I dag kan du købe Ethereum Classic på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Ethereum Classic på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ethereum Classic er utrolig spændende kryptovaluta, som mange holder øje med – og nogle forveksler den med Ethereum. 

 

Ethereum Classic indeholder et stort potentiale og kan være interessant at have i sin portefølje – mange har nemlig stor tiltro til potentialet i Ethereum Classic og mener den kan nå kæmpe store højder i fremtiden. Viser det sig at Ethereum Classic kan indfri potentialet ser det altså utroligt spændende ud. 

 

Lad os derfor tage et kig på, hvordan man køber den spændende kryptovaluta.

Hvad er det bedste sted at købe Ethereum Classic?

Der findes mange steder, hvor man kan købe Ethereum Classic og kan være svært at finde frem til det bedste blandt alle mulighederne, og af gode grunde. Der findes nemlig over 200 forskellige platforme at handle på – og det er en del! Der er stor forskel på platformene og de behov platformene hver især udfylder. 

 

Den groveste inddeling man kan lave er de to typer platforme, hvor man har både krypto børserne og handelsplaformene. Der er ret stor forskel på de to, hvor krypto børserne primært udbyder kryptovalutaer og handelsplatformene har et meget bredere udvalg af forskellige typer af investeringsaktiver. 

 

Det gør også, at der er nogle fordele og ulemper ved begge typer platforme. Kryptobørserne er meget specialiserede i netop kryptovalutaer, hvor det brede udvalg hos handelsplatformene gør det meget nemmere at investere i mange forskellige aktiver lige fra aktier til råvarer. 

 

Derfor kan det også blive til en udfordring på krypto børserne, hvis man vil eje flere forskellige aktiver og gerne vil have dem på samme platform, men til gengæld kan man eje et hav af forskellige kryptovalutaer. Men på handelsplatformen er det så utrolig nemt at samle det hele, så man sparer tid på at logge ind på forskellige platforme for at prøve at holde øje med sine investeringer. 

 

For krypto børserne er meget specialiserede i primært kryptovaluta og det kan gøre det lidt svært at forstå, hvordan platformen fungerer, fordi det typsik ser meget teknisk ud og er knapt så brugervenligt. Så er man helt ny og skal til at købe Ethereum Classic, kan det altså være sværere på krypto børserne. Her er handesplatformene til gengæld gode, da de tit er meget brugervenlige og man får en god følelse af, at det er nemt at komme i gang på platformen. 

 

Med kriterierne omkring brugervenlighed og mulighed for let at kunne samle sine investeringer, har vi hos Coinmarket udvalgt eToro som den perfekte platform og meget anbefalelsesværdig til køb af Ethereum Classic. eToro er utrolig nem at komme i gang med til køb af Ethereum Classic og mange andre investeringsaktiver. 

Køb Ethereum Classic på eToro

Vil man i gang med at købe Ethereum Classic er eToro en anbefalelsesværdig platform, fordi det både er nemt at komme i gang og fordi platformen er meget brugervenlig. Det tager kun et øjeblik at komme til at eje Ethereum Classic og man finder meget hurtigt ud af, hvordan platformene fungerer. Der er så mange fordele ved eToro, hvor brugervenlighed kun er én ud af mange. 

 

Som ny bruger lægger man især mærke til, hvor let det er at navigere rundt og det giver en god oplevelse, der gør det nemmere at komme i gang. Samtidig er der et højt sikkerhedsniveau på eToro, der også er en licenseret forhandler. 

 

Det giver antallet af brugere også udtryk for, der er vokset til mere end 14 millioner på få år og det er endda fordelt over mere end 140 lande. 

Opret konto og indsæt penge

Det tager kun få minutter at oprette sig – det gør man ved at klikke sig over på platformen og klikke på knappen til at oprette sig. Det er en meget simpel process. 

 

Så skal man efterfølgende indsætte sine oplysninger, som er din garanti for at eToro med sikkerhed ved, hvilke brugere de har oprettet på deres platform. Det er blandt andet en god del af deres høje sikkerhedsniveau, som man kan forvente på eToro. 

 

Efter indtastningen af oplysningerne, er der blot tilbage at indbetale penge til at købe sine Ethereum Classic for. Her er de mest populære metoder indbetaling via kreditkort, PayPal og bankoverførsel, men der findes også et hav af andre metoder til at indbetale penge til at handle for. 

 

Ved indbetaling via betalingskort og PayPal er der et minimums indskud på $200, hvor det ved bankoverførsel er $500. Mange vælger typisk betalingskort og Paypal, idet pengene meget hurtigt er tilgængelige for handel, hvor metoden med bankoverførsel kan tage op til flere bankdage, før pengene er disponible. 

 

Efter valg af indbetalingsmetode, mangler man bare at vælge det beløb man vil overføre til at investere i Ethereum Classic. For så handler næste step nemlig om, at købe Ethereum Classic. 

Køb Ethereum Classic

Efter man har indbetalt et givent beløb til at kunne købe Ethereum for, er man klar til at gennemføre sit første køb af Ethereum Classic og blive ejer af de spændende kryptovaluta! 

 

Du kan søge på Ethereum Classic ved at søge på “Ethereum Classic” i søgefeltet i eToro, som er meget tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind.

Søg efter Ethereum Classic

Derefter skal man klikke på Ethereum Classic for at kommehen  til siden, hvor man kan læse mere om Ethereum Classic og se hvad andre investorer siger Ethereum Classic og så kan du endda se Ethereum Classic live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købsvinduet, hvor du kan købe Ethereum Classic fra. 

Det rigitg gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal Ethereum Classic eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. Det er der mange, der sætter pris på. 

 

Når du har valgt beløb eller antal vælger du “Åbn handel” og så ejer du altså Ethereum Classic! 

Køb Ethereum Classic

Hvad er Ethereum Classic

Ethereum Classic er kort sagt en open source, blockchain-baseret distribueret platform med såkaldt smart contract funktionalitet. Ethereum Classic blev lanceret i 2015. 

 

Men hvad er så forskellen på Ethereum Classic og Ethereum, hvis begge kan lave smart contracts tænker du måske? Og det er et meget relevant spørgsmål. Forskellen er, at Ethereum Classic opretholder den originale og uændrede historie i Ethereum Netværket. For år tilbage skete der nemlig et hack fra et tredjepartsprodukt, og her besluttede Ethereum Foundation at oprette en ny version af Ethereum, som sørgede for at slette hacket fra historien. Ethereum Foundation, der står bag Ethereum, besluttede at forbinde deres brand med Ethereum og lod den gamle version af Ethereum omdøbe til Ethereum Classic og lade den stå uændret. 

 

Det betyder også i dag, at man kan bruge Ethereum Classic på lige fod med Ethereum og Bitcoin som kryptovaluta, men at der er en forskel. 

Hvem bør købe Ethereum Classic

Det er altid svært at sige, netop hvem, der specifikt bør købe Ethereum Classic, netop fordi det er så individuelt for alle. Men der er nogle overvejelser man kan gøre sig, for at finde frem til, om man selv er en af dem, der bør overveje at købe Ethereum Classic. 

 

Ethereum Classic er som stort set alle andre kryptovalutaer helt ekstremt volatil, som betyder at den kan have kæmpe store udsving på kort tid – det gode er, at det er det, der kan give helt utrolige afkast på meget kort tid, men det er samtidig også den effekt, der kan give meget store tab på kort tid. Det er noget man bestemt skal forberede sig på og overveje om man også kan tåle at se kursen svinge uden at gå i panik hvis den falder meget. 

 

Så man skal nok have en forholdsvist risikovillig investeringsprofil, og have nerver til at prisen svinger, hvis man vil investere i Ethereum Classic. Men holder man Ethereum Classic sammen med en bred portefølje af investeringer – kan Ethereum Classic vise sig at være et fint supplement. 

Alternativer til Ethereum Classic

Hvis man leder efter forskellige gode alternativer til Ethereum Classic, er der mange gode bud – netop fordi mange af de nyere, men stadig store, coins også benytter samme teknologi og gør smart contracts tilgængelige. 

 

Det alternativ, der ligger lige til højrebenet er selvfølgelig Ethereum, der i øjeblikket er den andenstørste kryptovaluta målt på market cap, og er jo en forbedret udgave af Ethereum Classic. Ellers kan kryptovalutaen Cardano også vise sig at være et rigtig spændende alternativ, der har haft massiv vækst i de seneste måneder. 

 

Cardano er også en kryptovaluta, der lader sine brugere køre smart contracts og applikationer på sit netværk. 

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Ønsker man hellere at handle på en krypto børs frem for en handelsplatform, kan vi anbefale Binance. Denne platform er også fin at komme i gang med og det tager heller ikke så lang tid at komme i gang med at købe Ethereum Classic. Som man allerede kender det fra eToro, skal man også her oprette sig for at kunne investere. 

 

Selvom Binance er fin, er vores klare anbefaling stadig eToro. 

 

Du kan registrere dig via linket her. 

Her skal man udfylde sine oplysninger i boksen ved oprettelse på Binance, og herefter man vil modtage en email med et link til at aktivere kontoen. Klik på dette link for at komme i gang. 

 

En rigtig god idé er at slå 2 faktor godkendelse til, for efterfølgende bedre at kunne beskytte din Binance konto og dine beholdninger af Ethereum Classic og andre kryptovalutaer. To-faktor godkendelse øger sikkerheden og trygheden på din Binancekonto, men man kan også vælge at slå det til senere og købe Ethereum Classic først. 

 

Derudover kræver det ellers bare tid til at overføre et beløb i BTC til din wallet på Binance. For at gøre det, og overføre Bitcoin, skal du klikke på Binance i overskriften på Funds > Depositum og vælge netop Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Ethereum Classic for til denne adresse. 

En ventetid på 30 minutter eller mere er ikke ualmindeligt ved dette step på Binance. 

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge din overførsel. Her har vi også et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et mindre testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis som du forestiller dig. 

 

Når overførslen er modtaget af Binance, er du klar til at bytte dineBitcoin til Ethereum Classic. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i over menuen. Derefter skal du så klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / Ethereum Classic fra listen for at udveksle din Bitcoin til Ethereum Classic. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Ethereum Classic nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe Ethereum Classic er det nødvendigt at du betaler med BTC. Så du skal indtaste det ønskede Ethereum Classic-beløb  du vil investere. Nu har du faktisk muligheden for at bestemme den pris, som du vil købe dine Ethereum Classic til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” i input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Ethereum Classic. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bare vælge at bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb”-felt. Dine Ethereum Classic vil så vises på din saldo hurtigst muligt.Hvad kan jeg købe Ethereum Classic med?

Hvis man leder efter muligheder for at købe Ethereum Classic, er der heldigvis mange muligheder for at indbetale på eToro, hvor man selv kan vælge den metode man foretrækker – det giver en dejlig frihed og gør det meget nemt at komme i gang. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Ethereum Classic med et kreditkort

✔️

Køb Ethereum Classic med PayPal

✔️

Køb Ethereum Classic med hurtig overførsel

✔️

Køb Ethereum Classic med Skrill

✔️

Køb Ethereum Classic med bankoverførsel

✔️

Køb Ethereum Classic med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Ethereum Classic med et betalingskort

Køb af Ethereum Classic med betalingskort er nemt og tager kun et øjeblik på eToro. Det er en af de mest populære metoder fordi det er så let. Mange ønsker også at bruge denne metode til Binance, hvor man kan lave en omvej ved at indbetale til eToro, købe Bitcoin og efterfølgende sende dem til sin Binance Wallet, hvor man så har mulighed for at købe Ethereum Classic med sine Bitcoin.  

 

På eToro er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb Ethereum Classic med PayPal

Ved køb af Ethereum Classic med PayPal tager det også kun et øjeblik på eToro, hvor man bare kan vælge PayPal, når man har indbetalings vinduet åbent. Så følger man bare instruktionerne og man vil kort tid efter være klar til at købe Ethereum Classic med PayPal. 

 

Her kan man også lave samme metode med PayPal som med betalingskort og komme den vej rundt. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.   

Køb Ethereum Classic med en bankoverførsel

Bankoverførsel er også en mulighed som man kender det fra mange andre platforme, og det er relativt nemt. Ulempen er her, at der kan gå op til flere bankdage før beløbet er disponibelt og så er minimumsindskuddet højere på $500 frem for de $200. Det er derfor der er mange, der hellere foretrækker betalingskort eller PayPal i stedet, så det er hurtigere at komme i gang. 

Bør jeg købe Ethereum Classic i dag?

Det er meget svært at svare på, da det er totalt individuelt for alle. Men Ethereum Classic må siges at kunne give noget tryghed ved at have eksisteret i en del år, selvom kursen trods alt kan svinge meget fra dag til dag. 

 

Med det store potentiale, der er i fremtiden kan man også sige at den er spændende at købe sig ind i og holde ved – og se hvordan det kommer til at gå. For kan Ethereum Classic komme til at konkurrere med de mange andre kryptovalutaer, der også leverer muligheden for smart contracts, kan det gå hen og blive rigtig spændende! 

 

Her kan man også tænke over, om der er plads til noget mere risiko i sin portefølje, hvor Ethereum Classic da kan være et godt supplement. 

 

Hvis man absolut skal sige noget, der skulle være imod at købe Ethereum Classic, er det at den er ekstremt volatil, som gør den kan stige og falde med lynets hast og det gør den til en meget risikofyldt investering. 

 

Men som sagt er der jo heller ikke nogen, der kan sige, hvad der kommer til at ske i fremtiden, så det kan være en god idé bare at prøve sig frem og blive mere tryg ved 

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i Ethereum Classic. 

 

Se Ethereum Classic Kurs.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Ethereum Classic?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Ethereum Classic]

Hvorfor er Ethereum Classic en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Ethereum Classic?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.