Ønsker du at købe bitcoin til kun 0.3-0% kommission så er den bedste mulighed at gå ind på kraken og opret en bruger, Kraken er den bitcoin børs med det bedste ry i branchen, Kraken går helt tilbage til juli 28, 2011, så de har mange års erfaring i branchen og tilbyder de mest konkurrence dygtige bitcoin priser på markedet.

Gå til Etoro

5/5 stjerner.

Fordele:

  • Dansksproget version
  • Brugervenligt og let
  • Ejerskab over dine kryptovaluta
  • Handel alle de mest populære kryptovalutaer
  • Mulighed for kort og langsigtet investering
  • Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Gå til Plus500

5/5 stjerner.

Fordele:

  • Dansk sprogversion
  • Let og overskuelig platform
  • Mulighed for bl.a. teknisk analyse
  • Overfør til konto med Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Bitcoin eller BTC er en innovativ form for penge. En form for digital valuta og værdi, der kan overføres mellem parter uden, at det behøver at gå igennem en bank eller en anden finansiel institution. Det giver ikke bare en grad af anonymitet og en høj grad af sikkerhed.

Hver dag modtager flere og flere aktører Bitcoin som betalingsmiddel og der er en konstant udvikling imod en verden, hvor Bitcoin er lige så gangbart og simpelt at bruge som klassisk valuta. Visse eksperter mener endda, at Bitcoin og crypto helt vil erstatte pengesedler og klassisk valuta i fremtiden. Bitcoin udnytter et såkaldt blockchain-netværk, der ikke behøver en central aktør til at styre netværket. Det er et system, der eksisterer P2P, altså brugerne imellem, og ikke et centralt sted, der kan angribe. Derfor kan dataen fra Bitcoin heller ikke forsvinde, ved at enkelte centrale servere går ned eller bliver hacket

bitcoin-flatart
bitcoin-flatart

Denne revolutionerende tilgang til penge giver både øget sikkerhed, bedre gennemsigtighed og en mulighed for at vide, at Bitcoin ikke bliver offer for forfejlet pengepolitik eller anden politisk intervention.

Bitcoin er blevet et stort emne indenfor investering. Bitcoin kaldes ofte “Digital Gold” eller “Digitalt Guld” fordi, at det deler en række kvaliteter med den slags guld som man udvinder af jorden: Der er en begrænset mængde og det bruges ofte som en sikkerhed imod katastrofale fald på aktiemarkedet. Netop af den grund har flere og flere klassiske investorer, der tidligere har afsværget Bitcoin, købt Bitcoin som del af deres portfolio.

Bitcoin blev lanceret i 2009 og sammen med lanceringen udkom koden bag Bitcoin. Konceptet kaldes Open Source. Det betyder at der ikke er hemmelige eller skjulte dele af koden. Ofte baserer sikkerhed sig på, at man kan skjule koden fra offentligheden, men ikke med Bitcoin. Bitcoin er konceptuelt umuligt at hacke, da alle transaktioner er gemt og delt mellem Bitcoin- ejere og miners. Det er derfor praktisk umuligt at hacke selve Bitcoin-softwaren.

Med Bitcoin har man en måde at få værdi til at skifte hænder på, der ikke går igennem banker. Love og regler gør, at det bliver sværere og sværere at sende traditionel valuta imellem mennesker og især over grænser. Med Bitcoin går transaktionerne hurtigt og smertefrit. Det kan derfor være en stor fordel at bruge Bitcoins, hvis du skal have sendt penge til et familiemedlem i udlandet uden en dansk bank eller have betalt for en service. Bitcoin bliver især en fordel, når der er tale om mindre overførsler, hvor bankernes gebyrer og behandlingstid bliver nærmest komisk sammenlignet med mulighederne for at sende Bitcoins.

Samtidig er der en langt højere grad af anonymitet med Bitcoin og man behøver ikke at have tiltro til, at virksomheder holder ens oplysninger sikre.

Bitcoin er et redskab, der er i hænderne på entusiaster og fans, der tror på, at det at skabe en digital form for penge, der eksisterer uafhængigt af regeringer og banker, er med til at skabe en bedre verden. Bitcoin udvikler sig derfor altid og Bitcoin-teknologien og konceptet bliver mere og mere udbredt og jo mere folk bruger det, jo større værdi har dine Bitcoins også.

bitcoin-flatart