I dag kan du købe Binance Coin på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Binance Coin på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Binance Coin er den utroligt spændende kryptovaluta, der hjælper brugerne på sin platform, Binance, med at have meget lave transaktionsgebyrer når de handler. Men den støt stigende interesse, der har været for investeringer i kryptovaluta det seneste halve år, er det også gået rigtig godt for Binance Coin. 

 

Der er selvsagt et kæmpe potentiale i Binance Coin med dette formål – og det er der mange, der allerede har fået øjnene op for. Og med de forventninger, der generelt eksisterer til hel kryptovaluta markedet, så må det også siges at være fordelagtigt for Binance Coin.

Hvad er det bedste sted at købe Binance Coin?

Går man med overvejelserne om at købe Binance Coin, giver det god mening at undersøge, hvilket sted, der er det bedste til netop det. Og af gode grunde – for der findes utroligt mange forskellige platforme man kan vælge mellem. Faktisk flere end 200, men de er ikke alle lige gode. 

 

Den overordnede forskel er typen på de forskellige platforme, hvor man kan kigge på enten krypto børser eller handelsplatforme. Her er forskellen af krypto børserne er stærkt specialiserede i netop kryptovaluta, hvor du på handelsplatformene kan investere bredt i mange forskellige investeringsaktiver. 

 

Der følger også både fordele og ulemper ved begge platforme – krypto børserne er som sagt meget specialiserede, hvilket betyder man kan handle nærmest alle forskellige kryptovalutaer, har handelsplatformene et smallere udvalg i kryptovalutaer, men så kan man til gengæld ofte investere i alt lige fra aktier, til råvarer – og selvfølgelig kryptovaluta. 

 

Så det handler lidt om at finde ud af, om man har behov for at investere i sindssygt mange forskellige kryptovalutaer – og flere mindre. For har man ikke det, kan der være nogle store forskelle forbundet med at handle på en handelsplatform i stedet. Dette fordi man har mulighed for at samle alle sine investeringer under én og samme platform. 

 

På den måde har man nemlig mulighed for at få en meget bred portefølje og samtidig undgå at forsøge at holde øje med det hele på tværs af flere forskellige platforme, som hurtigt kan blive uoverskueligt, hvis man har investeret i flere forskellige aktiver. På en handelsplatform får man nemlig det komplette overblik over udviklingen af sine investeringer. 

 

Til sammenligninger krypto børserne utroligt specialiserede i netop kryptovaluta og det medfører, at det som spritny til at investere, kan det være svært at finde rundt i, hvordan sådan en platform fungerer, fordi den kan se ret teknisk ud og være mindre brugervenlig. Så er man helt ny og vil købe Binance Coin, kan det virke mere uoverskueligt på en krypto børs sammenlignet med en handelsplatform. 

 

Handelsplatformene er nemlig ofte rigtig gode, da de er utroligt brugervenlige og giver en følelse af, at man faktisk forstår platformen og nemt kan komme i gang. 

 

Hvis man vurderer det på brugervenlighed og muligheden for at komme hurtigt i gang, så er vores klare anbefaling platformen eToro, der er den ultimative platform og rigtig god til køb af Binance Coin. eToro er meget nem at komme i gang med til køb af Binance Coin – for ikke at nævne mange andre investeringsaktiver. 

Køb Binance Coin på eToro

Derfor er eToro også vokset eksplosivt de seneste par år, hvor flere end 14 millioner brugere er strømmet til – fordelt på flere end 140 lande. Det forstår man godt, når man først har prøvet platformen. 

 

Når man vil i gang med at købe Binance Coin er eToro nemlig en fantastisk platform. Det er nemlig både nemt at komme i gang, og så tager næsten ingen tid at forstå, hvordan platformen fungerer. Der er utroligt mange fordele ved platformen. 

 

Det er også noget man især lægger mærke til, når man opretter sig som ny bruger – det er den gode oplevelse. Og så er der samtidig et højt sikkerhedsniveau og eToro er selvfølgelig en licenseret forhandler. 

Opret konto og indsæt penge

Når man skal i gang med at investere i Binance Coin tager det kun et øjeblik og det er en super simpel process. Det kræver selvfølgelig at man har en bruger – og det er den vi skal oprette nu. Det gør man ved at trykke på “opret”, når du har klikket dig over på eToro via linket. 

 

Efterfølgende kommer processen om at indtaste sine oplysninger – det er netop din garanti for at eToro er klar over, hvilke brugere, det er de har oprettet på deres platform. Det er netop en sikkerhedsforanstaltning, der er en del af deres høje sikkerhedsniveau. 

 

Efter du har indtastet dine oplysninger, mangler du bare at indbetale det beløb, du ønsker at købe Binance Coin for. De mest populære metoder er her indbetaling via betalingskort, PayPal eller bankoverførsel. Der er dog også mange andre muligheder på eToro, men disse er som sagt de mest gængse. 

 

Ved betaling via kreditkort eller PayPal er der et minimums indskud på $200, hvor det ved bankoverførsel er $500. Mange foretrækker at benytte et betalingskort eller PayPal, fordi pengene vil være tilgængelige kort efter du har overført, sammenlignet med bankoverførsel, hvor der kan gå op til et par bankdage, før de er tilgængelige – og samtidig er der et minimum på $500 ved indskud via denne metode. 

 

Efter valg af indbetalingsmetode, mangler du bare at vælge det beløb man vil overføre til at investere i Binance Coin. For så handler næste punkt nemlig om, at købe Binance Coin.

Køb Binance Coin

Når du har indbetalt det beløb du vil investere i Binance Coin for, er du klar til at fuldføre dit køb og blive ejer af Binance Coin! 

 

Du søger Binance Coin frem ved at søge på Binance Coin i søgefeltet på eToro, der ligger øverst på eToro når du er logget ind. 

Her skal man klikke på Binance Coin for at komme frem til siden, hvor man kan læse mere om Binance Coin og se hvad andre investorer siger Binance Coin og så kan du endda se Binance Coin live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købsvinduet, hvor du kan købe Binance Coin fra.

Her er noget at det helt vildt gode ved eToro, at man kan vælge mellem at købe et antal Binance Coin eller for et bestemt beløb. Det gør ingen forskel hvad du vælger, men nogle foretrækker den ene metode frem for den anden. 

 

Når du har valgt beløb eller antal vælger du “Åbn handel” og så ejer du altså Binance Coin!

Hvad er Binance Coin

Binance Coin er en krypto coin, der er udstedt af krypto børsen, Binance og bliver handlet med tickeren BNB. Binance Coin kører på Ethereum blockchain og der er en streng begrænsning på maximum 200 millioner BNB tokens. 

 

Formålet med Binance Coin er at sænke handels gebyrerne ved handel på Binance, og det fungerer således, at holder man Binance Coin, så vil handelsgebyrer ved køb af en given kryptovaluta på platformen være langt lavere end, hvis man ikke holdte Binance Coin. 

 

Det er meget interessant og ved den stigende interesse for handel af kryptovaluta, har det også set godt ud for Binance Coin, fordi man naturligvis vil bruge denne metode til at opnå lavere handelsgebyrer ved sine handler. 

Hvem bør købe Binance Coin

Det er altid ekstremt svært at svare på, da det er meget individuelt for alle investorer, om Binance Coin er en god investering for dem. Men man kan vurdere nogle elementer, for at finde frem til, om det er en god investering for en selv. 

 

Det der er unikt for Binance Coin er jo, at der netop er et meget specifikt formål med at holde denne kryptovaluta i sin portefølje. Sp man kan sige at bare hvis man laver handler ofte, er det grund nok i sig selv til at holde Binance Coin, da den netop sørger for at sænke handelsgebyrerne, hvis man altså handler på Binance. 

 

Derudover skal man huske at Binance Coin stadig er en kryptovaluta og den er ekstremt volatil, som med mange andre kryptovalutaer, så det skal man være forberedt på, hvis den falder rigtig meget på én dag. Det kan alt sammen ske på meget kort tid og det er vigtigt man kan tåle at se det. 

Alternativer til Binance Coin

Hvis man er på udkig efter nogle gode alternativer til Binance Coin findes der faktisk en pendant, som er Crypto.com Coin, som har netop samme formål som Binance Coin, blot på den dertilhørende platform – Crypto.com. Så den kan også være spændende at kigge på. 

 

Derudover kan man også kigge bredere på nogle af de store kryptovalutaer som Ethereum og Bitcoin, som mange ser som lidt mere sikre investeringer på krypto markedet, fordi de er vokset sig så store. 

 

Som de to største kryptovalutaer kan man netop også sige, at det måske er en smule mere sikre end Binance Coin og er derfor to gode bud at overveje. I virkeligheden kan man jo også placere en smule i alle 4, så man får det bedste fra dem alle.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Hvis man ønsker at handle på en krypto børs i stedet, er Binance fuldstændig oplagt her – for så får man det fulde udbytte af Binance Coin udover blot afkastet når den stiger. Binance er også fin at komme i gang med og det går rimeligt hurtigt når man opretter sig. 

 

Selvom vores anbefaling stadig går til eToro, er Binance en udmærket platform. 

 

Du kan registrere dig via linket her. 

Her skal du skal udfylde de nødvendige oplysninger i oprettelses boksen på Binance, hvorefter man vil modtage en email med et link til at aktivere kontoen. Klik på dette link for at komme i gang. 

 

En god idé er altid at slå 2 faktor godkendelse til, for efterfølgende bedre at kunne beskytte din Binance konto og dine beholdninger af Binance Coin og måske andre kryptovalutaer. To-faktor godkendelse øger sikkerheden markant på din Binance konto, men du kan også vælge at slå det til senere og købe Binance Coin først.

 

Ellers kræver det bare tid til at overføre et givent beløb i BTC til din wallet på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds > Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan sende dine mønter til. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Binance Coin for til denne adresse. 

 

 

Her er ventetider på 30 minutter eller endda mere ikke ualmindeligt ved dette trin på Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Her vil vi give et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et lille testbeløb, før du sender hele dit beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis som du forventer. 

 

Når overførslen er modtaget af Binance, er du klar til at bytte dine Bitcoin til Binance Coin. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i over menuen. Derefter skal du så klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / Binance Coin fra listen for at udveksle din Bitcoin til Binance Coin. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Binance Coin nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe Binance Coin er det nødvendigt, at du betaler med BTC. Indtast det ønskede Binance Coin-beløb du ønsker at købe. Nu har du mulighed for at bestemme den pris, som du vil købe dine Binance Coin til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” som input metode og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Binance Coin. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bare bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb”-felt. Dine Binance Coin vil så vises på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe Binance Coin med?

Der findes heldigvis mange gode metoder til indbetaling af dine penge til eToro til at købe Binance Coin for. Det er super belejligt, fordi man netop får muligheden for at vælge den metode man foretrækker og har mest lyst til at benytte. Det gør det meget nemt. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Binance Coin med et kreditkort

✔️

Køb Binance Coin med PayPal

✔️

Køb Binance Coin med hurtig overførsel

✔️

Køb Binance Coin med Skrill

✔️

Køb Binance Coin med bankoverførsel

✔️

Køb Binance Coin med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Binance Coin med et betalingskort

Ved køb af Binance Coin via betalingskort, er det meget nemt og tager kun et øjeblik på eToro. Der er den mest gængse metode. Ønsker man at indbetale via kreditkort til Binance også, kan en smutvej være at først at overføre til eToro, købe Bitcoin, sende dem til Binance og så købe Binance Coin. 

 

På eToro er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb Binance Coin med PayPal

PayPal er også meget nemt på eToro og tager kun kort tid. Ved indbetaling vælger man blot PayPal i stedet og følge instrukserne, hvorefter man hurtigt vil være klar til at købe Binance Coin. Man kan lave samme omvej her, til Binance, hvis man ønsker det.

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb Binance Coin med en bankoverførsel

Bankoverførsel er også en mulighed på eToro, og det har du med sikkerhed allerede prøvet før. Man gør det via netbank, men der er nogle ulemper ved det, da der kan gå op til flere dage inden pengene er tilgængelige og så er der en minimums indbetaling på $500. Af den grund foretrækker mange betalingskort eller PayPal i stedet. 

Bør jeg købe Binance Coin i dag?

Det er altid utrolig svært at svare på, men man kan se på de seneste måneders udvikling, at det ser rigtig godt ud for Binance Coin, der også har nået et nyt all time high. Binance Coin har også efterhånden eksisteret i et par år – og er jo udstedt af platformen Binance – så det giver udtryk for noget sikkerhed og stabilitet. 

 

Potentialet er også kæmpestort, specielt med den stigende interesse i kryptovaluta generelt – og også efter kryptovalutaerne er blevet bakket op af virksomheder og institutionelle organisationer mener mange, der er er kommet nogle større kræfter bag de seneste måneders positive kursudviklinger. 

 

Så det  tyder jo alt sammen godt for fremtiden, men samtidig er stadig “dyrt” at købe sig ind, da Binance Coin for nyligt har nået et nyt all time high – og man skal huske at den også meget hurtigt kan falde ned igen. Så det skal man lige være opmærksom på. Det kan alt sammen ske på meget kort tid og det er vigtigt man kan tåle at se det.  

 

Og så skal man bare altid overveje om man er en risikovillig investor og om Binance Coin er et godt supplement til sin portefølje. 

 

Se Binance Coin  Kurs.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Binance Coin?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Binance Coin]

Hvorfor er Binance Coin en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Binance Coin?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.