I dag kan du købe Tron på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Tron på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Tron er utrolig spændende og er en kryptovaluta mange har stor tillid til potentialet i.Tron har et soleklart formål om at give større overskud til producenter af eksempelvis medieindhold, frem for at mellemmanden tjener de største penge på det. 

 

Tron løser her en kæmpe udfordring og potentialet er meget stort, hvis det kan indfries og leve op til forventningerne.   

 

Det er en spændende kryptovaluta, der også er kommet op blandt de største målt på omsætning og har været det i god rum tid.

Hvad er det bedste sted at købe Tron?

Der findes allerede mange forskellige steder, hvor man kan købe Tron – og det er primært online platforme, hvor det er nemt og lige til at købe Tron. Der findes faktisk allerede mere end 200 platforme og den største og mest slående forskel er, typen. Der findes nemlig krypto børser og handelsplatforme, hvor man kan handle Tron. 

 

Krypto børserne er meget specialiserede i selve kryptovalutaerne og det er det eneste du kan handle på platformene, mens de online handelsplatforme tilbyder et meget bredt udvalg af forskellige investeringsaktiver. Det er næsten selvsagt at der er en del fordele og ulemper ved begge typer platforme. 

 

Det gode ved krypto børserne er, at man kan købe nærmest alle kryptovalutaer, små som store, hvor udvalget af kryptovaluter på handelsplatformene kan være lidt mere snævert. Til gengæld har handelsplatformene, der her meget brede udvalg på tværs af investeringsaktiver og det gør det i den grad nemmere for investoren at samle alle sine investeringer på ét sted. 

 

Og ønsker man at have en diversificeret portefølje udover at eje Tron, kan det blive en udfordring, hvis man ikke kan samle det hele på samme platform, fordi man ellers skal bruge meget tid på at holde øje og overvåge flere steder på én gang. Det kan ende med at være forvirrende og træls at finde rundt i. 

 

Krypto børserne kan også virke meget tekniske, fordi de er så utroligt specialiserede i kryptovaluta. Som ny bruger kan det være ret svært at forstå og forvirrende at finde rundt i. Er man helt ny til at investere i Tron, kan det godt virke lidt uoverskueligt at komme i gang på sådan en platform. Her er handelsplatformene altså bare oftest et godt valg, fordi de typisk er meget brugervenlige og man kan fra start mærke, at der er tænkt på brugeren lige fra man opretter sig, til man køber Tron. 

 

Det er netop af de årsager Coinmarket klart anbefaler platformen eToro, som den bedste platform, da den i meget høj grad lever op til de høje standarder for brugervenlighed og det er meget nemt at handle Tron derfra. Man får en fantastisk oplevelse når man opretter sig, og så er det nemt at købe Tron uden at have erfaring på forhånd.

Køb Tron på eToro

Til at købe Tron er vores anbefaling som sagt handelsplatformen eToro – og det er bestemt ikke uden grund. Det er meget nemt og lige til at handle på eToro, som også betyder man kan være i gang inden for meget kort tid. 

 

Brugervenligheden er nemlig afgørende for at at man får en god oplevelse som ny bruger og at de føles rart at købe sine første Tron. På eToro er denne process helt enkel og nem og samtidig er eToro naturligvis en licenseret platform og yder et højt niveau rent sikkerhedsmæssigt. 

 

Det samme kan også ses på antallet af brugere, der er strømmet til i de seneste år, der i dag overstiger 14 millioner som er fordelt på mere end 140 lande. Så det er altså alene god grund til at bruge platformen.

Opret konto og indsæt penge

Det er meget lige til og nemt at oprette sig på eToro. Det første trin er er, at klikke sig over på platformen og klikke på “Opret”. 

 

Så skal man udfylde sine oplysninger, som er en garanti for at eToro, ved hvad hvem brugerne på deres platform er. 

 

Efter det er gjort, kræves det blot at man indsætter penge til kunne købe Tron for. Det er rigtig nemt og der er mange forskellige muligheder at bruge til at indbetale penge. De mest brugte er via kreditkort, PayPal og bankoverførsel, men der findes mange flere muligheder også. 

 

Der er et minimum indskud på $200 ved kreditkort indbetaling og Paypal, hvor minimummet er $500 ved bankoverførsel. Her skal det også nævnes, at der kan gå op til flere bankdage inden pengene er på eToro, hvis man bruger bankoverførsel, hvorimod kreditkort og PayPal sørger for at pengene bliver indsat med det samme. 

 

Når man har besluttet sig for en indbetalingsmetode, kræver det blot at du indtaster det beløb du ønsker at overføre til eToro til at handle Tron for.

Køb Tron

Når der er indsat penge til at købe Tron for, er man klar til at gennemføre sit første køb og blive ejer af nogle af de spændende Tron. 

 

Man kan søge Tron frem ved at skrive “Tron” i søgebaren på eToro, som man finder øverst på siden, når man er logget ind.

Søg efter Tron på eToro

Herefter skal man klikke på Tron for at komme til siden, hvor man kan læse mere om Tron og se hvad andre investorer siger Tron og så kan du endda se Tron live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købs vinduet, hvor du kan købe Tron.

Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal Tron eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

 

Når man valgt, den type man foretrækker er man klar til at åbne sin handel – her klikker man på “Åbn handel” og så er man faktisk ejer af Tron!

Køb Tron på eToro

Hvad er Tron

Tron er en spændende kryptovaluta, der fungerer decentralt via blockchain teknologien og tiltroen til Tron i fremtiden stortrives! Mange tror på det enorme marked, der ligger for fødderne af Tron – og på at Tron kan indfri det. 

 

Helt overordnet er det Tron satser på og som teknologien bygger på, at fjerne et dyrt mellemled. Lad os tage Netflix som eksempel, hvor Netflix tjener utroligt gode penge på at producenterne laver indhold og så viser Netflix det på sin platform. Her er Trons ambition, at det er producenterne, der i stedet tjener de gode penge frem for Netflix, der ellers normalt tjener det samme uanset hvor ny eller ej, producenten er. 

 

Ender dette potentiale med at blive indfriet er der uanet potentiale for Tron! 

Hvem bør købe Tron

Det vil altid være meget svært at svare på, da der ikke findes en specifik persona for netop, hvem, der bør købe Tron. Samtidig er der er mange ting, der har indflydelse på, om man er egnet til at investere i Tron eller ej. 

 

Man skal først og fremmest vurdere om man kan leve med at Tron er så volatil og kan svinge meget op og ned. Det kan jo give nogle kæmpe afkast, men det kan også give ligeså store tab. Så man skal være klar på at kunne tåle at se prisen flyve op og ned til tider uden at gå i panik. Så selvom man gerne vil købe sig ind i gevinsterne, skal man samtidig kunne leve med tabene også. 

 

Så man skal nok have en ret risikovillig profil før en investering i Tron er idéel og samtidig skal man have nerverne til, at kursen altså svinger. Til gengæld skal der så ikke være nogen tvivl om, at Tron godt kan være en god investering som supplement til en eksisterende diversificeret portefølje. 

 

I sidste ende kan grunden til en investering også bare være, at man synes det er tid til at prøve noget nyt og samtidig tilføje risiko til porteføljen.

Alternativer til Tron

Hvis man leder efter et alternativ til Tron, kan det være en idé at kigge på nogle af de allerstørste og mest etablerede kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, der er de største og nok mest stabile. 

 

Ejer man nogle flere kryptovalutaer, fordeler man både sin risiko og det kan være et rigtig godt alternativ til at investere i nogle flere frem for kun Tron. Og helt overordnet ligner de hinanden, selvom formålene er forskellige. 

 

Selvom Tron ikke er i direkte konkurrence med hverken Bitcoin eller Ethereum, kan de altså være gode alternativer, hvis man ønsker at investere i lignende kryptovalutaer, hvor Bitcoin bestemt er et fint bud og så er den også den største kryptovaluta.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Foretrækker man køb af Tron på en kryptovaluta børs kan vi anbefale Binance krypto børs.  Det er både hurtigt og forholdsvist nemt at komme i gang med at handle Tron via Binance. Ligesom med eToro, kræver det først og fremmest, at man registrerer sig på Binance. Selvom vores anbefalinger klart er eToro, er Binance en okay platform. 

 

Det kan du gøre via linket her.

Man skal her udfylde oplysningerne i boksen på Binance, og så får man en email med et aktiveringslink. Følg dette link for at aktivere kontoen og komme i gang. 

 

Det kan være en god idé at gøre er at slå 2 faktor autentificering til, for så bedre at kunne beskytte din Binance konto. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto betydeligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe Tron nu. 

 

Så er det tid til at overføre et BTC beløb til din Bitcoin wallet du har på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Tron for til denne adresse. 

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Vi har et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis efter hensigten.

 

Når overførslen er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til Tron. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i overmenuen. Og så skal du klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / Tron fra listen for at udveksle din Bitcoin til Tron. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Tron nu under feltet “Køb – Sælg”. 

 

For at købe Tron skal du betale med BTC. Indtast det ønskede Tron-beløb i købsvinduet. Nu kan du, hvis du vil, bestemme den pris, som du vil købe din Tron til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” via input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Tron. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Dine Tron vil så vises på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe Tron med?

Det er dejligt at have valgfrihed og kunne bestemme, hvordan man selv foretrækker at indbetale penge til at investere for. På eToro, som vi også anbefaler, er der utrolig mange forskellige muligheder til indbetaling. Det kommer man til at sætte pris på. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Tron med et kreditkort

✔️

Køb Tron med PayPal

✔️

Køb Tron med hurtig overførsel

✔️

Køb Tron med Skrill

✔️

Køb Tron med bankoverførsel

✔️

Køb Tron med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Tron med et betalingskort

Man kan nemt købe Tron med betalingskort på eToro. Det er super nemt og bekvemt og man vælger bare betalingskort i indbetalingsvinduet. Vil man gerne gøre det samme på Binance, kan man gøre det ved at købe Bitcoin med kreditkort på eToro og derefter overføre sine Bitcoin til Binance til at købe Tron for. Det er en omvej man kan bruge, hvis man foretrækker at handle på Binance. Ellers er det nemmere og mere belejligt på eToro. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb Tron med PayPal

De samme principper gælder for Paypal, hvor det er lige så nemt med overførsel til eToro og tager kun kort tid. Man skal blot vælge Paypal i stedet for betalingskort og følge instruktionerne. Så er man hurtigt klar til at handle Tron kort efter. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb Tron med en bankoverførsel

Bankoverførsel er den vi mindst foretrækker fordi der kan gå op til flere bankdage inden pengene er tilgængelige på eToro og samtidig er minimum indskuddet på $500 frem for de $200. Men ud over det, er det ganske nemt via bankoverførsel og fungerer som du kender det med bankoverførsler til alt muligt andet. Man skal bare ikke forvente at man kan handle Tron få minutter efter man har overført, for så bliver man skuffet. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter. 

Bør jeg købe Tron i dag?

Det er der nok ingen, der kan give et præcist svar på. Men det er betryggende at Tron nu har eksisteret i flere år og faktisk har gjort det godt – især de seneste par måneder. Det giver lidt sikkerhed, selvom Tron er utrolig volatil og svinger op og ned. 

 

Tron ligger lige netop uden for top 20 på Coinmarketcap, men man kan altid selv tjekke for den aktuelle placering. Og det er en kryptovaluta, der er utrolig meget community omkring og mange ser et kæmpe potentiale for fremtiden. 

 

Skal man sige noget, der taler imod en investering i Tron, så er der selvfølgelig høj volatilitet som gør at det er en meget risikofyldt investering og prisen er på et endnu højere niveau i øjeblikket end den har været længe. 

 

Og for at finde ud af om man bør købe Tron i dag kan man altid kigge på, hvad der passer ind sin portefølje.

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i Tron. 

 

Se Tron Kurs.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Tron?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Tron]

Hvorfor er Tron en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Tron?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.