I dag kan du købe Bitcoin på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform.

  •  

Fordele ved at købe Bitcoin på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Bitcoin eller BTC er den største kryptovaluta og har været det i mange år. Af mange bliver den kaldt kryptovalutas svar på guld.

Bitcoin blev grundlagt af en eller flere ukendte personer, som ønskede en digital valuta med fokus på decentralisering. 

 

Det er en hurtig og simpel coin, der kan facilitere simple betalingsløsninger, der kan integreres på hjemmesider og webshops uden, at det kræver store tekniske færdigheder.

 

Kursen er steget massivt de sidste 2 måneder, og alt tyder på, at det endelig er nu, at kursen rammer de 200.000, som der er blevet skrevet længe om i medierne. 

Bitcoin udnytter et P2P-netværk, der betyder, at der ikke er en central-styring af systemet. I stedet er transaktioner og data delt imellem dem, der ejer Bitcoin og man er med til at vedligeholde netværket ved at “mine” Bitcoin. Denne form for teknologi kaldes for “Blockchain” og er udnævnt til at være en af de mest lovende teknologier af forskere såvel som eksperter i medierne.

Tilhængere af Bitcoin mener, at Bitcoin fortsat er den kryptovaluta, som man bør satse på. Uanset hvor mange gange  Bitcoin erklæres for død i medierne eksistererer den fortsat i bedste velgående. Senest med ny eksplosiv stigning


Bitcoin er understøttet af wallets, der virker på både din PC, Mobil og en såkaldt “Paper Wallet”, hvor man kan have sine Bitcoin helt væk fra enheder med internet. Bitcoin kan sendes mellem adresser tilknyttet en wallet. Man kan sende små mængder Bitcoin og behøver ikke at sende en hel coin af gangen.


På Mininvestering.dk har de skrevet en god guide til investering i Bitcoin. Læs den her.