Hvad er Crypto coins?


Cryptocoins, også kaldet krypto valuta eller crypto, det er en form for digital valuta drevet af blockchain teknologi. Cryptocoins har ikke en fysisk form. Der er ingen egentlige mønter, der repræsenterer krypto valutas værdi, men nogle replikaer er blevet lavet til salgsfremmende formål eller som et visualiseringsværktøj. Cryptocoins er 100% digitale.


Hvor lang tid vil der gå før jeg modtager?Ved køb af krypt: 1 time max, med mindre der skal bruges yderligere person oplysninger.


Ved Crypto veksling : 1 time max


Hvor mange Crypto Valutaer er der?


Der er bogstaveligt talt hundredvis af kryptovalutaer, der er oprettet siden  debut af Bitcoin i 2009. Nogle af disse er en såkaldt “Fork” af Bitcoin blockchain som Bitcoin Cash og Bitcoin Gold. Andre bruger den samme teknologi som Bitcoin som Litecoin, og mange flere er baseret på Ethereum eller bruger deres eget unikke programmeringssprog.


Som traditionelle fiat-valutaer (valuta ikke støttet af en fysisk vare) er nogle kryptokurver mere værdifulde og praktiske end andre, og de fleste har en meget begrænset anvendelse. I betragtning af at alle kan lave deres egen krypto valuta, er det sandsynligt, at de fleste vil forblive nicher, mens kun nogle få vil fortsætte med at være populære.


Hvad er den mest populære Crypto coin?Den første kryptovaluta ved ejerskab, pris og brugervenlighed er uden tvivl Bitcoin. Bitcoins popularitet er hovedsagelig et resultat af at være den første cryptocoin på markedet og dens umiskendelige brandidentitet.


Alle er blevet hørt om Bitcoin, og meget få mennesker kan nævne en anden kryptokurrency. Mange online- og offlinebutikker accepterer Bitcoin, og det er også tilgængeligt via det stigende antal Bitcoin-pengeautomater, der dukker op i større byer rundt om i verden.


Store konkurrenter til Bitcoin omfatter mønter som Litecoin, Ethereum, Monero og Dash, mens mindre kryptokurver som Ripple og OmiseGo også har potentiale for større vedtagelse i fremtiden på grund af deres støtte fra store finansielle institutioner.


Bitcoin spin-off valutaer som Bitcoin Cash (BCash) og Bitcoin Gold kan få en masse buzz online, og deres priser kan synes imponerende, men det er uklart, om de vil have nogen ægte vedvarende kraft på grund af den voksende opfattelse af disse mønter som billige efterligninger af de vigtigste Bitcoin blockchain.


På trods af at du bruger Bitcoin-navnet, er disse mønter meget særskilte valutaer fra de vigtigste, selvom de bruger lignende teknologi. Nye investorer bliver ofte narret til at købe BCash, og mener, at det er det samme som Bitcoin, når det ikke er tilfældet.


Hvordan virker Bitcoin, Litecoin og andre mønter?Krypto penge bruger en teknologi kaldet blockchain, som kort sagt er en database, der indeholder en oversigt over alle de transaktioner, der har fundet sted på den. Blockchain er decentraliseret, hvilket betyder at det ikke er vært på et bestemt sted og derfor ikke kan hackes.


Hver transaktion skal kontrolleres flere gange, inden den godkendes og offentliggøres på den offentlige blokke. Denne hack-resistente teknologi er en af grundene til, at Bitcoin og andre mønter er blevet så populære. De er typisk utrolig sikre.


Hver Cryptocoin har deres egen wallet til hver blockchain. Wallet adresser er repræsenteret af en række unikke bogstaver og tal og valuta kan sendes frem og tilbage mellem disse adresser. Det svarer meget til at sende en email til en e-mail-adresse.


For at få adgang til tegnebøger i blockchain kan brugerne bruge en særlig app- eller hardware-tegnebogsenhed. Disse tegnebøger kan vise og få adgang til indholdet af tegnebogen, men de indeholder ingen tekniske valutaer. Adgang til en tabt tegnebog kan normalt genfindes ved at indtaste en række sikkerhedsord eller numre, der blev oprettet under opsætningen. Hvis disse koder også går tabt, vil adgangen til tegnebogen og eventuelle tilknyttede midler forblive utilgængelige.


På grund af den decentrale karakter af cryptocurrency teknologi er der ingen kundeservice kontakter, der kan omvende transaktioner sendt til en forkert adresse eller få adgang til en tegnebog, hvis en bruger er låst ude.  Ejere er helt ansvarlige for deres egne kryptocoins.


Krypto penge & HackerePå trods af de mange klager fra brugere, der mister deres Bitcoin til hackere, er Bitcoins blockchain og andre krypto blockchains aldrig blevet hacket. De hændelser, du hører om i nyhederne, indebærer hacking af en brugers computer og de efterfølgende opnår adgang til brugerens crypto tegnebog (wallet).


Hændelserne kan også indebære hacking af en onlinetjeneste, som blev brugt til at overføre og sælge kryptocoins.


Disse hackings situationer er ens med hvordan en person kunne hacke en andens persons computer for at få adgang til bankkonto login. Selve banken blev aldrig faktisk hacket og forbliver et sikkert sted at opbevare penge. Individens data blev simpelthen kompromitteret på grund af manglen på sikker kontooplysninger. Mange mennesker vælger for eksempel at springe over ekstra sikkerheds, som f.eks. 2FA, eller holder ikke deres computers system og sikkerhedsindstillinger opdaterede.


Hvordan får jeg en Wallet adresse?


Du kan medbringe en Bitcoin tegnebog i din hverdag med din mobil eller special lavet USB stik.
Her er mere information 
https://bitcoin.org/en/choose-your-wallet

Og husk at opbevare dine coins på en sikker måde.
https://bitcoin.org/en/secure-your-wallet


Kan jeg fortryde ordren?


Nej ordren kan ikke fortrydes.


Hvidvask og terrorfinansiering


CoinMarket.dk er engageret i at efterleve samtlige krav, som stilles til pengeinstitutsektoren omkring hvidvask og terrorfinansiering.


CoinMarket er ikke særlig aktiv på områder som formueforvaltning, national og international betalingsformidling, valutahandel, fondshandel, værdipapirforvaltning. Det betyder dog ikke, at der ikke er en vis risiko for, at kunder udnytter banken til hvidvask af penge og terrorfinansiering.


Ligeledes købes hovedparten af ovennævnte ydelser via samarbejdspartnere, som også har en lovmæssig korrekt fokus på ovenstående.


Vores risiko tages alvorlig, og der er i CoinMarket et klart fokus på de eksisterende regler for Know Your Costumer (KYC) og Anti Money Laundering (AML) samt reglerne til hindring af terrorfinansiering.


Fakta om Anti Money Laundring (AML):


Hvidvaskning er en eller flre økonomiske transaktioner, der foretages med henblik på at skjule, at en indtægt stammer fra en kriminel handling, f.eks. salg af narkotika, underslæb, mandatsvig, afpresning, tyveri eller røveri.


Hvidvaskning har således til formål, at forandre de illegale, sorte penge til legale, hvide penge, som kan anvendes normalt.


Danske banker, advokater, revisorer, ejendomsmæglere m.fl. er forpligtet til at kontrollere kunders identitet og indberette mistænkelige transaktioner til politiet SØK.


Legitimation:


CoinMarket er forpligtet til at overholde reglerne i hvidvaskloven. Loven forpligter CoinMarket til at indhente identificerende oplysninger på vores kunder og kende kundens forventede forretningsomfang, med henblik på at forebygge hvidvask af penge og finansiering af terrorisme. Loven forpligter yderligere CoinMarket til at opbevare de indhentede oplysninger.


Legitimationskrav gælder også nuværende kunder.


Selvom du har været kunde hos os i flere år, kan du godt blive bedt om, at indlevere yderligere dokumentation, for eksempel om virksomhedens ejerforhold.


Med hensyn til den yderligere dokumentation, der er nødvendig for nuværende kunder, vil din virksomhed om nødvendigt blive kontaktet med beskrivelse af, hvordan din virksomhed skal forholde sig.


CoinMarkets forpligtigelser til at kende sinde kunder i henhold til hvidvaskloven fremgår af lovens § 12. Du kan læse bestemmelsens ordlyd, samt yderligere information på finanstilsynets hjemmeside.


Danmark har på nuværende tidspunkt, et lavt niveau af økonomisk kriminalitet, og risikoen for transaktioner med pengehvidvaskningsøjemed eller til terrorfinansieringsformål er, for øjeblikket, begrænset.


Dette er konklusion af FAFT (Financial Action Task Force) om Danmark.


CoinMarket er opmærksom på, at der altid er en vis risiko som pengeinstitut for at blive misbrugt af kriminelle under dække af et kundeforhold. Dette indebærer, at vi hele tiden arbejder på, at forbedre mulighederne for at opdage og derefter indberette eventuelle forsøg på at bruge banken til afvikling af transaktioner med kriminel baggrund.


Terrorisme


Som med hvidvaskning af penge er vi forpligtet til at anmelde enhver form for mistænkelig aktivitet til myndighederne.

Hvordan kontaktes i?Kontakt os på [email protected]