Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er EOS Kurs før steget?

Man har tidligere set kursen på EOS stige helt ekstremt meget på utrolig kort tid. Og så endda efter meget kort tid efter EOS blev grundlagt. EOS er en konkurrent til populære Ethereum. 

Grundlæggelsen af EOS var nærmest fuldstændig perfekt, rent timing mæssigt. Det var nemlig under det historiske bull run tilbage i 2017 og som fortsatte ind i starten af 2018.  

Stort set alle kryptovalutaer steg med en voldsom og kraftig vækst dengang og det samme skete selvfølgelig for EOS kort efter lanceringen. 

  

Man kan snildt sige at helt kryptovaluta markedet i den grad var blæst op af medierne og det bredte sig, så utrolig mange købte sig ind på grund af begrebet “Fear of Missing out” frem for på fornuft. Mange ville med på bølgen og tage del i det helt ubeskrivelige afkast. Det sås i den grad på priserne, og en perfekt timing for EOS, fordi mange investerede uanset teknologien bag.  

Som man tydeligt kan se på grafen så det også rigtig godt og lovende ud for EOS, og det havde givet pote, hvis man havde købt sig ind og solgt på det rigtige tidspunkt. 

Det var nemlig meget afgørende, at EOS blev grundlagt på lige netop det tidspunkt, fordi det gav utrolige vind i sejlene – lige inden hele markedet kom bragende ned i starten af 2018 – som selvfølgelig og skete for EOS – da der ikke var noget hold i investorerne bag, der primært var udgjort af små retail investorer, der ikke kunne tåle at se deres investeringer komme bragende ned.

 

Læs artiklen Køb EOS.

EOS prognose

Kiggerm an på prognosen for fremtiden af EOS, er der flere forskellige elementer at forholde sig til. Og der findes heldigvis mange måder at få en dybere indsigt i prognosen for den spændende kryptovaluta. 

 

I første omgang kommer det an på udbuddet og efterspørgslen, der primært er det, der driver markedet, da det fungerer decentralt. Udbuddet og efterspørgslen er drevet af nogle forskellige begivenheder, man kan gå mere i dybden med – så man ultimativt kan finde frem til hvordan prognosen ser ud og hvordan den udvikler sig. Spørgsmålet er nemlig om vi kommer til at se lignende prisstigninger i fremtiden. 

 

Købere og sælger er det, der repræsenterer udbud og efterspørgsel i stor grad og det er, som vi allerede har været kort inde på, deres psykologi og derudover geopolitiske begivenheder, som har stor indflydelse. Der findes allerede masser af eksempler på dette og derfor giver det mening at holde øje med disse aspekter i fremtiden – især for EOS, hvis man overvejer at investere. 

 

Når flere og flere investorer forventer en prisstigning nu og i fremtiden, vil prisen stige, fordi det er et udtryk for, at flere er klar til at investere for endnu højere priser. På samme måde gælder det omvendt, når flere ønsker at sælge EOS til stadig endnu lavere priser. Grafen på EOS viser os her, hvordan markedet så ud, da EOS blev grundlagt og hvordan kursen ser ud en dag i dag. 

 

Prisen man kan se lige nu, som jo svinger hele tiden, kan man definere som mødestedet mellem købs- og salgsordrer. Har de købende ikke noget aktuelt behov for at eje EOS, er mest interesserede i at købe ind til den lavest mulige pris. Det samme tilfælde er gældende for de, der ikke har et højaktuelt behov for at trække fortjeneste ud – de er klart interesserede i at sælge, til den højeste pris som muligt. 

 

Det er den måde markedet fungerer på i sin reneste form, hvor udbuddet og efterspørgslen netop er gældende og det er den dynamik, der i sidste ende styrer kursen på EOS. Dette fordi EOS er decentralt styret.  

 

Endnu flere store institutionelle aktører og kæmpe corporations har i de seneste år fået en klart stigende interesse for EOS og andre kryptovalutaer – og det kan klart mærkes på prisen, der også er mere stabil en den var under det kendte bull run i 2017. Det er en udvikling, der klart er værd at tro på – både nu og ude i fremtiden. 

 

Dog skal man altid huske på, at der ikke er nogen, der reelt set ved, hvordan fremtiden kommer til at se ud – også trods de positive tendenser.

Dette kan få kursen til at stige

Det er vigtigt at forstå, hvad der gør EOS unik og hvad der giver EOS en fordel frem for dens konkurrenter, for også at forstå, hvad der kan få kursen til at stige. 

 

EOS ses af mange som verdens nye digitale valuta – hvis man altså drager EOS ind i det bredere kryptovaluta marked. Mange tror nemlig på, at krypto markedet kan ændre måden vi bruger penge på og bankerne i fremtiden. 

 

Men der er mere til EOS. Mange ser nemlig EOS som en konkurrent til den anden største kryptovaluta Ethereum. Mange hardcore fans mener endda, at den kan overtage Ethereums position i fremtiden – og viser dét sig at holde stik, så kan det få kursen til at flyve i vejret. Så det må bestemt siges, at teknologien har stor betydning for hvordan kursen kommer til at se ud i fremtiden. 

 

Kigger man mere overordnet og lige tygger på det faktum, at EOS har potentiale til at konkurrere med Ethereum og måske endda overtage det, kan man ikke kommer uden om, at det varsler om et kæmpe stort potentiale man gerne vil have del i. Dog skal man huske, at det selvfølgelig lige skal indfries først.

 

Derfor bør man også i høj grad kigge på fremtiden og hvad det ligner at tendensen for efterspørgslen er på vej hen. Tror man rigtig meget på fremtiden eller er man mere kritisk skal man forholde sig til det, og vurdere, hvad man egentlig selv tror på, vil ske. 

 

For hvor stor er efterspørgslen egentlig, og tror man efterspørgslen vil stige eller falde? Det er nogle af spørgsmålene man kan stille sig selv og undersøge. Er efterspørgslen stigende, kan det med ret stor sandsynlighed være et klart udtryk for at prisen er stigende. 

 

Derudover handler det netop på lang sigt også om tiltroen til selve teknologien – og muligheden for brugen af den. Men igen skal man huske at der ikke er nogen garantier for, hvordan det vil komme til at gå.

Dette kan få kursen til at falde

Når man har kigget grundigt på efterspørgslen, er det i den grad også vigtigt at undersøge, hvad der kan påvirke udbuddet. For her eksisterer der netop også nogle elementer, der har stor indflydelse. 

 

Så det handler altså grundlæggende om, hvorvidt EOS kan leve op til og indfri de forventninger og det potentiale, der reelt set er – og som man forventer vil ske i fremtiden. Det kommer nemlig rigtig meget an på, om det sker eller ej, fordi det vil få prisen til at falde, hvis ikke. Sker det ikke, vil mange investorer nemlig miste tiltroen og det vil få prisen til at falde med meget stor sandsynlighed. 

 

Dermed sagt, at svigter teknologien for EOS og ikke kan præstere de resultater, som er nødvendige, kan det meget vel komme til udtryk gennem øget salgsvolumen og større udbud, der vil banke prisen meget langt ned og dykke på EOS. 

 

Så kan man også snakke mere generelt om optimismen omkring selve tiltroen til kryptovaluta markedet i det store hele. For hvis den falder og tanken om at revolutionere hele banksektoren, så vil det ikke se pænt ud for kursen på EOS. Et eksempel på det kunne være hvis der kom en kæmpe stor nyhed om at blockchain var forældet eller EOS ikke længere kunne fungere, så ville det gå hårdt ud over meget faldende efterspørgsel og kæmpe stort udbud også for EOS. 

 

Dog er det altid svært at sige og intet er givet eller garanteret – så fremtiden er endnu uvis, trods man kan analysere meget på potentialet. 

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se EOS kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her

Hvor finder jeg en EOS prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her. 

Hvad kan få EOS kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få EOS kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.