I dag kan du købe Tezos på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Tezos på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Tezos er blevet en kryptovaluta som mange holder vågent øje med. Og af gode grunde – det er nemlig en meget spændende kryptovaluta, med et utrolig stort potentiale i fremtiden. Mange mener, at Tezos er en valid konkurrent til de helt store kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum og viser det sig, at Tezos er det, så kan det få stor betydning for kursen i fremtiden. 

 

Samtidig er Tezos designet til at kunne fjerne nogle af de udfordringer, som de eksisterende kryptovaluater – her især Ethereum og Bitcoin og det gør det utrolig spændende. 

 

Lad os finde ud af, hvordan man køber Tezos og om, man bør købe Tezos.

Hvad er det bedste sted at købe Tezos?

Hvis man er på udgik efter det bedste sted at købe Tezos (og andre kryptovalutaer for den sags skyld) findes der allerede over 200 platforme til formålet og der er selvsagt stor forskel, hvad de forskellige platforme kan og hvilket behov de opfylder. De to overordnede forskelle er klart, at man kan handle på enten en krypto børs eller en online handelsplatform. Den slående forskel er, at krypto børserne er lavet til primært kun at handle med kryptovaluta, hvor de online handelsplatforme er lavet til at kunne handle med mange forskellige investeringsaktiver. 

 

Og det giver naturligvis nogle fordele og ulemper ved begge typer platforme. Hvor krypto børserne er meget specialiserede i kryptovalutaer og har et utrolig bredt udvalg af forskellige kryptovalutaer – også små kryptovalutaer, der vil handelsplatformene ofte have et smallere udvalg forskellige kryptovaluta, men til gengæld et meget bredt udvalg af mange forskellige investeringsaktiver, som kan være alt fra akter til råvarer. 

 

Så vil man eje exceptionelt mange forskellige kryptovalutaer kan det blive en begrænsning at være på en handelsplatform, men det er kun de færreste – og nok mere erfarne – der i virkeligheden har brug for det. Den store fordel hos handelsplatformene er, at man har mulighed for at samle alle sine investeringer under én platform, så man undgår at skulle bruge tid på at holde øje med mange forskellige platforme på en gang fordi man har investeret i flere forskellige aktiver. Med en handelsplatform får man et helt komplet overblik over, hvordan udviklingen i alle investeringer lavet på platformen ser ud. 

 

Krypto børserne er meget specialiserede i primært kryptovaluta og det kan gøre det ret svært at forstå, hvordan selve platformen fungerer, fordi det kan se meget teknisk ud og være knapt så brugervenligt. Så hvis man er helt ny og skal til at købe Tezos, kan det altså være sværere på krypto børserne. Her er handesplatformene til gengæld gode, da de tit er meget brugervenlige og man får en god følelse af, at det er nemt at komme i gang på platformen. 

 

Med kriterierne omkring brugervenlighed og mulighed for nemt at kunne samle sine investeringer, har Coinmarket udvalgt eToro som den ultimative platform og bedste til køb af Tezos. eToro er utrolig nem at komme i gang med til køb af Tezos og mange andre investeringsaktiver. 

Køb Tezos på eToro

Når man vil i gang med at købe Tezos er eToro den perfekte handelsplatform. Det er både nemt at komme i gang og så tager det ingen tid at finde ud af hvordan platformen fungerer. Der er rigtig mange fordele ved at bruge platformen og de ovennævnte er blot få ud af mange. 

 

Det man særligt lægger mærke til som ny bruger er den gode oplevelse man får når man opretter sig, det er rigtig lige til og så er der et højt sikkerhedsniveau og eToro er en licenseret forhandler. 

 

Det er også noget man kan se på det antal brugere der er strømmet til de seneste par år, hvor platformen har rundet over 14 millioner brugere også endda fordelt over flere end 140 forskellige lande. Men det giver god mening, med sådan en god platform.

Opret konto og indsæt penge

For at komme i gang og oprette sig, tager det kun få minutter og det er en meget simpel process. Det første man skal gøre, er at klikke sig ind på platformen og derefter trykke på “Opret”.    

 

Herefter kommer processen om at indtaste sine oplysninger og det er din garanti for at eToro ved, hvad det er for nogle brugere, der er oprettet på deres platform. Det er en god del af det meget høje sikkerhedsniveau, som man klart kan forvente af eToro. 

 

Når oplysningerne er indtastet, mangler man blot at indbetale penge til at købe sine Tezos for. De mest brugte metoder er her indbetaling via kreditkort, PayPal og bankoverførsel, men eToro tilbyder også mange andre muligheder, til brugere med andre præferencer. 

 

Med et betalingskort og via PayPal skal man minimum indsætte $200, hvor det ved bankoverførsel er $500. Mange foretrækker betalingskort og PayPal fordi pengene næsten er tilgængelige med det samme, hvor det ved bankoverførsel kan gå op til et par dage, før pengene egentlig er tilgængelige. 

 

Efter valg af indbetalingsmetode, mangler man bare at vælge det beløb man vil overføre til at investere i Tezos. For så handler næste punkt nemlig om, at købe Tezos.

Køb Tezos

Efter indsættelse af et givent beløb til at handle Tezos for, er du klar til at fuldføre dit køb og blive ejer af nogle af de spændende Tezos! 

 

Du kan søge på Tezos ved at søge på “Tezos” i søgefeltet i eToro, som er meget tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind. 

Søg efter Tezos på eToro

Så skal man klikke på Tezos for at komme til siden, hvor man kan læse mere om Tezos og se hvad andre investorer siger Tezos og så kan du endda se Tezos live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købsvinduet, hvor du kan købe Tezos fra.

Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal Tezos eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

 

Når du har valgt beløb eller antal vælger du “Åbn handel” og så ejer du altså Tezos! 

Køb Tezos på eToro

Hvad er Tezos

Tezos er faktisk både en platform i sig selv til kryptovaluta handel og selvfølgelig også en kryptovaluta. Tezos blev lanceret for få år siden i 2018 og bygger på en række såkaldte smart contracts, hvor hovedmålet er at undgå nogle af de kendte fejl, der eksisterer ved Bitcoin. 

 

Der er større skalerbarhed i Tezos end man ser i eksempelvis Bitcoin og da Tezos fungerer på smart contracts, kan der være potentiale til at Tezos kan konkurrere med både Bitcoin og Tezos – og ender det med at ske, så er potentialet utroligt stort. 

 

Tezos ligger allerede i top 25 mål på market cap i følge Coinmarketcap, hvor man også altid kan gå ind og se det opdaterede tal.

Hvem bør købe Tezos

Det kan være utrolig svært at give et klart svar på, fordi det er individuelt for alle, hvad der er det rigtige at gøre. Men man kan kigge efter nogle ting for bedre at vurdere om det er en god investering for en selv eller ej. 

 

Som med alle andre kryptovalutaer, er Tezos også ekstremt volatil og kan have store sving på meget kort tid, så det skal man i hvert fald være forberedt på. Selvom det kan give kæmpe gevinster, kan det give mindst lige så store tab. Det kan alt sammen ske på meget kort tid og det er vigtigt man kan tåle at se det. 

 

 

Så det er vigtigt at man har en forholdsvist risikovillig investeringsprofil og man skal have nerver til at kursen svinger meget, hvis man vil investere i Tezos. I en stærk og diversificeret portefølje, kan Tezos være et godt supplement. 

 

I sidste ende kan grunden til at investere også bare være, at man synes det er tid til at prøve noget nyt og samtidig tilføje lidt isiko til porteføljen.

 

Se Tezos Kurs.

Alternativer til Tezos

Kigger man efter gode alternativer til en investering i Tezos findes der mange gode bud – og som også er en smule mere sikre end Tezos. Som vi har været lidt inde på tidligere, er Tezos en konkurrent til Bitcoin og Ethereum og derfor kan både Bitcoin og Ethereum også være nogle fine alternativer. 

 

Som de to største kryptovalutaer kan man netop også sige, at det måske er en smule mere sikre end Tezos og er derfor to gode bud at overveje. I virkeligheden kan man jo også placere en smule i alle 3, så man får det bedste fra dem alle.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Foretrækker man at handle på en krypto børs i stedet, går anbefalingen til kryptobørsen Binance. Denne børs er også fin at komme i gang med og det er forholdsvist hurtigt at komme i gang med at handle Tezos via Binance. Som man allerede kender det fra eToro, skal man oprette sig på Binance for at kunne investere. Vores anbefaling er dog stadig eToro, men Binance er en fin krypto platform. 

 

Du kan registrere dig via linket her.

Man skal udfylde de nødvendige oplysninger i registrerings boksen på Binance, hvorefter man vil modtage en email med et link til at aktivere kontoen. Klik på dette link for at komme i gang. 

 

En god idé er at gøre er at slå 2 faktor godkendelse til, for efterfølgende bedre at kunne beskytte din Binance konto og dine beholdninger af Tezos og andre kryptovalutaer To-faktor godkendelse øger sikkerheden på din Binance konto meget, men du kan også vælge at slå det til senere og købe Tezos først. 

 

Ellers kræver det bare tid til at overføre et beløb i BTC til din wallet på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Tezos for til denne adresse.

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Vi har et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis efter hensigten.

 

Når overførslen er modtaget af Binance, er du klar til at bytte dineBitcoin til Tezos. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i over menuen. Derefter skal du så klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / Tezos fra listen for at udveksle din Bitcoin til Tezos. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Tezos nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe Tezos er det nødvendigt at du betaler med BTC. Indtast det ønskede Tezos-beløb. Nu har du mulighed for at bestemme den pris, som du vil købe dine Tezos til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” via input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Tezos. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb”-felt. Dine Tezos vil så vises på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe Tezos med?

Der findes mange gode muligheder til at indbetale penge til at investere for på eToro. Det er meget belejligt, da man så selv kan vælge hvad man mest har lyst til. Der giver frihed og gør det meget nemt. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Tezos med et kreditkort

✔️

Køb Tezos med PayPal

✔️

Køb Tezos med hurtig overførsel

✔️

Køb Tezos med Skrill

✔️

Køb Tezos med bankoverførsel

✔️

Køb Tezos med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Tezos med et betalingskort

Det er ret nemt at købe Tezos med betalingskort og tager kun et kort øjeblik på eToro. Det er nok også den mest brugte metode. Vil man også gerne indbetale med kreditkort til Binance kan man lave en omvej via eToro og så købe Bitcoin på eToro, som man efterfølgende kan overføre til Binance til at købe Tezos for.  

 

På eToro er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb Tezos med PayPal

PayPal er også en mulighed på eToro og det tager også kun et kort øjeblik. Når man er i gang med at indbetale, skal man bare vælge betaling via PayPal i stedet og følge instrukserne og så vil man kort til efter være klar til at købe Tezos. 

 

Man kan også lave samme metode med PayPal som med betalingskort og komme den vej rundt. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb Tezos med en bankoverførsel

Man kan også benytte sig af bankoverførsel, som også er nemt. Du kender sikkert allerede til, hvordan man gør via netbank. Der er dog de ulemper ved det, at der kan gå flere dage inden pengene er tilgængelige og der er et minimum indbetaling på $500. Derfor foretrækker mange også betalingskort eller netbank i stedet så man hurtigere kan komme i gang. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter.

Bør jeg købe Tezos i dag?

Det er svært at svare på, men det man kan sige er, at Tezos nu har eksisteret i noget tid og det er altså en større tryghed når man køber, selvom kursen stadig kan svinge rigtig meget. Tezos ligger blandt toppen af kryptovalutaerne og det har Tezos gjort længe nu. Man kan altid besøge Coinmarketcap for at få den aktuelle placering. 

 

Med potentialet om at kunne blive en konkurrent til Ethereum og Bitcoin i fremtiden, er der meget, der tyder på at Tezos kan gå hen og blive en god investering. 

 

Og så skal man bare altid overveje om man er en risikovillig investor og om Tezos er et godt supplement til sin portefølje. 

 

Skal man sige noget i mod at købe Tezos, skal man huske at den er ekstremt volatil og det gør det til en meget risikofyldt investering. 

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i Tezos.

Ofte stillede spørgsmål

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvor kan jeg købe Tezos?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Tezos]

Hvorfor er Tezos en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Tezos?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.