februar 16, 2019

Sådan finder du den rette Bitcoin wallet

For overhovedet at kunne bruge og sende Bitcoins er det nødvendigt med en wallet. Det samme gælder, hvis du investerer i kryptovalutaen. Men hvilken wallet er bedst, og hvordan fungerer det egentlig?

Det er nogle af de ting, vi ser nærmere på her – velkommen til vores guide om Bitcoin wallets.

Hvad er en Bitcoin wallet?

Kort fortalt: En digital pung hvor du kan opbevare dine Bitcoins. Der er flere forskellige wallets, og de er udgivet til forskellige platforme. Du er nødt til at have en Bitcoin wallet, inden du køber Bitcoins.

Det er dog super nemt (og gratis) at få en god wallet, og du kan hente en wallet på få minutter.

Med en Bitcoin wallet kan du se, hvor meget værdi du har i BTC, og du kan overføre dem frem og tilbage. Det første, som du kommer til at bruge din wallet til, bliver at modtage dine første Bitcoins.

Så snart du har en wallet klar, er du også parat til at handle med den populære kryptovaluta.

Her er nogle gode wallets

Hvis du leder efter anbefalinger til valg af Bitcoin wallet, så får du et par stykker her.

Breadwallet, eller BRD som den nu kaldes, er umiddelbart det bedste valg, hvis du bruger iPhone og gerne vil have dine Bitcoins her.

Det er en simpel og overskuelig wallet, som er nem at installere, og som er nem at bruge, når du skal sende og modtage. Det er også nemt at gendanne informationer, hvis du mister din telefon og vil have din pung opsat igen på en ny enhed.

Har du en Android telefon i stedet? Her er Mycelium et glimrende valg som wallet. Du installerer app’en, og derefter tager det kun få minutter at opsætte den. Utrolig brugervenlig og med rigtig fine sikkerhedsforhold.

Hvis du bruger computer, så kan du passende installere den populære Bitcoin wallet der kaldes Exodus. Den fungerer både til Windows, Mac og Linux, så det er en god all-rounder.

Udover at fungere til Bitcoins, kan du også bruge den til andre kryptovalutaer, og den er forholdsvis nem at sætte op.

Valget af wallet afhænger altså af den enhed, som du bruger. Udover de 3 nævnte wallets er der også flere andre, der er værd at overveje.

Vi anbefaler dog, at du vælger en god og sikker wallet, da det trods alt er her, at du kommer til at opbevare dine Bitcoins.

Læs derfor et par anmeldelser af hver enkelt wallet, hvis du leder på nettet efter yderligere muligheder.

Gendannelse af Bitcoin wallet

Hvis noget skulle ske med din enhed, vil de fleste gode wallets være til at sætte op igen på en ny enhed – med samme beholdning som du havde før.

Men det kræver at du har en kode, eller er kongruent med det sikkerhedssystem, som din wallet benytter sig af. Ved installering og opsætning får du typisk instruktioner i, hvordan du kan gendanne en Bitcoin wallet på en ny enhed, hvis du mister den gamle.

Ofte gælder det om en serie af ord, som du skal skrive ned og gemme, eller også en anden form for kode.

Vælg en god wallet og køb Bitcoins i dag

Bitcoin er både interessant fra et investeringsperspektiv, men det er også en brugbar valuta mange steder på internettet. Når du har en Bitcoin wallet, er du officielt med på markedet og klar til at handle – så download en gratis wallet i dag, så du kan komme i gang med Bitcoins.

Relevante indlæg

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.