I dag kan du købe Stellar på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Stellar på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Stellar kan i meget høj grad sammenlignes med Bitcoin og andre kryptovalutaer, der har til formål at etablere sig som et betalingsmiddel, der kan administrere transaktioner på tværs af lande. Stellar fungerer også på blockchain, som man kender det fra mange andre kryptovalutaer. 

 

Ligesom man kender det fra Bitcoin, er det muligt med Stellar at bygge rigtige penge på mange forskellige kryptovalutaer. 

 

Lad os se mere på, hvad der forventes af den utroligt spændende kryptovaluta, der kan få del i at være med til at ændre måden penge fungerer på i fremtiden.

Hvad er det bedste sted at købe Stellar?

Med over flere hundrede forskellige platforme i markedet, hvor det er muligt at købe Stellar, skal man huske på, at der er stor forskel på platformene. Man kan nemlig også vælge mellem at handle på en kryptovaluta børs eller på en handelsplatform, hvor man henholdsvis kan handle kun kryptovaluaer eller vælge mellem et bredt udvalg af forskellige investeringsaktiver. 

 

Der er nemlig en række fordele og ulemper ved begge typer platforme, hvor kryptovaluta børserne er utroligt specialiserede i kun kryptovaluta og derfor også kan tilbyde handlet med et væld af forskellige kryptovalutaer, hvor handelsplatformene ikke tilbyder ligeså mange forskellige kryptovalutaer, fordi de i stedet har et langt bredere udvalg af investeringsaktiver. 

 

Men til et køb af Stellar er en handelsplatform super fint, men hvis man ønsker at investere meget bredt i kryptovaluta og i nogle af de helt nye kryptovalutaer, kan en kryptovaluta børs være rigtig god. Det handelsplatformen gør rigtig godt er, at man kan samle rigtig mange af sine investeringer under én platform, frem for at skulle investere gennem flere forskellige platforme og forsøge at holde øje med det hele tiden. Det kan ende med at tage langt tid og skabe mere kaos end overblik. 

 

Samtidig kan det være svært at forstå kryptovaluta børserne, da de er helt utroligt specialiserede, og er man spritny til at købe Stellar kan det godt virke meget forvirrende og svært at finde rundt i. Her er handelsplatformene oftest meget brugervenlige, da der oftest er tænkt på en bredere målgruppe. Kryptovaluta børserne er nemlig oftest også utroligt tekniske og ligner noget, der henvender sig mest til daytradere og brugere, der allerede kender til, hvordan man gør. 

 

Det er også derfor Coinmarkets klare anbefaling går til handelsplatformen eToro, der virkelig lever en meget brugervenlig oplevelse og meget langt hen ad vejen kan opfylde de fleste behov hos køberne af Stellar og andre kryptovalutaer. Man får en fantastisk oplevelse når man opretter sig og man undgår at blive forvirret, så det bare er nemt at komme i gang med at købe Stellar uden at have flere års erfaring. 

Køb Stellar på eToro

Vores klare anbefaling hos Coinmarket går til platformen eToro til netop køb af Stellar og det er der rigtig mange gode årsager til. Først og fremmest har det kæmpe betydning, at det er meget let og lige til at komme i gang med eToro og man meget hurtigt er i gang med at købe Stellar, hvis det er det, der er målet. 

 

Med god brugervenlighed i top og en fantastisk guide, der får hjulpet nye brugere godt i gang på en nem og simpel måde, bliver det til en ufatteligt god oplevelse og så er eToro selvfølgelig licenseret, så sikkerheden er i top. 

 

Samtidig er der strømmet over 14 millioner brugere til platformen og det er bestemt ikke uden grund – og så er det endda på tværs af 140 forskellige lande. Så det er også derfor at vi klart vil give vores anbefalinger til platformen.

Opret konto og indsæt penge

Det er helt utrolig nemt at oprette sig på eToro. Det allerførste man skal gøre er, at klikke sig over på platformen og klikke på “Opret”. 

 

Derefter skal man udfylde oplysningerne, som er din garanti for at eToro, ved hvad det er for nogle brugere, de har oprettet på deres platform. 

 

Når man har gjort det, mangler man blot at indsætte penge til at købe Stellar for. Det er meget nemt og du har mange muligheder for at indbetale penge. De mest gængse er indbetaling via kreditkort, Paypal og bankoverførsel, selvom der er er mange andre muligheder også. 

 

Med et betalingskort og PayPal er minimum indskud $200 og så er det $500 ved bankoverførsel. Generelt er det lidt nemmere ved betalingskort eller PayPal fordi pengene er tilgængelige til at købe Stellar på eToro nærmest med det samme, hvor det ved bankoverførsel kan tage et par dage. 

 

Når man har besluttet sig for en indbetalingsmetode, kræver det blot at du indtaster det beløb du ønsker at overføre til eToro til at handle Stellar for.

Køb Stellar

Efter at have indsat et beløb til at handle Stellar for, er du klar til at guldføre dit køb og investere i meget spændende Stellar! 

 

Du søger Stellar frem ved at søge på “Stellar” i søgefeltet, som er let tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind.

Søg efter Stellar Lumens

Herefter skal man klikke på Stellar for at komme til siden, hvor man kan læse mere om Stellar og se hvad andre investorer siger Stellar og så kan du endda se Stellar live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købsvinduet, hvor du kan købe Stellar.

Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal Stellar eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

Køb Stellar Lumens på eToro

Hvad er Stellar

Det ultimative formål med Stellar er at gøre det muligt at overføre penge langt billigere mellem to parter. Til sammenligninger det utroligt dyrt i den verden vi kender, at foretage transaktioner mellem to lande – og det er netop det, Stellar er på en mission om at løse fordi overbevisningen er, at en computer ligeglad med om modtager bor på den ene eller anden side af jorden. 

 

Så der er altså mange, der ser meget potentiale i Stellar og som et alternativ til flere af de større kryptovalutaer. Steller fungerer decentralt og på blockchain teknologien og mange tror på et kæmpe vækstpotentiale.

Hvem bør købe Stellar

Det kan altid være meget svært at svare på, da det er utrolig individuelt og kommer an på nogle forskellige parametre, for den person, der overvejer at investere. 

 

Man bør nemlig kigge lidt på, hvem personen, der overvejer at investere er. For det er vigtigt at forholde sig til, at Stellar er utrolig volatil og derfor indstille sig på, at kursen kan svinge meget frem og tilbage. Det betyder både, at der kan være utroligt høje gevinster at hente på kort tid, men også at der kan være utroligt store tab at tabe på meget kort tid. 

 

Så vil man investere i og købe Stellar, bør man have en vis grad af risikovillighed, da man skal kunne tåle at at kursen, der svinger frem og tilbage. 

 

Derudover kan det være en god idé at købe Stellar, hvis man har et ønske om at få gode alternative investeringer ind i sin portefølje. Her kan Stellar fungere som et rigtig godt supplement fordi Stellar ikke er styret af de samme ting som eksempelvis aktier og kan derfor fungere som et rigtig godt alternativ, hvis aktiemarkedet møder en hård periode. 

 

Og så selvfølgelig, hvis man har lyst til at prøve noget nyt, så kan det være en spændende og risikofyldt investering.

Alternativer til Stellar

Der findes flere gode alternativer til Stellar, hvad man af den ene eller anden grund overvejer flere forskellige kryptovalutaer. Der findes flere der har netop at være en betalingsløsning til formål og her kan man kigge hen mod Bitcoin eller Dash. Bitcoin er den største og mest kendte kryptovaluta til formålet, men har også sine begrænsninger, hvor Dash er mindre kendt, men rent teknologisk kan lidt mere. 

 

Men det nok mest interessante at kigge på her er nok Bitcoin, da mange tror på at Stellar har potentialet til konkurrere med Bitcoin også måske endda blive bedre. Men vil man investere i andre lignende kryptovalutaer er Bitcoin et rigtig godt valg og så er den samtidig den største kryptovaluta. 

 

Man kan altså også kigge efter mindre alternativer som netop Dash, der er rigtig stor i Venezuela og er helt fuldt fungerende. Og selvom vi endnu ikke har hørt så meget til den i Danmark, ligger der også et stort potentiale i Dash.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Man kan også handle på en kryptovaluta børs og her vil Coinmarket klart anbefale Binance. Det er en god og sikker platform og det er okay nemt at komme i gang med at handle Stellar via Binance. Som du også skal med eToro, skal man først oprette en konto Binance før man kan investere. Selvom vi anbefaler eToro, er Binance en fin platform. 

 

Det kan du gøre via linket her. 

Man skal indtaste sine oplysninger på platformen Binance, og så modtager du en e-mail med et link til at aktivere din konto. Så du skal følge dette link for at aktivere kontoen. 

 

Det er også god idé at gøre er at slå 2-faktor autentificering til for bedre at kunne benytte din Binance konto. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto betydeligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe Stellar nu. 

 

Så er du klar at overføre et BTC beløb til din Bitcoin wallet. For at overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Stellar for til denne adresse.

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering> ordrehistorik kan du spore fremskridt med din overførsel. Tip: Vi råder dig til kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer efter hensigten.

 

Når din overførsel er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til Stellar. For at gøre dette skal du klikke på Exchange> Basic i overmenues. Klik derefter på BTC i øverste højre hjørne, og vælg valutaparret BTC / LTC fra listen for at udveksle din Bitcoin til Stellar. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Stellar nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at kunne købe Stellar skal du betale med BTC. Indtast det ønskede Stellar-beløb (LTC) i købsmasken. Nu kan du, hvis du vil, bestemme den pris, som du vil købe din Stellar til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” -felt. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Stellar og så ejer du Stellar. I stedet for at vælge din egen kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette kan du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Din Stellar vil så vises i din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe Stellar med?

På eToro som vi før har snakket og talt godt om, findes der mange forskellige indbetalingsmuligheder – og det er bekvemt for så kan man tage den mulighed man selv bedst kan lide. Det er noget af det man bliver rigtig hurtigt glad for ved en handelsplatform. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Stellar med et kreditkort

✔️

Køb Stellar med PayPal

✔️

Køb Stellar med hurtig overførsel

✔️

Køb Stellar med Skrill

✔️

Køb Stellar med bankoverførsel

✔️

Køb Stellar med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Stellar med et betalingskort

Det er super nemt at købe Stellar med kreditkort på eToro. På eToro har man også mulighed for at købe Bitcoin med et kreditkort og efterfølgende overføre til Binance til at købe Stellar for. Så det er en mulig omvej du kan bruge, hvis du gerne vil handle på Binance med kreditkort og ellers er det bare meget nemt direkte på eToro. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre.

Køb Stellar med PayPal

eToro er vidunderlig til at købe Stellar med PayPal fordi er så helt vildt nemt. Når du indbetaler på eToro, kan man vælge muligheden “PayPal” og derefter følge instruktionerne og så har du pengene tilgængeligt til at handle Stellar for meget kort tid efter. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.   

Køb Stellar med en bankoverførsel

Derudover kan man også overføre via sin net- eller mobilbank. Det er nemlig som man kender det og fungerer på den måde helt på samme måde med eToro. Dog kan der være lidt ulemper ved metoden, fordi der er et minimum på $500 når man skal overføre og samtidig kan der gå flere dage, for beløbet er tilgængeligt på eToro. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter.

Bør jeg købe Stellar i dag?

Kryptovalutaen Stellar er en spændende kryptovaluta, der har eksisteret en del tid nu og den er derfor allerede godt integreret i markedet. Stellar har været blandt top 10 på listen over kryptovalutaer målt på markedsværdi og ryger løbende ind og ud af top 10.

 

Der ligger et kæmpe stort potentiale i Stellar fordi formålet netop er, at gøre det nemmere tilgængeligt at kunne overføre og flytte valuta mellem lande i hele verden. Det er i dag et kæmpe marked for bankerne, og noget der er rigtig dyrt for virksomheder og privatpersoner. Mange mener der er noget mere skalerbarhed i Stellar og potentialet til at kunne overtage Bitcoin i fremtiden er der. 

 

Det er derfor også en kryptovaluta, som mange vil have i deres porteføljer fordi den har så stort et potentiale. 

 

Det, der taler mod en investering i Stellar, ud over den helt generelle store volatilitet i markedet for kryptovalutaer, hvor de svinger meget op og ned, og i øjeblikket er prisen meget længere oppe end den har været længe. 

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i Stellar.

 

Se Stellar Kurs.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Stellar?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Stellar]

Hvorfor er Stellar en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Stellar?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.