Mange tænker hvad er bitcoin? grunden til, at det er så svært for de fleste at forstå hvad Bitcoin, er at de fleste mennesker ikke rigtig forstår penge. Penge er ikke rigdom. Det er et regnskabssystem, der bruges til at lette udvekslingen af ​​rigdom.  Mange mennesker er afskrækket af, at Bitcoins er ‘bare data’. Men det er hvad ALLE penge er, information! Mere præcist er penge et middel til troværdigt at formidle information om værdi givet, men endnu ikke modtaget (eller i det mindste endnu ikke modtaget i en form, hvor den direkte kan tilfredsstille en persons ønsker eller behov). Med Bitcoin er netværket decentraliseret, det betyder, at ingen enkeltpersoner eller enheder har beføjelse til vilkårligt at oprette nye enheder (derved forårsage inflation), fryse (eller gribe) blokere din konto eller stoppe en bestemt betaling i at blive behandlet. Vi har haft decentraliserede penge før, det var guld fordi det fysiske guld selv er fordelt. Men med guld kommer den decentralisering til en tung pris (bogstaveligt talt). Den fysiske natur af guld gør den enormt ineffektiv fra et transaktionsmæssigt 

Hvorfor er bitcoin så vigtigt?

Bitcoin er et netværk med bevidsthed der muliggør et nyt betalingssystem og en fuldstændig digital valuta. Det er det første decentraliserede betalingsnetværk, der drives af brugerne uden central myndighed eller mellemled. Fra et brugerperspektiv er Bitcoin stort set ligesom kontanter til internettet.

Det er den første valuta i verden, der er både decentraliseret og digital. Det er mere pålideligt end guld, mere transaktionsmæssigt effektivt end “moderne” digital bankvirksomhed, og muliggør større økonomisk privatliv end penge. Det kunne helt sikkert stadig mislykkes af en eller anden grund, men hvis det ikke gør det, har det potentialet til at være meget, meget revolutionerende.

Bitcoin er et banksystem uden banker

Bitcoins er umulige at forfalske, uendeligt delelige, og der vil aldrig være mere end 21 millioner af dem (uendeligt delelig betyder det bare: den mindste enhed af bitcoin er i øjeblikket 0.00000001, men det kan nemt gøres mindre, hvis det er nødvendigt).

Når som helst en Bitcoin-transaktion er lavet mellem brugere, er den registreret på en offentligt delt log kaldet Blockchain. Disse transaktioner kontrolleres og bekræftes af minearbejdere. Minearbejdere er i det væsentlige mennesker med magtfulde computere, der i stedet for nyoprettede Bitcoins, kontrollerer og verificerer transaktioner er korrekte. Med titusindvis af minearbejdere bidrager transaktionerne jævnt, og netværket er konstant sikkert. Takket være brugere og Bitcoins store netværk kan ingen mønter gengives eller fordobles.

Kryptografi gør det umuligt for nogen at bruge penge fra en anden brugers tegnebog og kan bruges til at kryptere en tegnebog, så den ikke kan bruges uden et kodeord. Denne type sikkerhed bruges også til kreditkorttransaktioner og elektroniske bankoverførsler.

Hvem styrer Bitcoin-netværket?

Ingen ejer Bitcoin-netværket, ligesom ingen ejer teknologien bag e-mail. Bitcoin styres af alle Bitcoin brugere over hele verden. Mens udviklere forbedrer softwaren, de ikke kan forfølg fordi det ikke er muligt at lave ændringer i Bitcoin-protokollen, fordi alle brugere skal stemme god for ændringen. For at forblive kompatibel med hinanden skal alle brugere bruge software der overholder de samme regler. Bitcoin kan kun fungere korrekt med en fuldstændig konsensus blandt alle brugere. Derfor har alle brugere og udviklere et stærkt incitament til at beskytte denne konsensus. Tak fordi du læste med i hvad er bitcoin

køb bitcoins