november 12, 2020

BitQT

BitQT er et automatiseret tradingsystem, der påstår at kunne tjene penge når brugerne køber Bitcoins og sælger dem på det rigtige tidspunkt. De påstår at have en succesrate på op til 88%.

I denne anmeldelse af BitQT, vil du kunne læse dig frem til om det er en scam, eller om robotten holder hvad den lover – og dermed er værd at investere både tid og penge i.

Vi vil også forklare alt relevant information du har brug for at vide, inden du går i gang med at benytte en automatiseret tradingplatform som BitQT på markedet for kryptovaluta.

BitQT påstår at den tilbyder sine brugere stor fortjeneste ved et minimumsbeløb på 250 £ som  betales ved start – det er blandt andet denne påstand vi vil undersøge i denne anmeldelse.

Fordele

Vores research af BitQT viser, at de holder hvad de lover – Hvilket er årsagen til, at det er blevet så populært!

* Alle investeringer indeholder risici

Spring direkte til:

Er BitQT lovligt?

Internettet er fyldt med anmeldelser, der sjældent er enige om hvad der er op og ned – også når det gælder platforme for at handle med kryptovaluta. Derfor har vi undersøgt BitQT. Det er vores vurdering at BitQT er lovligt – Ligesom andre lignede robotter. At dømme ud fra hastigheden på muligheden for at hæve profit fra udbetalingssystemet, at der ingen skjulte gebyrer er, deres kundeservice, så virker BitQT til at være en yderst troværdig platform på markedet for handel med kryptovaluta.

Fordele

Vores research af BitQT viser, at de holder hvad de lover – Hvilket er årsagen til, at det er blevet så populært!

* Alle investeringer indeholder risici

Hvad er BitQT?

I tilfælde af, at du ikke har hørt om handelsrobotten BitQT, så er den en af de mest populære robotter på markedet for handel med kryptovaluta, og den har flere tusind brugere fra hele verden. Ligesom med andre pålidelige automatiske handelsrobotter, så er BitQT’s software bygget op med en automatisk funktion, der køber og sælger kryptovaluta til den bedste pris, hvilket også er deres argument bag at være den robot på markedet der genererer den højeste profit på kortest tid. Oveni dette, så tilbyder BitQT værktøjer til handlerne, der er nemme at lære at kende, og giver dig mulighed for at benytte din foretrukne strategi til at investere og få det maksimale ud af robotten. 

BitQT har opnået stor popularitet ved at være nemt at bruge. Det er en verden der før var utilgængelig for de fleste, men som er blevet gjort forståelig for alle. Hvad der før krævede en særlig ekspertise indenfor økonomi er nu tilgængelig for enhver. Alt du har brug for er 250 £ og en smule tålmodighed, så har du også mulighed for, at tjene en formue på kryptovaluta!

Vi tror på, at BitQT er en god platform for handel med Bitcoins og lignende kryptovalutaer, især for begyndere på markedet.

Hvordan virker BitQT's software?

BitQT er en af de få high-tech softwares, der er i stand til at forudsige ændringer og bevægelser på markedet for kryptovaluta, og lave handler på markedet efter denne viden. Robottens algoritme er i stand til at lave flere tusind handler på markedet hvert minut, og de hævder, at de fleste af disse handler er profitable takket være det faktum, at robotten er 0,1 sekund foran tendenserne på markedet for kryptovaluta.

For at kunne handle på markedet for kryptovaluta, så skal du selvfølgelig kunne betale et startbeløb først. Minimumsbeløbet der er påkrævet for at kunne benytte denne robot er 250 £- Så snart du har indbetalt dette beløb, så vil softwaren, samle pengene og investere dem på det bedst mulige tidspunkt, for så at kunne skabe størst muligt overskud for dets brugere.

Det betyder, at ifølge softwaren, så jo mere du investerer, jo større er chancen for at tjene penge. Vi anbefaler dog at tage det stille og roligt. Der er altid risiko forbundet med denne slags investeringer, og der kan tabes penge på en handel. Derfor er det vores anbefaling at holde øje med handlen, og så poste flere penge i når du kan se fortjenesten vokse på din BitQT-bruger.

En anden vigtig ting vi anbefaler er at hæve nogle af de penge, som du tjener. Du bør aldrig gen-investere al profit, for hver gang du investerer er der en risiko for at tabe hele beløbet. Ved at hæve en del af beløbet en gang i mellem, så sikrer du dig at du ikke mister det hele og kan beholde overskuddet.

Fordele

Vores research af BitQT viser, at de holder hvad de lover – Hvilket er årsagen til, at det er blevet så populært!

* Alle investeringer indeholder risici

Hvordan registrerer man en bruger hos BitQT?

I dette afsnit vil vi gennemgå de forskellige trin, der indgår i registreringsprocessen for BitQT. Vi vil også handelsfunktionen og indbetalingsprocessen, så du efter denne guide er på det trin, hvor du forhåbentlig kan gå i gang med at tjene penge på BitQT.

Step 1: Brugerregistrering

Brugerregistreringsformen burde ikke tage at mere end et øjeblik at udfylde. Efter det vil du være i stand til enten at udforske din profil på BitQT, eller indbetale penge på kontoen, og derefter starte handlen med kryptovaluta.

For at fuldføre din registrering, så skal du indtaste dit fulde navn og din e-mailadresse. Derefter skal du indtaste et kodeord efter eget valg. Kodeordet skal være mellem 6 og 10 karakterer, og skal indholde både tal og bogstaver, hvilket er for at øge sikkerheden. Derefter skal du indtaste hvilket land du kommer fra, og oplyse dit telefonnummer.

Step 2: Indbetaling

Efter du har gennemført oprettelsen af din konto, så vil du blive videreført til en side der spørger om du vil starte med at handle kryptovaluta på det live marked med det samme. Hvis du klikker på “start trading” vil du blive sendt videre til en portal, hvor du kan indbetale penge. Det mindste beløb du kan indbetale er 250 £, som er kravet for at starte handel med kryptovaluta. Det er muligt at betale med flere forskellige valutaer, og der bliver accepteret forskellige betalingsmuligheder som American Express og debetkort, samt PayPal, Skrill, Maestro. WebMoney og meget andet.

Betalingsmulighedernes tilgængelighed afhænger af hvilket land brugeren opretter fra, så bliv ikke overrasket hvis ikke alle mulighederne er tilgængelige for dig. Kryptovalutaer som Bitcoin og Etherum er også accepterede betalingsformer.

Step 3: Trading

Så snart du har indbetalt penge på din BitQT-bruger, så vil du blive foreslået at ændre dine indstillinger for handel baseret på dine manuelt indtastede handelspræferencer. Du kan ændre dit daglige maksimum for hvor meget robotten må tabe, det maksimale antal af handler per dag, sætte et mål for den daglige profit og meget andet. Du kan også vælge hvilke typer af valutaer du vil bytte med, såsom Bitcoin og Bitcoin Cash. Når du er tilfreds med dine valg, så kan du nemt aktivere den automatiserede handel og vente på, at robotten gør sit arbejde. 

Fordele

Vores research af BitQT viser, at de holder hvad de lover – Hvilket er årsagen til, at det er blevet så populært!

* Alle investeringer indeholder risici

BitQT: Nøglefunktioner

💵 Udbetalingssystem

Den officielle hjemmeside for BitQT siger, at du har muligheden for at tjene op mod 13,000 £ på 24 timer gennem deres app. Hvor dette måske ikke er sandt for de fleste førstegangsbrugere, grundet deres manglende erfaring med denne form for handler, så viser udtalelser på hjemmesiden at det er muligt at tjene store summer hvis du indstiller robotten rigtigt.

Verificeringssystem

Verificeringssystemet er ganske simpelt: Efter du har indtastet dit for- og efternavn, e-mailadresse, kodeord og telefonnummer, så er det sidste trin indbetalingen. For at indbetale pengene på din nye konto, så skal du blot oplyse betalingsdetaljer. Ingen anden identifikation er påkrævet for at blive verificeret i denne proces.

💰 Ind- og udbetalinger

Denne automatiseret handelsrobots udbetalingssystem påstår, og vores test bekræfter det, at udbetalingsanmodninger bliver bearbejdet på mindre end 24 timer. Det betyder, at du kan få udbetalt profitten ret hurtigt, og derfor kan drage nytte af robottens arbejde indenfor kort tid. Indbetalingssystemet er også ret simpelt, takket være de mange muligheder for at betale.

💳 Pris/gebyrer

Din bruger på BitQT koster intet at registrere, og der er derfor ingen gebyrer involveret når pengene på platformen bliver handlet mellem mæglere. Der skal heller ikke betales nogen kommision.

💬 Udtalelser fra brugere

Der er desværre ingen udtalelser fra brugere på selve hjemmesiden, men der ligger derimod en række udtalelser rundt omkring på nettet. Mange af de hjemmesider, som vi har fundet, påstår at BitQT er nem at bruge, og at det er relativt nemt at tjene penge på platformen. Selvfølgelig ville det hjælpe, hvis hjemmesiden selv udgav en række udtalelser fra deres brugere, men alt i alt så gør det ikke den store forskel.

📞 Kundeservice

Kundeservicen kan benyttes både dag og nat, og er altså til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage. Vi har prøvet at kontakte dem både midt på dagen og sent på aftenen. Begge gange har kundeservicesupportsystemet besvaret vores spørgsmål hurtigt og effektivt. Hvis du nogensinde får brug for dem, så vil de være der for at hjælpe dig!

📈 Mæglere

De penge, som du har stående på din BitQT-bruger, går altid gennem online mæglere med disse automatiserede handelssystemer. Det betyder, at dine penge er investeret i aktiver gennem de mæglere, der er tilgængelige i dit land og på det tidspunkt. Bare rolig – alle de mæglere der er tilknyttet BitQT er sikre og troværdige.

 

BitQT sammenlignet med andre robotter

BitQT

Andre robotter

Hvorfor skal man handle med BitQT?

Der virker til at være adskillelige grunde til hvorfor brugerne kan lide at handle med BitQT. De fleste andre robotter har ofte komplicerede aspekter såsom skjulte gebyrer eller en dårligt designet platform. Her er hvad du kan forvente fra BitQT:

  • BitQT er brugervenlig. Både hjemmesiden og den automatiserede handelsplatform er med denne software yderst brugervenlige. Hjemmesiden er nem at navigere på, og du vil være i stand til at finde al den information du har brug for om den automatiserede handelsplatform. Den live handelsplatform er meget simpel, og intuitivt opbygget, og samtidig indeholder den adskillelige, mere komplekse værktøjer. Dette gør handelsprocessen passebde for både begyndere og mere øvede brugere.

  • BitQT har en påstået succesrate på næsten 90%. Softwaren påstår, at den har en bemærkelsesværdig høj succesrate, og dette er fordi den handler efter selv de mindste signaler på markedet. Det betyder, at når platformen indgår en handel, så er der mellem 88% og 92% chance for at denne handel ender med et positivt resultat. Husk dog, at der altid vil være en risiko for at miste dele eller alle de penge, som du har investeret.

  • Hurtig udbetaling. Vi har allerede nævnt dette, men det er vigtigt for os at understrege det, fordi det er de færreste robotter der tilbyder sådan en god service når det kommer til udbetaling. Udbetalingerne bliver behandlet indenfor timer, og det kan tage op til en enkelt dag. Mange andre robotter bruger op til 15 dage.

Fordele

Vores research af BitQT viser, at de holder hvad de lover – Hvilket er årsagen til, at det er blevet så populært!

* Alle investeringer indeholder risici

Kan du tjene penge på BitQT?

På BitQT’s hjemmeside påstås det, at brugere kan tjene op til 13,000 £ i fortjeneste pr. dag med et minimum af interventioner fra investorer. I følge vores undersøgelse, så har vi fundet ud af at dette tal er en kende overdrevet, men at der faktisk er en del brugere der har rapporteret om at have haft positive oplevelser med softwaren.

Der er også et par tips som du bør have i baghovedet hvergang du handler på denne platform, eller en af de mange andre der findes. Her er nogle værdifulde tips, der kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af platformen:

  1. Start småt. Vi forsøger altid at sikre os, at brugerne ikke kaster dem ud i en masse nye investeringsværktøjer med store pengesummer. Især hvis du er uerfaren, og bruger platformen for første gang! Så anbefaler vi dig, ikke at investere mere end hvad du kan undvære af din disponible indkomst. Vær dog opmærksom på minimumsbeløbet på 250 £, som det kræves for at kunne komme i gang med BitQT. Hvis du finder platformen god og passende til dine behov, så er du velkommen til at investere flere penge.

  2. Udbetal 25% af din fortjeneste. Du anbefales at geninvestere dit overskud, men ikke det hele. Vi anbefaler, at mindst 25% af fortjenesten bliver udbetalt, og resten så bliver geninvesteret. På den måde er risikoen mindre ved geninvesteringen.

  3. Følg eksperternes råd og fortsæt med at uddanne dig selv. Du kan finde oceaner af online videoer og guides til de bedste investeringsstrategier, som du kan bruge på online automatiserede handelsplatformer. Find den, du foretrækker, og prøv den af på kryptovalutamarkedet. Det er altid godt at have baggrundsviden før du investerer en masse penge.

  4. Invester kun det, du kan tåle at miste. Vi opfordrer på det kraftigste til at du aldrig investerer mere, end hvad du kan tåle at miste igen. Der er altid en risiko forbundet med økonomiske investeringer, uanset hvor høj succesraten er. Vi forstår godt, at 250 £ er for lidt for nogle, men dette beløb er til for at sætte en ramme for den første investering så brugerne ikke lægger alle deres penge ind på samme platform med risikoen for at miste det hele. Så hellere indbetale beløbet over flere omgange.

Fordele

Vores research af BitQT viser, at de holder hvad de lover – Hvilket er årsagen til, at det er blevet så populært!

* Alle investeringer indeholder risici

Har BitQT en app til mobilen?

Vi har prøvet at søge efter en app til både App Store og Google Play. Vi havde dog ikke succes med dette, hvilket betyder at der på nuværende tidspunkt ikke findes en app for softwaren. Den kan dog stadig tilgås via din mobiltelefon eller tablet, fordi hjemmesiden er tilpasset dette format. Alt det kræver er en internetforbindelse.

BitQT anmeldelse: Konklusion!

Selvom kryptohandelsplatforme ikke kan sammenlignes med børsmarkedet eller mæglere, da disse primært tjener på at tilbyde servicen ved at handle, så har BitQT nogle helt andre tangenter at spille på. BitQT er en af de bedste handelsplatforme og af den grund besluttede vi os for at undersøge om det var en scam eller ej. Det ser det ikke ud til at være! Bare vær sikker på du løber den mindst mulige risiko, og start ud med en mindre sum penge, for at se hvordan det går dig på markedet – og for at lære markedet at kende. Når du er mere tryg ved platformen og processen, så kan du snildt investere højere beløb så du kan tjene mere og hurtigere!

 

Ofte stillede spørgsmål

BitQT er en automatiseret handelssoftware, der påstår at folk kan tjene penge på at købe og sælge Bitcoins på de rigtige tidspunkter. Derudover påstår de, at de har op til 88% succesrate på de handler, der finder sted. Der har været påstande om at BitQT er en scam – alt dette kan du læse mere om i vores anmeldelse af BitQT.

BitQT er gratis at oprette sig på, og gratis at benytte. Den er tilknyttet en række udvalgte mæglere, der ofte kræver et startbeløb på 250 £.

Der har været rygter om at Nikolaj Coster-Waldau har benyttet sig af BitQT, og har tjent store summer på det. Det er dog ikke tilfældet, og Nikolaj Coster-Waldau har officielt taget afstand til appen.

Desværre er der ingen app til BitQT endnu, men deres platform er mobilvenlig og kræver kun en internetforbindelse, for at kunne blive tilgået gennem browseren.

BitQT er et populært, automatiseret handelssystem, også kendt som en Bitcoin robot. Mange brugere har oplevet succes med robotten, og har tjent penge på den. Det bedste råd vi kan give dig i forhold til det her spørgsmål er, at vi opfordrer til at læse vores anmeldelse. Prøv robotten af og dan dig din egen mening om den. Husk på, at al handel indebærer en risiko. Tidligere succes er ingen garanti for fremtidige resultater.

Fordele

Vores research af BitQT viser, at de holder hvad de lover – Hvilket er årsagen til, at det er blevet så populært!

* Alle investeringer indeholder risici

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.