Hvad er forskellen fra Bitcoin


advokater siger ethereum har flere fordele i forhold til bitcoin, der gør det mere nyttigt. Den første  fordel er, at ethereum giver mulighed for “blokke”, registreringer af krypto coins transaktioner, der kan oprettes meget hurtigere end bitcon. Mens bitcoin er blevet mere udbredt af onlineforhandlere og endda nogle fysiske butikker, det kan Ethereum dog ikke prale med.

Den største fordel

Men den store fordel ved ethereum er, at teknologien tillader computerapplikationer, ikke kun valutaen, at køre på netværket. Bitcoins appel ligger i penge, der ikke kontrolleres af en part og ikke behøver at løbe gennem en central server, men ethereum tillader ikke kun penge, men alle andre ting, der kan køre på netværket. Hvis du gemmer filer på en cloud storage-tjeneste som Dropbox, har du tillid til Dropbox for at tage sig af det, men i et decentraliseret lagringsnetværk sætter du din tro på andre, de

 Lav din egen Token

Opret din egen digitalte token, der kan bruges som en valuta, en repræsentation af et aktiv, en virtuel andel, et bevis på medlemskab eller noget helt andet, kun fantasien sætter grænser. Disse tokens bruger en standard mønt API, så din kontrakt bliver automatisk kompatibel med enhver wallet. Det samlede antal tokens i omløb kan indstilles til et simpelt fast beløb eller svinges ud fra enhver programmeret regelsæt.

Opret en demokratisk selvstyrende organisation

Nu hvor du har udviklet din ide og sikrede midler, hvad er  detnæste? Du er nødt til at ansætte ledere, finde en troværdig CFO til at håndtere regnskabet, køre bestyrelsesmøder og lave en masse papirarbejde.

Eller du kan bare forlade alt det til en Ethereum-kontrakt. Det vil samle forslag fra dine backers og indsende dem gennem en fuldstændig gennemsigtig afstemningsproces.

En af de mange fordele ved at have en robot kører din organisation er, at den er immun for enhver udefrakommende indflydelse, da det kun er garanteret at udføre, hvad det var programmeret til. Og fordi Ethereum-netværket er decentraliseret, vil du være i stand til at levere tjenester med en 100% oppetidsgaranti.

køb ethereum