februar 16, 2019

Bedste Ethereum wallet i 2019

Det er vigtigt med en god og sikker wallet, hvis du skal investere i Ethereum, eller bruge kryptovalutaen til andre formål. Du har flere gode valgmuligheder, da der er et væld af Ethereum wallets. Nogle er dog bedre end andre, og det afhænger også af din platform. Her får du anbefalinger til nogle af de bedste Ethereum wallets i 2019.

Sådan karakteriseres en god wallet

En god wallet skal være sikker og funktionel. Det er de vigtigste ting, som aldrig må overses.

Sørg først og fremmest for, at du har en wallet, hvor du kan kontrollere dine private keys. Det skal være muligt at have en backup, og det skal være muligt at kunne tilgå dine Ethers, selv hvis der sker noget med din enhed.

Derudover er det vigtigt, at der er et community omkring den pågældende wallet. På den måde bliver der udviklet på den, og den forbliver relevant.

Dernæst skal den være nem at bruge, når du for eksempel skal købe og sælge.

Ethereum wallet til iPhone

TrustWallet er et populært valg, hvis du vil opbevare Ethereum på din iPhone. Den ejes af Binance, der har den største kryptobørs i verden. Applikationen fungerer upåklageligt og er let at bruge.

En anden mulighed er BRD, tidligere kendt som Breadwallet. Den kan bruges til flere af de mest populære valutaer, heriblandt Ethereum. Mange bruger den dog primært til Bitcoins, men den er også et godt valg her.

Ethereum wallet til Android

Ligesom til iPhone kan du også få TrustWallet til Android, så det er de helt samme fordele, der gør sig gældende. Mange anser TrustWallet som det bedste valg, hvis du skal have Ethereum på din Android-telefon.

Ethereum wallet til computer

Exodus er en populær desktop wallet, der både fungerer til Ethereum, Bitcoin og andre digitale valutaer. Den kan hentes til både Mac og Windows, så det er de fleste, der kan benytte den.

Udover Exodus er der også JAXX wallet, som er ganske populær. Her kan du både opbevare Ethereum og veksle mellem mange forskellige coins som bitcoin, litecoin, bitcoin cash og mange flere.e

Hardware wallet

Det kan også være smart at opbevare Ethereum offline på en hardware enhed. Der er altså tale om et USB-stik, hvor du kan have kryptovalutaen liggende.

Ledger Nano S er det mest populære valg, og nok også det bedste lige nu.

Bedste Ethereum web wallet

Det er svært at nævne en enkelt web wallet som den bedste til Ethereum, da der er så mange af dem. Men kraken er for eksempel et typisk valg, da mange i forvejen køber herfra.

Jaxx er god wallet men de har dog været udsat for et hack på et tidspunkt men vi går stærkt udfra at fejlen er blevet rettet. Ved JAXX kan du nemlig opbevare private keys på computeren i stedet for hos en tredjepart.

Der er gode backup muligheder, også kan den bruges til at sende Ethereum frem og tilbage. Du kan også veksle imellem Bitcoin og Ethereum, hvilket er en fin fordel.

Konklusion

Der er mange gode Ethereum wallets på markedet, så det handler om at finde den rette for dig. Overvej hvilken platform du helst vil opbevare dine digitale valutaer på, og find én, der passer til dine behov.

Pas på det eneste 100% sikre at gøre, er at have sin egen cold wallet som en Ledger Nano eller trezor hardware wallet, eller lave sin egen wallet og skrive private keys på din wallet på et stykke papir.

Så kan du altid blot skrive din private key ind på et bredt udvalg af wallet når du får brug for dine Ethereum.

Relevante indlæg

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.