Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er Ethereum Classic Kurs før steget?

Ethereum Classic er en spændende kryptovaluta, der har præsteret rigtig godt tidligere, især under det kæmpe bull run som man så tilbage i 2017. Der nåede Ethereum Classic sit all time high og gav nogle helt utrolige afkast. 

Mange har hørt om navnesøsteren til Ethereum Classic – nemlig Ethereum som er den anden største kryptovaluta målt på markedsværdi. Ethereum Classic opstod i 2016 efter stor uenighed i det oprindelige Ethereum team. Det betød at Ethereum blev delt i to, og Ethereum Classic blev til. 

 

Ethereum Classic er i dag en selvstændig kryptovaluta og Ethereum Classic handler i de store træk om at kunne tilbyde såkaldte smart contracts til sine brugere – noget, der bringer flere konkurrenter i spil blandt de mere end 1500 kryptovalutaer. 

 

Ethereum Classic nød godt af det store bull run, som stort set alle andre kryptovalutaer, tilbage i 2017, og det har igen set utrolig godt ud i de seneste par måneder, hvor Ethereum Classic også har oplevet store og gode stigninger i kursen.  

 

Der ligger et kæmpe potentiale i Ethereum Classic og mange både private og store virksomheder har brug for teknologien i fremtiden, så er der eksisterer et helt utrolig stort potentiale og kan Ethereum Classic være en del af det, eller blot få en bid af det, så kan man håbe på at kursen vil stige tilsvarende – og det kan være meget. 

 

Samtidig er Ethereum Classic i langt højere grad bakket op af institutionelle og corporate aktører i dag end man så tidligere og det gør, at der er noget mere tyngde i kursens stigninger på det seneste. Så man må altså sige, at Ethereum Classic er bakket op af større kræfter end små mindre investorer – og potentielt er på vej mod noget stort. 

 

Trods det var hele markedet, der oplevede det store bull run i 2017, var det også rigtig godt for Ethereum Classic, der fik sin del i de kæmpe store postive kurser – også endda på trods af, at kom faldende ned kort tid efter. Kursen har set pæn ud siden og har nået faktisk rigtige fine niveauer over tid siden 2018. Så mon ikke, det også ser pænt ud for fremtiden. 

 

Tiltroen er i hvert fald stor og man kan tydeligt se at Ethereum Classic har fået godt fat i markedet og det spår godt om fremtiden.

Ethereum Classic prognose

Når man kigger på potentialet er det også overvejende meget spændende at kigge nærmere på prognosen for Ethereum Classic og se nærmere på, hvordan det egentlig kan komme til at se ud i fremtiden. Der er nemlig op til flere ting, der har indflydelse på, hvordan prognosen ser ud. 

 

Det første man ultimativt skal kigge på, er udbuddet og efterspørgslen. Man kender det allerede fra mange andre markeder, hvor det er absolut afgørende for udviklingen af kursen – og især også for Ethereum Classic. Det er nemlig den dynamik, der driver prisen op og ned konstant – og der er samtidig ikke nogen store centralbanker, der har indflydelse på Ethereum Classic, da Ethereum Classic er decentral – som betyder at Ethereum Classic’s kurs er et rent produkt af udbud og efterspørgsel.  

 

Det handler nemlig meget om, hvor mange købere og sælgere, der er på et givent tidspunkt. For både købere og sælgers psykologi er afgørende for om kursen går op eller ned – og i hvilket tempo. Det har man tidligere det mange eksempler på. 

 

Derudover handler det om også at vurdere og se på det breder kryptovaluta marked og få en fornemmelse af, hvor det er på vej hen. For det bredere marked påvirker også Ethereum Classic i meget høj grad, og så man kan bruge det som et pejlemærke for, hvor det er på vej hen. 

 

Man kan prøve at vurdere om markedet generelt er positivt eller negativt stemt – det det enten det ene eller det andet, så er det begge en indikator for, hvor markedet netop er på vej hen – og det vil også komme til udtryk på grafen, der vil følge med enten nedad eller opad. 

 

Det har bestemt set meget positivt ud for Ethereum Classic på det seneste og Ethereum Classic live kurs er et meget fint udtryk for balancen og mødestedet mellem købs- og salgsordrer, hvor de købende har et mindre behov for at købe lige netop nu, og hvor de sælgende måske heller ikke har – for sker en af delene, vil det netop afspejle sig i prisen.  

 

På den måde fungerer forholdet mellem udbud og efterspørgsel konstant og det får prisen til derfor hele tiden at være i bevægelse og svinge frem og tilbage, da Ethereum Classic som sagt er decentralt styret. 

 

Det tyder derfor også helt overordnet på, at der i dag eksisterer meget større opbakning fra større kræfter end set tidligere – og det lover alt sammen positivt for prognosen fremover. 

 

Derfor er det også spændende at undersøge Ethereum Classic når prognosen ser meget positiv ud baseret på de seneste måneders stigninger – og hvem ved – måske kan Ethereum Classic gå hen og opleve et nyt all time high niveau. 

 

Og man skal bare samtidig huske, at der ikke er nogen, der helt præcist kan sige, hvad der sker i fremtiden. Dette kan få kursen til at stige

Man skal huske at kigge på, hvad det er, der kan få prisen til at stige, så man kan holde godt øje og vurdere, hvornår der er det bedste tidspunkt for at købe sig ind. Man skal kigge nærmere på potentialet for Ethereum Classic i fremtiden. 

 

Som man kender det fra rigtig mange andre kryptovalutaer, så er der også mange, der har kæmpe tiltro til Ethereum Classic og mener, at der eksisterer et stort og uforløst potentiale i Ethereum Classic. Ethereum Classic har kæmpe store intentioner og visioner om at være med til at ændre verden i fremtiden – og kommer det til at lykkedes, kommer det til at se rigtig godt ud for kursen og prisen – og i sidste ende de, der har investeret i tide. 

 

Men man skal ikke kun tænke på teknologi, som den afgørende faktor. For  det handler også om trenden for markedet er overvejende positiv – er den det, kan man nemlig forvente at prisen også stiger. For lykkedes det, vil det gå rigtig godt – og gør det ikke, så vil det begge påvirke kursen og prisen på Ethereum Classic. 

 

Man skal derfor lede efter, hvor mange, der tror på Ethereum Classic i fremtiden, så man netop kan finde frem til om tiltroen faktisk eksisterer. Gør den det, kan komme til at se rigtig godt ud for Ethereum Classic. 

 

Når når alt kommer til alt handler det om, hvorvidt der er stor tiltro til udviklingen af Ethereum Classic i fremtiden. Men der er ingen, der kan sige med sikkerhed, hvordan det kommer til at gå. 

 

Læs også Køb Ethereum Classic.

Dette kan få kursen til at falde

Når det kommer til, hvad der kan få kursen til at falde, er det det stikmodsatte. Øges salgsvolumen og dermed vil udbuddet øges, og prisen falde, hvis der ikke er tilsvarende efterspørgsel. Udbud og efterspørgsel hænger nemlig rigtig tæt sammen, og man kan finde mange svar ved at kigge på de to dynamikker. 

 

I høj grad handler det om, hvor meget Ethereum Classic kan indfri og leve op til de forventninger, som markedet har til Ethereum Classic. For skulle der ske en begivenhed, der sætter en kæp i hjulet for Etherem Classic så kan det sagtens, hvis ikke endda givet, være medvirkende til, at prisen nærmest med det samme ville falde. Det ville påvirke hele markedet negativt og Ethereum Classic kunne falde til et meget lavt niveau. 

 

Det er sådan noget som det, man skal kigge efter, fordi det vil skabe en reaktion. Et eksempel kunne være, at en af konkurrenter fik så stor en fordel, at det ville være umuligt for Ethereum Classic at komme tilbage. 

 

Her kan man også vælge at kigge på det bredere perspektiv, og få en fornemmelse af, hvordan markedet bevæger sig i store træk og hvor det er på vej hen. For er der en overvejende negativ stemning og mistillid, så vil med stor sandsynlighed også afspejle sig i prisen og kursen på Ethereum Classic. 

 

Men det er til hver en tid vigtigt at huske at ingen kan sige, hvilke hændelser, der vil ske i fremtiden og hvordan kursen på Ethereum Classic vil komme til at se ud.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Ethereum Classic kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her

Hvor finder jeg en Ethereum Classic prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her. 

Hvad kan få Ethereum Classic kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få Ethereum Classic kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.