Ethereum har haft store svingninger

Mange mener at Ethereums kurs følger Bitcoins kurs, og hvis man sammenligner dem kan man godt se at de har ligheder. Begge 2 har haft store fald og stigninger på samme tid, dog uden at de gør det synkront, fordi den ene falder måske og den anden stiger måske, selvom de dog ofte følges ad.

Den mørke side til kursen

Transaktionshastigheden har generelt udvist en seriøs flaskehals til målestok for blockchains generelt, men Ethereums historiske gode sikkerhed har set det til større bekymringer end konkurrenterne.

Specielt er de problemer, som Ethereum har konfronteres med, ført til en fremherskende fortælling om, at Ethereums andel af DApp-markedet kun vil omfatte dem, der har brug for det største niveau af censur bestandighed.

Dette har været til gavn for konkurrenter som EOS, der i stedet anvender en mindre “sikker nok” holdning til censurresistens til fordel for at skabe større skalerbarhed og transaktionshastighed i deres model. EOS ‘2017 ICO resulterede i 4 milliarder dollars.

udviklingeren, som Buterin beskriver, hvis alt går til planlægning, ville se dem langt overstige transaktions gennemstrømningen af ​​Visa – 24.000 pr. Sekund – hvilket ofte ses som benchmark for blokchain skalerbarhed. Buterin skubber imidlertid tilbage på betydningen af ​​denne milepæl, men ser i stedet frem til verden af ​​internet-of-stuff, hvis behov er på størrelsesordenen 100.000 pr. Sekund.

Gode fremtidsmuligheder

“Ethereum kan i øjeblikket håndtere mellem 14-27 transaktioner pr. Sekund. Du kan ikke køre en global it-infrastruktur med det alene. Layer Two er skalerbarhedslaget, der muliggør punkt-til-punkt-transaktioner til netværket, der kan være mere centraliserede. Hvis du kører en børs eller et spil – og det sker allerede – kan du slutte det til et meget hurtigere netværk: Plasma, Loom Network, teknologier, der tillader op til 65.000 transaktioner pr. Sekund.

Lag 2 skalerbarhed er her allerede, og det gør blockchain meget nyttigt. I Layer 2 i løbet af de næste 18-24 måneder har vi sandsynligvis millioner af transaktioner pr. Sekund. “

Så endte artiklen alligevel godt og vi kan trygt anbefale Ethereum teknologien, ikke alene fordi de har et kæmpe samfund af folk så er udviklerne og specielt Vitalik Buterik genial, jeg vil sige man kan sammenligne ham lidt med Elon Musk, han er skør men samtidig genial.