I dag kan du købe EOS på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe EOS på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

EOS har i den grad placeret sit navn på verdenskortet og er trådt frem i rampelyset. Der er samtidig mange, der mener at EOS kan slå Ethereum, der er verdens næststørste kryptovaluta, af banen på lang sigt. Og er det sandt, ser det bestemt spændende ud! 

 

EOS er nemlig designet efter at kunne eliminere nogle af de udfordringer, de eksisterende kryptovalutaer går rundt med. EOS er en af de største kryptovalutaer i verden målt på markedscap og det er ikke uden grund. 

 

Derfor skal vi også kigge lidt nærmere på, hvordan man køber den spændende kryptovaluta.

Hvad er det bedste sted at købe EOS?

Der findes et utal af platforme til at købe EOS og andre kryptovalutaer, ja faktisk flere hundrede platforme og der er stor forskel på de forskellige platforme. Man har nemlig mulighed for at købe EOS på enten en kryptobørs, hvor der kun kan handles kryptovalutaer  i alle arter eller købe EOS på en handelsplatform, hvor man i stedet har et bredt udvalg af mange forskellige investeringsaktiver. 

 

Men man skal huske der findes både fordele og ulemper ved begge slags platforme. Kryptovaluta børserne er klart specialiserede i kun kryptovaluta og har et utrolig stort udvalg af dem. Handels platformene er anderledes, da de i stedet har et smallere udvalg af kryptovalutaer men til gengæld har et meget bredt udvalg af mange forskellige investeringsaktiver – altså fra aktier til råvarer og fiat valutapar. 

 

Det vil kun blive en udfordring, hvis man er interesseret i at eje virkelig mange forskellige kryptovalutaer og nogle af de mindre og nyere. Handelsplatformene har en større fordel når det kommer til, at man faktisk kan samle alle investeringer under én platform og på den måde slippe for besværet ved at skifte frem og tilbage mellem dem. Så slipper man altså for forvirring og for at bruge unødvendig lang tid på at vedligeholde sine investeringer. Og det i 9/10 tilfælde behovet hos en privat investor at være på en handelsplatform. 

 

Kryptovaluta børserne er ekstremt specialiserede i udelukkende kryptovaluta og det gør det bare sværere at forstå på sådan en platform, især hvis man er helt ny til at købe EOS. Det er netop her handelsplatformene er gode, da flere af dem er meget brugervenlige og man får en følelse af, at det er meget nemmere at komme i gang som ny investor på platformen. 

 

Det er netop på grund af brugervenlighed og muligheden for at samle sine investeringer, at Coinmarket har kåret eToro som den bedste platform til køb af EOS. Dette fordi det er utrolig nemt som ny investor at komme godt i gang med at købe EOS og endda andre kryptovalutaer. 

Køb EOS på eToro

Til køb af EOS er eToro perfekt som handelsplatform og god at komme i gang med. Der er rigtig mange årsager til, at eToro er fantastisk og det er først og fremmest fordi der er helt utrolig lige til at handle på platformen. Det er også meget nemt at komme i gang og det tager ingen tid. 

 

Specielt på brugervenligheden bemærker eToro sig og som ny bruger får man en god oplevelse med sine første køb af EOS, og så er det bare meget nemt og smart. Der er et højt sikkerhedsniveau og eToro er en licenseret forhandler. 

 

Det afspejler sig også klart i antallet af brugere på eToro – platformen er vokset eksplosivt de seneste år og har rundet 14 millioner brugere fordelt over flere end hundrede forskellige lande. Det kan vi sagtens forstå og synes også at platformen er anbefalelsesværdig.

Opret konto og indsæt penge

Det tager ingen tid at oprette sig på eToro og så er det utrolig nemt. Det første man skal gøre er, at klikke sig over på platformen og klikke på “Opret”. 

 

Efterfølgende skal man udfylde sine oplysninger, som er en garanti for at eToro, ved hvad det er for nogle brugere, de har på deres platform. Det er en del af det høje sikkerhedsniveau man kan forvente på platformen. 

 

Når man har gjort det, mangler man blot at indsætte penge til at købe EOS for. Det er også meget nemt og du har mange muligheder for at indbetale penge til at købe EOS for. De mest gængse er indbetaling via kreditkort, Paypal og bankoverførsel, trods der er er mange andre muligheder også. 

 

Med betalingskort og PayPal er minimum indskud $200 og det er $500 ved bankoverførsel. Generelt er det lidt nemmere ved betalingskort eller PayPal fordi pengene er tilgængelige til at købe EOS på eToro nærmest med det samme, hvor det ved bankoverførsel kan tage et par bankdage før pengene er fremme.  

 

Når man har besluttet sig for en indbetalingsmetode, kræver det blot at du indtaster det beløb du ønsker at overføre til eToro til at handle EOS for.

Køb EOS

Ved at have indsat et beløb til at handle EOS for, er du klar til at fuldføre dit køb og eje de spændende EOS! 

 

Du søger EOS frem ved at søge på “EOS” i søgefeltet, som er let tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind. 

Køb EOS Crypto

Herefter skal man klikke på EOS for at komme til siden, hvor man kan læse mere om EOS og se hvad andre investorer siger EOS og så kan du endda se EOS live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købsvinduet, hvor du kan købe EOS.

Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal EOS eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

 

Når du har valgt beløb eller antal vælger du “Åbn handel” og så ejer du altså EOS! 

Køb EOS Coin

Hvad er EOS

EOS er meget spændende og designet til at kunne eliminere nogle af de eksisterende krypto valutaers udfordringer. EOS fungerer på block chain teknologien og er decentral. 

 

Som, ifølge Coinmarketcap, en af de største kryptovalutaer i verden rummer EOS et helt utrolig stort potentiale. EOS er interessant fordi der er mange, der opfatter den som en konkurrent til kæmpe store Ethereum. Og er det rigtigt er der rigtig meget potentiale at hente i fremtiden. 

 

Samtidig har EOS klaret det ret godt under store kurssving for markedet i perioder, hvor EOS har vist en meget imponerende stabilitet sammenlignet med andre kryptovalutaer, der oplevede ekstreme og store fald.

Hvem bør købe EOS

Det er noget, der umådeligt svært at give et klart svar på, men man kan godt kigge lidt på, hvad man bør kigge efter, for at finde ud af om man selv er egnet til at købe EOS eller ej.  

 

EOS er jo først og fremmest utrolig volatil, som mange andre kryptovalutaer også er, så det er vigtigt at være forberedt på at prisen kan svinge utrolig meget på kort tid – både op og ned. Så selvom det giver muligheder for at opnå store gevinster, kan man også opleve lige så store tab. Begge dele er muligt på meget kort tid og det er det man skal kunne tåle.   Så man vil nok også sige, at man bør have en ret risikovillig profil, hvis man vil investere i EOS, og man skal bestemt have nerver til at prisen svinger frem og tilbage. Men der er ikke nogen tvivl om, at EOS kan være et godt supplement til en stærk portefølje. 

 

I sidste ende kan grunden til at investere også bare være, at man synes det er tid til at prøve noget nyt og samtidig tilføje risiko til porteføljen.

Alternativer til EOS (Cardano, Ethereum)

Der eksisterer allerede nogle meget fornuftige alternativer til EOS, hvis man ikke vil investere i EOS, men noget lignende. Der findes flere kryptovalutaer, der overordnet har samme funktion – og det kan være mindre tekniske aspekter, der udgør den faktiske forskel. Her er Ethereum og Cardano nogle gode bud som man kan overveje. Man kan også købe begge på eToro.  

 

EOS er i direkte konkurrence med begge to, og der findes tilhængere for alle 3 og overordnet set er det også spændende, det de alle har til fælles – og kan enten EOS eller Cardano overtage Ethereum, ser fremtiden også spændende ud for dem.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Hvis man foretrækker at handle på en kryptovaluta børs, vil Coinmarket klart anbefale Binance kryptobørs. Det er hurtigt og forholdsvist nemt at komme i gang med at handle EOS via Binance. På samme måde som med eToro, kræver det først og fremmest, at man registrerer sig på Binance. Selvom vores anbefalinger klart er eToro, er Binance en okay platform. 

 

Det kan du gøre via linket her. 

Her skal man udfylde oplysningerne i boksen på Binance, og så modtager man en email med et aktiveringslink. Følg dette link for at aktivere kontoen og komme i gang. 

 

Det kan være en god idé at gøre er at slå 2 faktor godkendelse til, for derefter bedre at kunne beskytte din Binance konto og dine køb af EOS. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto betydeligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe EOS nu. 

 

Ellers er det bare tid til at overføre et beløb i BTC til din wallet på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe EOS for til denne adresse.

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Vi har et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis efter hensigten.

 

Når overførslen er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til EOS. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i overmenuen. Derefter skal du så klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / EOS fra listen for at udveksle din Bitcoin til EOS. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises EOS nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe EOS skal du betale med BTC. Indtast det ønskede EOS-beløb i købsmasken. Nu kan du, hvis du vil, bestemme den pris, som du vil købe din EOS til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” via input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til EOS. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Dine EOS vil så vises på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe EOS med?

Der er heldigvis et væld af forskellige muligheder, når du vil indbetale penge til at investere for på eToro. Det er vanvittig rart og belejligt, fordi man selv kan vælge, hvilken man foretrækker. Det er noget af det, der betyder noget ved en handelsplatform og det giver frihed. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb EOS med et kreditkort

✔️

Køb EOS med PayPal

✔️

Køb EOS med hurtig overførsel

✔️

Køb EOS med Skrill

✔️

Køb EOS med bankoverførsel

✔️

Køb EOS med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb EOS med et betalingskort

Det er heldigvis utrolig nemt at købe EOS med betalingskort på eToro i dag – som stort set alle mennesker har. Det kan man klare nemt og hurtigt. Vil man gerne indbetale med kreditkort til Binance, kan man overføre til eToro og købe Bitcoin, som man så kan sende fra eToro til Binance og så købe EOS på Binance. Men eToro er at foretrække fordi det er langt nemmere og mere bekvemt. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre.

Køb EOS med PayPal

Man har selvfølgelig også muligheden for at indbetale med PayPal på eToro og det tager kun et kort øjeblik Når man er i gang med at indbetale på eToro vælger du nemt “Overførsel med PayPal” og følger instruktionerne – og så er du klar til at handle EOS kort tid efter. 

 

Man kan også lave samme nummer med PayPal som med betalingskort og komme den vej rundt. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb EOS med en bankoverførsel

Indbetaling med bankoverførsel er også meget nemt og lige til og kræver ikke andet end det du kender til med at overføre via din netbank. Men der er nogle få ulemper, der gør det mere fordelagtigt at bruge PayPal eller bruge betalingskort. Der er for det første $500 som minimum ved overførsel via netbank og så kan der gå op til flere dage før pengene er klar og disponible på din eToro konto så det kan sænke, hvor hurtigt du kan handle EOS. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter.

Bør jeg købe EOS i dag?

EOS har eksisteret i en god rum tid og har bestemt fået rigtig godt fast i markedet. Det giver en større tryghed når man køber, selvom EOS selvfølgelig stadig er meget volatil. EOS ligger blandt toppen af kryptovalutaerne og det har EOS gjort længe nu. Man kan altid besøge Coinmarketcap for at få den aktuelle placering. 

 

Og med et stort potentiale i fremtiden er der meget, der taler for, at det kunne blive en god investering at købe EOS i dag. Lykkedes det EOS, så bliver det en rigtig god investering. 

 

Man skal altid huske at kigge på, hvilken slags investor man er, og hvad der passer til sin portefølje. 

 

Skal man dog sige noget, der faktisk taler mod en investering i EOS, så er det, der ligesom med andre kryptovalutaer, er ekstrem volatilitet, som gør det til et køb fuld af risiko. 

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i EOS.

 

Se EOS Kurs.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe EOS?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro.

[Sådan køber du EOS

Hvorfor er EOS en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe EOS?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.