I dag kan du købe Dash på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Dash på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Dash er kryptovalutaen, der har fået stor succes rent funktionelt i Venezuela, hvor mange allerede bruger kryptovalutaen til betalinger frem for fiatvaluta. Mange mener Dash har potentialet til at blive fremtidens betalingsmiddel i hele verden. 

 

I Danmark kender vi ikke så meget til kryptovalutaten, men den har virkelig fået sit gennembrud. Dash ligger i top 50 på Coinmarketcap og er blevet kryptovaluta man bør holde øje med. 

 

Kan Dash indfri de forventninger, der ligger til den, er der meget at komme efter i fremtiden og det er spændende at følge med i!

Hvad er det bedste sted at købe Dash?

Der findes mange gode bud på det bedste sted til at købe Dash, fordi der netop findes så utrolig mange platforme – ja faktisk flere hundrede forskellige. Men den mest slående forskel er nok typen på platformen, hvor man groft kan dele det ind i krypto børser og online handelsplatforme. 

 

Den ene type, krypto børserne, er hardcore specialiserede i selve kryptovalutaer, hvor online handelsplatforme har et smallere udbud af forskellige kryptovalutaer, men et langt bredere udvalg af forskellige investeringsaktiver i stedet. 

 

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved begge typer platforme, hvor krypto børserne er meget myntede på selve kryptovaluta og de online handelsplatforme vil tilbyde noget mere bredt. Her kan man nemlig handle alt fra aktier til råvarer og selvfølgelig Dash. 

 

Det smallere udvalg vil kun blive til en udfordring hvis man vil eje mange små krypto coins som ikke er gængse alle steder, ellers kan man finde de fleste store kryptovalutaer på en handelsplatform. Det smarte er her, at man har mulighed for at samle det hele under én platform, hvis man i fremtiden ønsker at eje andet end Dash, som måske råvarer eller fiat valuta. Her har man nemlig muligheden for at samle det hele under én platform, så det er meget let at holde overblikket over alle sine investeringer på ét sted. På den måde kan man slippe for forvirring og unødvendigt tidsspilde på at kigge på mange forskellige platforme. 

 

Samtidig kan krypto børserne være utroligt svære at forstå når man er helt ny, hvor de kan virke meget som noget til daytradere med alle mulige funktioner, der ikke er helt nødvendige i starten. Her er handelsplatformene gode, fordi de oftest er meget brugervenlige og gør det nemt for nye brugere at komme i gang med køb af Dash. 

 

Netop på grund af brugervenlighed og muligheden for at samle sine investeringer, har Coinmarket kåret eToro som den klart bedste platform til køb af Dash. Dette fordi det er så utroligt let at komme i gang som ny investor med at købe Dash og andre kryptovalutaer.

Køb Dash på eToro

eToro er den perfekte platform til køb af Dash og er dejlig nem at komme i gang med. Der er mange årsager til, at eToro er fantastisk og det er først og fremmest fordi det er så lige til, at handle på platformen. Det er så nemt at komme i gang og det tager ingen tid. 

 

Noget af det vi især lægger mærke til er brugervenligheden, hvor man som nyoprettet bruger får en fantastisk oplevelse med de første køb af Dash, hvor det hele er nemt og smart. Der er et meget højt sikkerhedsniveau og eToro er en licenseret forhandler.

 

Det afspejler sig meget tydeligt i antallet af brugere på eToro, der er oversteget 14 millioner fordelt over mere end 140 lande. Det forstår vi godt med så brugervenlig en platform.

Opret konto og indsæt penge

Det tager ikke ret lang tid at oprette sig på eToro og det første man skal gøre er, at klikke sig over på platformen og trykke på knappen “Opret”. 

 

Derefter skal man udfylde sine oplysninger, som er en god garanti for at eToro ved, hvilke brugere, der er oprettet på deres platform og det er en del af deres utroligt høje sikkerhedsniveau. 

 

Efter at have gjort det, mangler man blot at indsætte penge til at købe Dash for. Det er også meget nemt og du har mange muligheder for at indbetale penge til at købe Dash for. De mest brugte er indbetaling via kreditkort, Paypal og bankoverførsel, trods de mange andre muligheder, der også er. 

 

Med betalingskort og PayPal er minimum indskud $200 og det er $500 ved bankoverførsel. Generelt er det lidt nemmere ved betalingskort eller PayPal fordi pengene er tilgængelige til at købe Dash på eToro nærmest med det samme, hvor det ved bankoverførsel kan tage et par bankdage før pengene er fremme.  

 

Når man har besluttet sig for en indbetalingsmetode, kræver det blot at du indtaster et beløb du ønsker at overføre til eToro til at handle Dash for.

Køb Dash

Ved at have indsat et beløb til at handle Dash for, er du klar til at fuldføre dit køb og eje de spændende Dash! 

 

Du søger Dash frem ved at søge på “Dash” i søgefeltet, som er let tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind.

Søg efter Dash på eToro

Herefter skal man klikke på Dash for at komme til siden, hvor man kan læse mere om Dash og se hvad andre investorer siger Dash og så kan du endda se Dash live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købs vinduet, hvor du kan købe Dash. Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal Dash eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

 

Når du har valgt beløb eller antal vælger du “Åbn handel” og så ejer du altså de spændende Dash! 

Køb DASH på eToro

Hvad er Dash

Dash er en spændende open source peer to peer kryptovaluta, der sigter efter at blive den allermest brugervenlige valuta af sin slags og samtidig den mest skalerbare kryptovaluta i verden, der er bundet op på en block chain. 

 

Dash blev lanceret i januar 2014 og er blevet utrolig kendt i Venezuela, trods vi ikke kender så meget til den i Danmark endnu. Men det er den altså Venezuela, hvor den i stor stil bliver brugt til betaling i taxer osv. 

 

I Danmark kender vi nok mere til Bitcoin som betalingsmiddel, men mange mener altså at Dash har potentialet til at kunne komme op og konkurrere med de helt store kryptovalutaer i fremtiden – og sker det, må Dash altså siges at blive utrolig spændende og der vil være meget at hente som investor.  Se DASH kurs.

Hvem bør købe Dash

Det er altid utrolig svært at svare på, da der ikke findes en bestemt profil, som bør købe Dash. Men der er flere ting man kan kigge efter for at finde frem til om man selv bør købe Dash. 

 

Man skal først og fremmest huske at Dash er utrolig volatil, som betyder at kursen kan svinge rigtig meget på meget kort tid. Det kan selvfølgelig give helt utrolige gevinster på meget kort tid, men det kan også give kæmpe tab på lige så kort tid. Så det er altså noget, der er meget vigtigt at være forberedt på. Begge dele er muligt inden for meget kort tid, så man skal huske at være klog med sine køb og forvente at det sker. 

 

Så man bør nok have en ret risikovillig investeringsprofil før man bør investere i Dash så man kan tåle at prisen svinger frem og tilbage. Men der er ikke nogen tvivl om, at Dash kan være et godt supplement til en stærk portefølje.

 

I sidste ende kan grunden til at investere også bare være, at man synes det er tid til at prøve noget nyt og samtidig tilføje risiko til porteføljen. 

Alternativer til Dash

Der findes nogle rigtig gode alternativer til Dash, hvis man ønsker at eje flere af samme type som Dash eller bare ønsker at finde et god alternativ til den spændende coin. Der findes en del, der helt overordnet har nogenlunde samme funktion, hvor det kan være små tekniske aspekter, der skiller dem ad.  

 

Her kan man overveje at kigge på sådan en som Ripple som har vundet utrolig meget frem eller selvfølgelig den allerstørste kryptovaluta, Bitcoin. For de er nemlig alle sammen i konkurrence om at blive fremtidens betalingsmulighed og de kan alle nemt købes på eToro. 

 

Dash er i direkte konkurrence med begge to, og der findes tilhængere for alle 3 og overordnet set er det også spændende, det de alle har til fælles – og kan enten Dash eller Ripple overtage Bitcoin, ser fremtiden også helt utrolig spændende ud for dem.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Foretrækker man at handle på en kryptovaluta børs, er vores klare anbefaling krypto børsen  Binance. Det er hurtigt og forholdsvist nemt at komme i gang med at handle Dash via Binance. På samme måde som med eToro, kræver det først og fremmest, at man registrerer sig på Binance. Selvom vores anbefalinger klart er eToro, er Binance en okay platform. 

 

Det kan du gøre via linket her.

Her skal man udfylde oplysningerne i boksen på Binance, og så modtager man en email med et aktiveringslink. Følg dette link for at aktivere kontoen og komme i gang. 

 

Det kan være en god idé at gøre er at slå 2 faktor godkendelse til, for derefter bedre at kunne beskytte din Binance konto og dine køb af Dash. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto betydeligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe Dash nu. 

 

Ellers er det bare tid til at overføre et beløb i BTC til din wallet på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Dash for til denne adresse.

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Vi har et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis efter hensigten.

 

Når overførslen er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til Dash. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i overmenuen. Derefter skal du så klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / Dash fra listen for at udveksle din Bitcoin til Dash. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Dash nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe Dash skal du betale med BTC. Indtast det ønskede Dash-beløb i købsvinduet. Nu kan du, hvis du vil, bestemme prisen, som du ønsker at købe dine Dash til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” via input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Dash. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Dine Dash vil derefter vises på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe Dash med?

Der findes heldigvis mange muligheder, når man vil til at indbetale penge til at købe Dash for på eToro. Det giver en skøn frihed fordi man netop selv kan vælge, hvad man netop foretrækker. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Dash med et kreditkort

✔️

Køb Dash med PayPal

✔️

Køb Dash med hurtig overførsel

✔️

Køb Dash med Skrill

✔️

Køb Dash med bankoverførsel

✔️

Køb Dash med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Dash med et betalingskort

Det er meget nemt at købe sine Dash med betalingskort på eToro i dag – som stort set alle mennesker allerede har. Det kan man klare nemt og hurtigt. Vil man gerne indbetale med kreditkort til Binance, kan man overføre til eToro og købe Bitcoin, som man så kan sende fra eToro til Binance og så købe Dash på Binance. Men eToro er klart at foretrække fordi det er langt nemmere og mere bekvemt. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb Dash med PayPal

Man har selvfølgelig også mulighed for at indbetale med PayPal på eToro og det tager også kun et kort øjeblik. Når man er i gang med at indbetale på eToro kan man nemt vælge “Overførsel med PayPal” og følger instruktionerne – og så er du klar til at handle Dash kort tid efter. 

 

Man kan også lave samme nummer med PayPal som med betalingskort og komme den vej rundt. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb Dash med en bankoverførsel

Indbetaling med bankoverførsel er også meget nemt og hurtigt og så kræver ikke andet end det du kender til med normalt at overføre via din netbank. Men der er nogle få ulemper, der gør det mere fordelagtigt at bruge PayPal eller bruge betalingskort. Der er for det første $500 som minimum ved overførsel via netbank og så kan der gå op til flere dage før pengene er disponible på din eToro konto så det kan sænke, hvor hurtigt du kan komme i gang med at handle Dash. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter.

Bør jeg købe Dash i dag?

Dash har efterhånden eksisteret i en del år og må siges at have fået godt fat i markedet, som er rart når man køber, trods Dash stadig er ekstremt volatil. Dash ligger også top 50 på CoinmarketCap, som man kan altid besøge Coinmarketcap for at få den aktuelle placering.  

 

Og med et stort potentiale i fremtiden er der meget, der taler for, at det kunne blive en god investering at købe Dash i dag. Lykkedes det Dash, så bliver det en rigtig god investering. 

 

Men man skal samtidig altid huske at kigge på, hvilken slags investor man er, og hvad der passer til sin portefølje. 

 

Skal man dog sige noget, der faktisk taler mod en investering i Dash, så er det, der ligesom med andre kryptovalutaer, er ekstrem volatilitet, som gør det til et køb fuld af risiko. Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der præcist ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i Dash.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Dash?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Dash]

Hvorfor er Dash en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Dash?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.