februar 20, 2019

Bitcoin: Forudsigelser og fremtidsudsigter

Flere eksperter har været ude at forudsige Bitcoins fremtid. Der er delte meninger – mange mener, at fremtiden ligger hos Bitcoin, mens andre tror på, at øvrige kryptovalutaer kan overgå den nuværende markedsleder.

Her ser vi nærmere på nogle af de forudsigelser, som florerer rundt på nettet om Bitcoin.

Bitcoin kan få hård konkurrence fra andre digitale valutaer

Bitcoin er den mest kendte kryptovaluta, men det er ikke nødvendigvis den mest brugbare. Der er flere andre coins, der har en bedre teknologi bag sig, og som i realiteten bør være mere funktionelle til det, som de er designet til – nemlig det at være en digital møntfod.

Calvin Ayre, der er stor tilhænger af Bitcoin Cash, er skeptisk overfor den almindelige Bitcoin. Han mener, at andre kryptovalutaer er bedre rustede til rent faktisk at være valutaer.

Og det kan måske være lig med, at Bitcoin falder i værdi, eller at andre digitale coins i hvert fald kan overgå Bitcoin.

Dermed kan det måske være smart at optimere porteføljen, så du har mere end bare Bitcoins på kontoen. Du har mulighed for at veksle her på CoinMarket.dk – der er masser af alternative coins til rådighed, og et lavt gebyr på bare 1,5% for veksling.

Lige nu er Ripple og Ethereum blandt de forreste, når det gælder Bitcoins konkurrenter.

Men Bitcoin bør stadig føre an i 2019

Bitcoin sidder dog på en stor andel af markedet. Værdien af BTC er enorm sammenlignet med de andre coins, og det vil kræve en stor drejning, hvis Bitcoin ikke længere er nummer et i slutningen af 2019.

Thomas Lee, der har grundlagt Fundstrat, er optimistisk omkring Bitcoin i 2019. Han mener, trods et kedeligt 2018, at Bitcoins værdi kan nå op på 36.000 USD i det nuværende år.

Han er ikke ene om det – CoinSwitch.co rapporter om, at der vil komme Bitcoin Futures op på NASDAQ-børsen, hvilket er et positivt tegn.

Flere andre eksperter, både inden for krypto og investering, er også positive med hensyn til Bitcoin. Blandt andre den karismatiske og ustyrlige John McAfee, der stadig mener, at Bitcoin er den absolut mest relevante valuta på kryptomarkedet, og at værdien kan nå op over en million dollars per Bitcoin inden for få år.

Den nuværende værdi kan være undervurderet Efter en vanvittig afslutning på 2017, er Bitcoins værdi faldet i løbet af 2018, De teknologiske og praktiske fordele er dog stadig til stede

Så flere eksperter, heriblandt blockchain analytiker Oliver Isaacs, mener, at det er et glimrende tidspunkt at købe Bitcoins lige nu. Værdien burde nemlig være højere, og Bitcoin kan potentielt nå op på den reelle værdi, som 2019 skrider frem. Isaacs udtalte til avisen Independent, at Bitcoins infrastruktur aldrig har set bedre ud end den gør nu, og at kryptomarkedet som helhed bør gå frem.

Reelt er der ingen, der med sikkerhed kan forudsige, hvad der vil ske med kryptovalutaer. Men de fleste er enige om, at der er potentiale i det.

Selv mange internationale banker, der ellers har været hårdnakkede modstandere af kryptovalutaer på grund af egne interesser, er begyndt at benytte blockchain teknologi til visse formål.

Vi går altså en interessant periode i møde.

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.