge ud af deres beholdninger – men skulle det ende med at hele kryptovaluta verden ikke længere ville eksistere, ville det naturligvis være rigtig skidt for Binance Coin.

 

Det kunne også være noget mindre alvorligt som at selve platformen, Binance, gik ned eller fik pålagt, at den ikke længere måtte operere i nogle specifikke lande, som måske er de største markeder for netop Binance platformen.  

 

Men igen, der er ingen, der med sikkerhed kan forudsige, hvad der vil ske i fremtiden så man skal huske klart at følge sin egen mavefornemmelse og strategi.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Binance Coin kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her. 

Hvor finder jeg en Binance Coin prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her. 

Hvad kan få Binance Coin kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få Binance Coin kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.