I dag kan du købe NEO på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe NEO på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

NEO er en meget spændende kryptovaluta, som mange ser som det kinesiske svar på Ethereum. NEO fungerer på den kendte blockchain teknologi gør det muligt at udvikle digitale aktiver og smart contracts. 

 

NEO har allerede klaret sig godt og er blevet en meget velkendt kryptovaluta, der indeholder et kæmpe potentiale og potentielt går en spændende fremtid i møde. Kommer NEO til at kunne leve op til forventningerne må man også forvente at det bliver spændende at følge med. 

 

Lad os tage et kig på, hvordan man får sig købt ind og om man bør investere i den spændende kryptovaluta. 

Hvad er det bedste sted at købe NEO?

Efter kryptovalutaerne er vokset meget i popularitet, er der opstået utrolig mange platforme til at handle de spændende aktiver. Faktisk findes der mere end 200 platforme, men der er stor forskel på platformene. Den største forskel er nok typen på platformen, der deler vandene i store træk. Der findes nemlig både kryptobørser, hvor man udelukkende kun kan handle kryptovaluta og så findes der online handelsplatforme, hvor der er færre kryptovalutaer og samtidig er langt flere investeringsaktiver at vælge mellem. 

 

Der er både fordele og ulemper ved begge typer platforme, hvor kryptovaluta børserne er utroligt specialiserede i selve kryptovalutaer og NEO og derfor også har et meget dybt udvalgt at mange forskellige kryptovalutaer. Handelsplatformene er er anderledes fordi man kan investere i mange forskellige ting ud over NEO, som kan være alt lige fra råvarer til aktier. 

 

Ønsker man at investere i rigtig mange forskellige kryptovalutaer, kan det blive en udfordring på en handelsplatform, især hvis det er nogle små nye kryptovalutaer. Fordelen ved handelsplatformene er dog, at du kan samle det hele under samme tag, så man undgår at skulle overblik på mange forskellige platforme. Det kan ende i forvirring og unødvendigt tidsforbrug til at overvåge sine investeringer. Og virkeligheden er det nok de færreste, der har brug for så utroligt mange forskellige kryptovalutaer.

 

Det kan ofte også være svært at forstå krypto børserne, hvis man er helt ny til køb af NEO, da de tit er meget tekniske og termerne er indforstået. Her er handelsplatformene helt vildt gode fordi de ofte har fokus på brugervenlighed og man kan hurtigt mærke, at der er lagt vægt på, at brugeren skal føle sig godt tilpas. Krypto børserne minder om noget til daytradere, som allerede er indforstået med, hvordan tingene fungerer. 

 

Coinmarket er netop på grund af brugervenlighed og bredt udvalg af investeringsaktiver meget glade for platformen eToro, som netop opfylder disse behov og så er det bare nemt at komme i gang med investering i NEO på eToro – også uden at have erfaring inden.

Køb NEO på eToro

Som sagt er vores klare anbefaling eToro til at købe NEO og dette på grund af mange årsager. Fordi platformen er nem at forstå og komme i gang med og man føler sig tryg, fordi platformen er brugervenlig. 

 

Man bliver meget fint guidet gennem platformen som ny bruger, så man kan komme godt i gang på en simpel og god måde. eToro er selvfølgelig også licenseret og lever op til strenge sikkerhedskrav. 

 

Det kan man også se på antallet af nye brugere, der er kommet til over de seneste år – i dag har de flere end 14 millioner fordelt på flere end hundrede lande. Så det er slet kke uden grund, at vi siger platformen er anbefalelsesværdig. Det er blandt andet derfor Coinmarket anbefaler platformen.

Opret konto og indsæt penge

Heldigvis er det meget nemt at oprette sig og indbetale penge til at investere for, det kræver ikke meget. Man skal gå over på platformen og finde opret knappen – og så klikke på den.

 

Så kræver eToro at du udfylder dine oplysninger, som er din sikkerhed for at eToro kender til de brugere, der er oprettet på deres platform. 

 

Når det er gjort, skal man bare indsætte penge til at købe NEO for. Det er meget nemt og der er mange muligheder for at indbetale pengene. De mest populære er indbetaling via kreditkort, Paypal og bankoverførsel, selvom der er er mange andre muligheder også. 

 

Med betalingskort og PayPal er minimum indskud $200 og det er $500 ved bankoverførsel. Helt overordnet er det lidt nemmere ved betalingskort eller PayPal fordi pengene er tilgængelige til at købe NEO på eToro nærmest med det samme, hvor det ved bankoverførsel kan tage et par dage. 

 

Når beslutningen om en indbetalingsmetode, kræver det blot at man indtaster netop det beløb du ønsker at overføre til eToro til at købe NEO for.

Køb NEO

Efter at have indbetalt et beløb til at handle NEO for, er man klar til at fuldføre et køb og eje de spændende NEO! 

 

Man søger NEO frem ved at søge på “NEO” i søgefeltet, som er let tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind.

Søg efter NEO på eToro

Herefter kan man klikke på NEO for at komme hen til siden, hvor man kan læse mere om NEO og se hvad andre investorer siger om NEO og så kan man endda se NEO live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne et købsvindue, hvor du kan købe NEO. Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal NEO eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

 

Når man har valgt beløb eller antal, klikker man på “Åbn handel” og så ejer man faktisk NEO”

Køb NEO på eToro

Hvad er NEO

NEO er en kryptovaluta, der fungerer decentralt på blockchain teknologien og der findes helt utroligt mange, der ser NEO som et godt alternativ til Bitcoin og Ethereum og med et utroligt potentiale ude i fremtiden. 

 

NEO er langt mere end blot en kryptovaluta og mange mener at NEO fungerer som et mere skalerbart alternativ til meget kendte Ethereum. Og viser det sig at være rigtigt, kan der være et umådeligt stort potentiale i fremtiden. Det er der allerede mange, der tror på og det har fået mange til at investere i NEO allerede. 

 

NEO blev grundlagt tilbage i slutningen af 2016 og har altså været til stede i en del år efterhånden. 

Hvem bør købe NEO

Der findes nok ikke én bestemt type person, der bør købe NEO. Det kan være en dårlig investering for nogle og en kanon god investering for andre – og det er der mange ting, der har indflydelse på. 

 

Noget af det, der gør NEO utrolig spændende er at prisen kan stige ekstremt på meget kort tid – men det betyder samtidig også at NEO kan falde ekstremt meget på meget kort tid. Så selvom det kan give en kæmpe upside af gevinst, kan det også give en kæmpe downside af tab. 

 

Så det er klart noget man skal kunne tåle at se og have nerverne til. Oftest er det også godt at have en god strategi at følge. Har man en forholdsvist risikovillig investeringsprofil kan NEO være god sammen med andre aktiver i en portefølje, som kan veje op, hvis prisen eksempelvis går meget ned. 

 

Man skal også huske at NEO ikke er reguleret på samme måde som aktier eksempelvis er, og derfor kan det være et utrolig godt supplement, hvis aktiemarkedet ikke har det så godt. 

 

Når alt kommer til alt, kan NEO også tale for at være en investering for at prøve noget nyt og tilføje mere risiko til sin portefølje.

Alternativer til NEO

Der findes mange utroligt gode alternativer til NEO, både hvis man vil eje flere af samme type eller hvis man vil investere i noget lignende NEO. Den nok mest åbentlyse er klart Ethereum. Det går endda så vidt at flere kalder NEO for Ethereum dræberen, fordi NEO var den første open source kryptovaluta og blockchain platform, der blev lanceret i Kina. 

 

NEO definerer sig selv som et åbent netværk for en smart økonomi – og det er store ambitioner. Man kan nemlig på NEOs netværk udvikle digitale aktiver og smart contracts. 

 

Der findes i dag mange kryptovalutaer, der har samme ambitioner for at slå Ethereum af tronen for smart contracts, og den der måske kommer til at gøre det, må siges at løbe afsted med pengepræmien. 

 

Så der er altså mange gode alternativer at kigge efter, og man kan jo også altid overveje at placere sin investering spredt ud over forskellige kryptovalutaer som ligner hinanden for at sprede noget risiko. 

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Foretrækker man i stedet at handle på en krypto børs frem for at handle på en handelsplatform som eToro, vil vi anbefale Binance. Det er en fin platform, der også er hurtig og nem at komme i gang med til køb af NEO. Ligesom på eToro og andre platforme, kræver det at man opretter sig på platformen som det første step før man kan komme i gang med at investere sine penge i NEO. 

 

Dog er vores anbefalinger stadig eToro, men Binance er en fin platform også. 

 

Det kan du gøre via linket her. 

Man skal selvfølgelig udfylde oplysningerne, som på alle andre platforme, hvor man efterfølgende vil modtage en email med et aktiveringslink man skal klikke på for at komme i gang. 

 

Her kan det også være en god idé slå 2 faktor autentificering til, for kunne være bedre beskyttet på Binance konto. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto væsentligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe NEO nu. 

 

Så er det tid til at overføre et BTC beløb til din Bitcoin wallet du har på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe NEO for til denne adresse. 

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Vi har et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis efter hensigten.

 

Når overførslen er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til NEO. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i overmenuen. Og så skal du klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / NEO fra listen for at udveksle din Bitcoin til NEO. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises NEO nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe NEO skal du betale med BTC. Indtast det ønskede NEO-beløb i købsvinduet. Nu kan du, hvis du vil, bestemme en pris, som du er villig til at  købe NEO til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” i input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes dine Bitcoin automatisk til NEO. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Dine NEO vil så vises på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe NEO med?

Der findes helt vildt mange forskellige muligheder på eToro til at kunne indbetale penge til at investere for. Det giver en stor frihed og gør det bare endnu nemmere at komme i gang. Det er noget man kommer til at sætte pris på ved platformen med det samme. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb NEO med et kreditkort

✔️

Køb NEO med PayPal

✔️

Køb NEO med hurtig overførsel

✔️

Køb NEO med Skrill

✔️

Køb NEO med bankoverførsel

✔️

Køb NEO med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb NEO med et betalingskort

Det er meget nemt at købe NEO med et kredit eller betalingskort på eToro og det er meget nemt for dig, der vil købe NEO. Vil man også gerne kunne gøre det på Binance, kan man indbetale til eToro med kreditkort og efterfølgende købe BTC, som man så kan overføre til Binance til at købe NEO for. Så det er en omvej man kan tage. Ellers må eToro bare være at foretrække, fordi det er nemt og bekvemt. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb NEO med PayPal

PayPal er også en nem mulighed til indbetaling af penge til at købe NEO for. Overførsel via PayPal tager ingen tid på eToro. Når man allerede er i gang med at indbetale i indbetalings vinduet på eToro, kan man i stedet vælge PayPal og følge instruktionerne – og så er det nemt at handle NEO med det samme.  

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb NEO med en bankoverførsel

Samme princip er gældende ved bankoverførsel, som også er ligetil og nemt. Det fungerer på samme måde, som man allerede kender fra dagligdagen. Man skal være opmærksom på at der er et par ulemper ved metoden fordi minimum er $500 og der kan gå op til flere bankdage, før pengene er disponible på eToro til at kunne købe NEO for. 

 

Mange foretrækker derfor bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter.

Bør jeg købe NEO i dag?

NEO er allerede godt etableret i markedet og er ikke en lille spritny kryptovaluta. Allerede det faktum giver noget mere sikkerhed, da man har set NEO har overlevet de seneste par år. Så selvom NEO er meget volatil og svinger frem og tilbage, giver det noget ekstra sikkerhed og tryghed, hvis man overvejer at investere i den. 

 

NEO har længe ligget nummer 5 på Coinmarketcap . Og er altså meget populær blandt andre investorer fordi der er så stort et potentiale og der er meget der taler for, at det kan lykkedes NEO at leve op til det store potentiale i fremtiden og måske blive en seriøst konkurrent til Etheruem. 

 

Man skal altid huske at kigge på, hvilken slags investor man er, og hvad der passer til sin portefølje. 

 

Skal man absolut sige noget, der taler imod en investering i NEO, så er der naturligvis en meget høj volatilitet, der gør, at det er en meget risikofyldt investering og prisen er på et endnu højere niveau i øjeblikket end den har været længe. 

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i NEO. 

 

Se NEO Kurs.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe NEO?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du NEO]

Hvorfor er NEO en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe NEO?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.