I dag kan du købe Cardano på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Cardano på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Cardano er kryptovalutaen, der til forveksling kan sammenlignes med Bitcoin, idet Cardano fungerer på samme med både block chain og muligheden for at køre decentraliserede apps på samme måde, som det fungerer med Ethereum. 

 

Med Cardano er det altså muligt at konstruere og køre smart contracts, som betyder at teknologien bag Cardano kan håndtere juridiske dokumenter og meget andet. Cardano adresserer også et åbenlyst behov for regulering. 

 

I sidste ende siger Cardano efter at kunne levere en sikker og bæredygtig blockchain, der giver muligheder for regulering kombineret med beskyttelse af privatlivet.

Hvad er det bedste sted at købe Cardano?

I dag eksisterer der mere end over 200 platforme, hvor det på mange af dem er muligt at købe Cardano. Der er meget stor forskel på platformene, og en af de slående er at man enten kan handle enten på en kryptovaluta børs eller en online handelsplatform. Man kan på en kryptovaluta børs kun handle med kryptovalutaer og på en handelsplatform findes der er bredt udvalg af forskellige investeringsaktiver, der strækker sig lige fra aktier til råvarer og valutapar. 

 

Man kan udpensle nogle  fordele ved begge platform, hvor der ved kryptovaluta børserne er stor specialisering i kun kryptovalutaer, hvor der er findes hundredvis af forskellige kryptovalutaer, hvor man kan investere i lige så mange forskellige. På handelsplatformene kan man blive begrænset på antallet af tilgængelige kryptovalutaer, fordi de her netop tilbyder et bredt spektre af investeringsaktiver 

 

Det kan være en ulempe, hvis man er meget glade for nye små kryptovalutaer og samtidig gerne vil investere i hundredvis af forskellige kryptovalutaer. Modsat kan man så sige at man i stedet har mulighed for at samle alle de investeringer man har og vil lave under samme tag og dermed slippe for at shuffle rundt mellem flere forskellige platforme og forsøge at holde styr på det. Og så kan man jo også tænke på, at det er virkelig få, der har behov for og gerne vil have adgang til så mange forskellige kryptovalutaer. 

 

Ulempen ved kryptobørserne er også at de oftest minder meget om en platform til daytrading og kan være svære at forstå og sætte sig ind i, hvis man lige er ved at komme i gang med at investere i Cardano og andre kryptovalutaer. Her er handelsplatformene oftest brugervenlige i en langt højere grad, sammenlignet med kryptovaluta børser, der ser tekniske ud og nok mest henvender sig til daytradere og erfarne brugere, der har nemt ved at forstå de svære termer. 

 

Det er afgørende for at Coinmarket klart har udvalgt eToro til at investere i Cardano på, som den ultimativt bedste platform. Den udfylder nærmest alle behov langt hen ad vejen og så bliver man mødt med af en meget god og brugervenlig oplevelse når man registrerer sig – som ikke skaber grund til forvirring og spørgsmål. Det er alt sammen rigtig rart og det gør det også nemmere at komme i gang med at investere i Cardano uden flere års erfaring bag sig.

Køb Cardano på eToro

I forlængelse giver det rigtig god mening, at gå gennem guiden via eToro, til at købe Cardano og det er der rigtig mange gode årsager til. eToro er utrolig let at komme i gang med og det tager ingen tid fra oprettelse til man er i gang med at købe Cardano. 

 

Brugervenligheden er i top på eToro og som ny bruger bliver man guidet godt rundt, for at få den bedst mulige start  – simpelt og enkelt. Det giver en god start og oplevelse med at investere i Cardano og så er eToro en licenseret platform. 

 

Det er heller ikke nogen spøg, at der er strømmet flere end 14 millioner brugere til platformen og så endda fra flere end 140 forskellige lande. Det giver en god idé om, hvor populær platformen egentlig er. Det er bestemt en af grundene til, at vi anbefaler platformen.

Opret konto og indsæt penge

Det er super simpelt at registrere sig på eToro. Første step er at klikke sig over på platformen og klikke på opret knappen. 

 

Så kræver det efterfølgende at man skal udfylde sine oplysninger, som er helt normal procedure og vigtigt for sikkerheden på platformen. 

 

Når man har gjort det, mangler man blot at indsætte penge til at købe Cardano for. Det er meget nemt og du har mange muligheder for at indbetale penge. De mest gængse er indbetaling via kreditkort, Paypal og bankoverførsel, selvom der er er mange andre muligheder også. 

 

Med betalingskort og PayPal er minimum indskud $200 og det er $500 ved bankoverførsel. Generelt er det lidt nemmere ved betalingskort eller PayPal fordi pengene er tilgængelige til at købe Cardano på eToro nærmest med det samme, hvor det ved bankoverførsel kan tage et par dage. 

 

Når man har besluttet sig for en indbetalingsmetode, kræver det blot at du indtaster det beløb du ønsker at overføre til eToro til at handle Cardano for.

Køb Cardano

Efter at have indsat et beløb til at handle Cardano for, er du klar til at gennemføre dit køb og komme til at eje dele i spændende Cardano! 

 

Du søger Cardano frem ved at søge på “Cardano” i søgefeltet, som er let tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind. 

Søg efter Cardano på etoro

Herefter skal man klikke på Cardano for at komme til siden, hvor man kan læse mere om Cardano og se hvad andre investorer siger Cardano og så kan du endda se Cardano live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købsvinduet, hvorfra du kan købe Cardano. Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal Cardano eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

Køb Cardano på eToro

Hvad er Cardano

Cardano er en utrolig spændende kryptovaluta, som fungerer decentralt på blockchain teknologien og mange kan forveksle den med Ethereum når det kommer til teknologisk kunnen. Dette fordi man har muligheden for at køre decentraliserede apps på netop samme måde som Ethereum gør det. 

 

Mange ser på Cardano som et spændende alternativ til Ethereum og som en potentiel konkurrent i fremtiden. 

 

Og med det store behov, der er for smart contracts tyder det på, at der er et kæmpe potentiale at hente forude – også især fordi Cardano differentierer sig selv i forhold til mange andre kryptovalutaer og blockchain teknologier ved at adressere et åbenlyst behov for regulering og sikkerhed for sine brugere.

Hvem bør købe Cardano

Det er utrolig svært at give et direkte og præcist svar på, da det i overvejende grad kommer meget an på den enkelte investor og endda flere parametre for investoren. 

 

Men der er faktisk nogle elementer man kan bruge til at vurdere, om man bør købe Cardano. Cardano er første og fremmest meget volatil, som mange andre kryptovalutaer også er, så man bestemt indstille sig på at se prisen på Cardano gå op og ned med med høj fart. Det kan skabe nogle utrolige afkast hurtigt, men det betyder også, at man kan tabe sine penge mindst lige så hurtigt. 

 

Derudover betyder det jo netop også at man skal have en vis grad af risikovillighed og kunne tåle netop at se priserne gå op og ned. Samtidig kan Cardano vise sig at være en god investering som et alternativ til en diversificeret portefølje, da Cardano ikke fungerer på samme måde, som med eksempelvis aktier og det er netop en fordel om en del af en portefølje, hvis andre investeringer rammer en mindre god periode. 

 

Og så selvfølgelig, hvis man har lyst til at prøve noget nyt, så kan det være en spændende og risikofyldt investering.

Alternativer til Cardano

Vi har allerede været inde på, at mange ser Cardano som et alternativ til Ethereum, men der betyder samtidig også at Ethereum er et alternativ til Cardano, hvis man overvejer at finde en anden kryptovaluta end Cardano. 

 

Etthereum og Cardano fungerer i store træk på samme måde og kan derfor være gode alternativer – og Ethereum er som mange bekendt den 2. største kryptovaluta i øjeblikket. 

 

Men det mest interessante at kigge på her er nok Ethereum, fordi der er mange der tror på at Cardano har potentialet til konkurrere med Ethereum i fremtiden også måske endda blive endnu bedre. Men vil man investere i andre lignende kryptovalutaer er Ethereum et rigtig godt valg og så er den samtidig den anden største kryptovaluta, som giver lidt mere sikkerhed i investeringen.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Hvis man foretrækker at handle på en kryptovaluta børs, vil Coinmarket klart anbefale Binance. Det er enkelt, hurtigt og forholdsvist nemt at komme i gang med at handle Cardano via Binance. Som man kender det fra kan se det med eToro, kræver det først og fremmest at man opretter sig på Binance. Selvom vi anbefaler eToro, er Binance en fin platform. 

 

Det kan du gøre via linket her.

Her skal man indtaste sine oplysninger på Binance, modtager man en email med et aktiveringslink. Følg dette link for at aktivere kontoen. 

 

Noget der også er en god idé at gøre er at slå 2 faktor autentificering til for bedre at kunne benytte din Binance konto. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto betydeligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe Cardano nu. 

 

Nu er det tid til at overføre et BTC beløb til din Bitcoin wallet. For at overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Cardano for til denne adresse.

En ventetid på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige i øjeblikket på Binance.

Under ordrehåndtering> ordrehistorik kan du spore fremskridt med din overførsel. Et tip fra os: Det kan være en god idé dig til kun at overføre et mindre test beløb, før du sender det store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer efter hensigten og du er tryg med fremgangsmåde.

 

Når din overførsel er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til Cardano. For at gøre dette skal du klikke på Exchange> Basic i overmenues. Klik derefter på BTC i øverste højre hjørne, og vælg valutaparret BTC / LTC fra listen for at udveksle din Bitcoin til Cardano. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Cardano nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe Cardano skal du betale med BTC. Indtast det ønskede Cardano-beløb (LTC) i købsmasken. Nu kan du, hvis du vil, bestemme den pris, som du vil købe din Cardano til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” via inputmasken og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” -felt. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Cardano . I stedet for din egen kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Din Cardano skal så vises i din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe Cardano med?

Der er utrolig mange muligheder for at indbetale på eToro, som vi tidligere har nævnt, og talt godt om, er der et hav af forskellige indbetalingsmuligheder – og det er rart for så kan man tage den mulighed man selv foretrækker. Det er noget af det man bliver rigtig glad for ved en handelsplatform. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Cardano med et kreditkort

✔️

Køb Cardano med PayPal

✔️

Køb Cardano med hurtig overførsel

✔️

Køb Cardano med Skrill

✔️

Køb Cardano med bankoverførsel

✔️

Køb Cardano med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Cardano med et betalingskort

Betalingskort er næsten den nemmeste måde at overføre til eToro på og så gør det, at man meget hurtigt er i gang med at købe Cardano med kreditkort. Ønsker man at overføre med kreditkort til at købe Cardano på Binance, kan man vælge at overføre til eToro, købe Bitcoin med kreditkort og efterfølgende sende Bitcoin til Binance til at kunne købe Cardano for. Ellers er det ultranemt bare at handle direkte på eToro. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb Cardano med PayPal

Det er fantastisk nemt at købe Cardano med PayPal  og er en hurtig process. Når du indbetaler på eToro er det nemt at vælge muligheden “PayPal” og efterfølgende følge instruktionerne. Så vil pengene hurtigt være tilgængelige til handel med Cardano kort tid efter. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.   

Køb Cardano med en bankoverførsel

Bankoverførsel er også en mulighed til at overføre penge til eToro. Det er som med de andre metoder meget nemt, selvom der også er lidt ulemper ved metoden, hvorfor betalingskort og PayPal er at foretrække. Der er nemlig et minimum på $500 når man overfører og samtidig kan der gå op til flere dage, før pengene er tilgængelige på platformen som kan være lidt irriterende. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter.

Bør jeg købe Cardano i dag?

Det er altså utrolig svært at svare på. Cardano har fået utrolig godt fat i markedet og står solidt blandt kryptovalutaerne og er på den måde blevet godt integreret i markedet. Cardano ligger nu i toppen af kryptovalutaerne målt på markedsværdi og det har Cardano gjort længe nu. 

 

Der er mange elementer, der taler for at Cardano har potentialet til at overtage Ethereum i fremtiden og lader det sig gøre, så ville man nok kigge tilbage og tænke at det havde været en god idé at købe sig ind i dag. 

 

Det er nemlig nogle tekniske aspekter som Cardano løser på en bedre måde end Ethereum gør og det alene kan tale for at købe. Og som en Ethereum konkurrent kan Cardano være god at have med i sin portefølje. 

 

Det, der taler i mod en investering i Cardano, ud over den helt generelle store volatilitet i markedet for kryptovalutaer, og i øjeblikket er prisen meget længere oppe end den har været længe. 

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i Cardano.

 

Se Cardano Kurs.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Cardano?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Cardano]

Hvorfor er Cardano en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Cardano?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.