Bitcoin Cash eller BCH er en konkurrent til Bitcoin og den basere sig på den samme teknologi. Fokus for holdet bag Bitcoin Cash er at skabe et bedre produkt end den originale Bitcoin. Det er en hurtig og simpel coin, der kan facilitere simple betalingsløsninger, der kan integreres på hjemmesider og webshops uden, at det kræver store tekniske færdigheder.

Holdet bag Bitcoin Cash arbejder konstant på at gøre transaktions-gebyre mindre, gøre teknologien bedre og hurtigere og skaberne og skaberne tror fuldt og fast på, at Bitcoin Cash en dag vil være mere værd end Bitcoin.

bitcoin-flatart
bitcoin-flatart

Bitcoin Cash udnytter et P2P-netværk, der betyder, at der ikke er en central-styring af systemet. I stedet er transaktioner og data delt imellem dem, der ejer Bitcoin Cash og man er med til at vedligeholde netværket ved at “mine” Bitcoin Cash. Denne form for teknologi kaldes for “Blockchain” og er udnævnt til at være en af de mest lovende teknologier af forskere såvel som eksperter i medierne.

Tilhængere af Bitcoin Cash mener, at Bitcoin Cash i fremtiden bliver den blockchain-teknologi, der kan udbredes globalt. De mener at deres teknologi har bedre evne til at varetage transaktioner på skala med den Visa har, og at en investering i Bitcoin Cash er en investering i fremtidens vigtigste finansielle og teknologiske værktøj.

Bitcoin Cash er understøttet af wallets, der virker på både din PC, Mobil og en såkaldt “Paper Wallet”, hvor man kan have sine Bitcoin Cash helt væk fra enheder med internet. Bitcoin Cash kan sendes mellem adresser tilknyttet en wallet på samme måde som Bitcoins kan. Man kan sende små mængder Bitcoin Cash og behøver ikke at sende en hel coin af gangen.