I dag kan du købe XRP på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe XRP på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Kryptovalutaen XRP er kommet til med formålet om at gøre det lettere at overføre valuta mellem lande og verdensdele og har allerede en helt funktionsdygtig teknologi og samarbejder med flere end 90 banker i verden, herunder Bank of England. 

 

XRP løser en stor udfordring ved transaktioner af penge på tværs af platforme og der er et kæmpe stort potentiale for fremtiden af XRP – samarbejdet med bankerne handler nemlig om at skabe et hurtigere og mere solidt system til overførsel af valuta. 

 

Det er en spændende kryptovaluta, der også er blevet en af de største målt på omsætning og har været det længe.

Hvad er det bedste sted at købe XRP?

Der findes flere hundrede forskellige platforme, hvor det er muligt at købe XRP, men man skal huske at der er stor forskel på platformene, og man har mulighed for at handle enten på en kryptobørs, hvor det primært kun er forskellige kryptovalutaer man kan handle, sammenlignet med en online handelsplatform, der tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer investeringsaktiver. 

 

Der findes både fordele og ulemper ved begge typer platforme. For kryptovaluta børserne gælder det, at de er fuldstændig specialiserede i kun kryptovalutaer og nærmest altid har et utrolig dybt udvalg af forskellige kryptovalutaer. Her er handelsplatformene lidt anderledes og tilbyder for det meste et mindre dybt udvalg af forskellige kryptovalutaer, men til gengæld et bredt udvalg af forskellige investeringsaktiver, så man har mulighed for at investere i både XRP, aktier, råvarer osv. 

 

Det kan være en udfordring, hvis man ønsker at investere i virkelig mange forskellige kryptovalutaer og måske nogle af dem, der er helt nye. På den anden side er det en fordel ved handelsplatformene, at man har mulighed for at samle det hele under samme platform, så man ikke skal skifte frem og tilbage. Det kan være forvirrende og træls at finde rundt i. Og så er det de færreste, der i virkeligheden faktisk har brug for så mange forskellige kryptovalutaer at vælge mellem. 

 

Kryptovaluta børserne er utroligt specialiserede i netop kryptovaluta og det kan være svært at forstå sådan en platform, hvis man er helt ny til investering i kryptovaluta og XRP, og det er nemlig blandt andet her handelsplatformene er gode, fordi de oftest er helt utroligt brugervenlige og man kan typisk mærke, at der virkelig er tænkt på brugeren. Her virker kryptovaluta børser tit ret tekniske og man føler de henvender sig til daytradere, som allerede ved præcist, hvordan tingene fungerer. 

 

Det er derfor af de grunde Coimarket har kåret netop handelsplatformen eToro, som den bedste platform, da den i meget høj grad udfylder behovene for at investere i XRP og andre kryptovalutaer. Samtidig er eToro fantastisk brugervenlig og man får en god oplevelse når man opretter sig – så det er nemt at købe XRP uden erfaring.

Køb XRP på eToro

Vores anbefaling går som sagt til handelsplatformen eToro til at købe XRP og det er der rigtig mange gode årsager til. Først og fremmest er det helt lige til at handle på eToro og det er utrolig nemt at komme i gang hurtigt. 

 

Det kan man også se på antallet af nye brugere, der er kommet til over de seneste år – i dag har de over 14 millioner fordelt på flere end hundrede lande. Så det er ikke uden grund, at vi siger platformen er anbefalelsesværdig. Det er derfor Coinmarket anbefaler platformen.

 

eToro er helt fantastisk på brugervenligheden og guider rigtig fint sine nye brugere i, hvordan man kommer godt i gang på en helt simpel og enkel måde. Det er bare nemt og smart. eToro er selvfølgelig en licenseret forhandler for at yde et højt niveau af sikkerhed.

Opret konto og indsæt penge

Det er helt utroligt nemt at oprette sig på eToro. Det første step er, at klikke sig over på platformen og klikke på “Opret”. 

 

Efterfølgende skal man udfylde sine oplysninger, som er en garanti for at eToro, ved hvad det er for nogle brugere, de har på deres platform. 

 

Når man har gjort det, mangler man blot at indsætte penge til at købe XRP for. Det er meget nemt og du har mange muligheder for at indbetale penge. De mest gængse er indbetaling via kreditkort, Paypal og bankoverførsel, selvom der er er mange andre muligheder også. 

 

Med betalingskort og PayPal er minimum indskud $200 og det er $500 ved bankoverførsel. Generelt er det lidt nemmere ved betalingskort eller PayPal fordi pengene er tilgængelige til at købe XRP på eToro nærmest med det samme, hvor det ved bankoverførsel kan tage et par dage. 

 

Når man har besluttet sig for en indbetalingsmetode, kræver det blot at du indtaster det beløb du ønsker at overføre til eToro til at handle XRP for.

Køb XRP

Ved at have indsat et beløb til at handle XRP for, er du klar til at fuldføre dit køb og eje de spændende XRP! 

 

Du søger XRP frem ved at søge på “XRP” i søgefeltet, som er let tilgængeligt øverst på eToro, når du er logget ind.

Søg efter XRP på eToro

Herefter skal man klikke på XRP for at komme til siden, hvor man kan læse mere om XRP og se hvad andre investorer siger XRP og så kan du endda se XRP live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købsvinduet, hvor du kan købe XRP.

Det gode ved eToro er, at man nemt kan vælge mellem enten at købe et antal XRP eller købe for et bestemt beløb – og det gør ingen forskel, hvilken du vælger, men nogle foretrækker at gøre det ene frem for det andet. 

Køb XRP på eToro

Hvad er XRP

XRP er en kryptovaluta, der fungerer decentralt på blockchain teknologien og der findes helt utroligt mange, der ser XRP som et godt alternativ og med et utroligt potentiale ude i fremtiden. 

 

XRP er langt mere end blot en kryptovaluta og fungerer som en mulighed for at kunne gøre det langt nemmere at sende mellem lande og verdensdele end det hidtil er set. Med sådan et potentiale, er det også det, der har fået mange til at investere i XRP. 

 

Helt tilbage til 2012 skal vi, for komme tilbage til XRPs oprindelse – spoler man frem til i dag er XRP blevet en af de førende kryptovalutaer på markedet.

Hvem bør købe XRP

Det er utrolig svært at give et præcist svar på, fordi det er meget individuelt og mange ting har indflydelse på, om man er egnet til at investere i XRP eller ej. 

 

Nogle af dem kan man kigge på, for bedre at vurdere det og finde frem til om du er en, der bør købe spændende XRP. XRP er nemlig ekstremt volatil, så man skal være klar til at prisen svinger rigtig meget, både til den gode og mindre gode side. Så selvom man kan opnå store gevinster, kan man altså også opleve store tab – begge på kort tid. Så man skal kunne tåle netop det. 

 

Det betyder også, at man skal have en ret risikovillig profil før investering i XRP er idéel og man skal have nerverne til at kursen svinger kraftigt. Men der er ingen tvivl om, at XRP kan være en god investering til en eksisterende portefølje, da XRP ikke er reguleret på samme måde som andre investeringsaktiver. Så gennemlever aktiemarkedet hårde tider, er det rart at have en helt anden slags investering. 

 

I sidste ende kan grunden til at investere også bare være, at man synes det er tid til at prøve noget nyt og samtidig tilføje risiko til porteføljen.

Alternativer til XRP

Der findes mange – også gode – alternativer til at eje XRP og leder du efter nogle, kigger vi på det her. Der er nemlig mange, der overordnet har samme funktion, hvor de er mindre tekniske aspekter, der afgør forskellen. Et godt bud er selvfølgelig Bitcoin og ellers kan man kigge på Dash og Stellar.  

 

Selvom XRP ikke er helt direkte i konkurrence med Bitcoin, men stadig lidt dog – er der nemlig mange, der tror på at XRP har et stort potentiale og kan den ikke overtage Bitcoin, kan XRP supplere. Ønsker man at investere i lignende kryptovalutaer, er Bitcoin bestemt et fint bud og så er den også den største kryptovaluta.

 

Selvfølgelig er det også muligt at kigge efter andre alternativer som netop Dash, der er rigtig stor i Venezuela og er fuldt fungerende – men som vi ikke kender ret meget til den i Danmark, ligger der også et stort potentiale i Dash.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Hvis man foretrækker at handle på en kryptovaluta børs, vil Coinmarket klart anbefale Binance kryptobørs. Det er hurtigt og forholdsvist nemt at komme i gang med at handle XRP via Binance. På samme måde som med eToro, kræver det først og fremmest, at man registrerer sig på Binance. Selvom vores anbefalinger klart er eToro, er Binance en okay platform. 

 

Det kan du gøre via linket her. 

Her skal man udfylde oplysningerne i boksen på Binance, og så modtager man en email med et aktiveringslink. Følg dette link for at aktivere kontoen og komme i gang. 

 

Det kan være en god idé at gøre er at slå 2 faktor autentificering til, for så bedre at kunne beskytte din Binance konto. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto betydeligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe XRP nu. 

 

Så er det tid til at overføre et BTC beløb til din Bitcoin wallet du har på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe XRP for til denne adresse. 

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Vi har et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis efter hensigten.

 

Når overførslen er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til XRP. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i overmenuen. Og så skal du klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / XRP fra listen for at udveksle din Bitcoin til XRP. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises XRP nu under feltet “Køb – Sælg”.

 

For at købe XRP skal du betale med BTC. Indtast det ønskede XRP-beløb i købsmasken. Nu kan du, hvis du vil, bestemme den pris, som du vil købe din XRP til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” via input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til XRP. 

 

I stedet for at bestemme din egen pris kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Dine XRP vil så vises på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe XRP med?

På eToro, som vi kort tidligere har nævnt og talt godt om, findes der et hav af forskellige indbetalingsmuligheder – og det er utrolig rart for så kan man tage den mulighed man selv foretrækker. Det er noget af det man bliver rigtig glad for ved en handelsplatform og gør en meget tilfreds i sidste ende. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb XRP med et kreditkort

✔️

Køb XRP med PayPal

✔️

Køb XRP med hurtig overførsel

✔️

Køb XRP med Skrill

✔️

Køb XRP med bankoverførsel

✔️

Køb XRP med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb XRP med et betalingskort

Det er dejlig nemt at købe XRP med et betalingskort på eToro og det er rart for dig som købende. Vil man også gerne gøre det på Binance kan man vælge at overføre til eToro og købe Bitcoin på eToro for efterfølgende at overføre til Binance til at købe XRP for. Det er en omvej du kan bruge, hvis du foretrækker at handle på Binance og ellers er eToro at foretrække, fordi det er så nemt og ligetil. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre.

Køb XRP med PayPal

Vil man handle med PayPal er det utroligt nemt og PayPal overførsel til eToro tager ingen tid. Når man er i gang med at indbetale på eToro vælger du nemt “Overførsel med PayPal” og følger instruktionerne – og så er du klar til at handle XRP kort tid efter. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb XRP med en bankoverførsel

Bankoverførsel er også helt ligetil og nemt – og det fungerer på samme måde som du allerede kender til i dagligdagen. Der er dog et par ulemper ved metoden, blandt andet at man skal indbetale minimum $500 når man overfører og derudover kan der gå op til flere dage, før beløbet faktisk er tilgængeligt på eToro og du er klar til at handle XRP. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter. 

Bør jeg købe XRP i dag?

XRP er allerede etableret i markedet og er bestemt ikke en spritny kryptovaluta. Det giver noget mere sikkerhed selvom den er volatil, fordi den netop har været der siden starten af kryptovalutaerne. XRP er blandt top 5 på listen over kryptovalutaer målt på markedsværdi – og så har den endda ligget der i årevis. 

 

Man kan altid besøge Coinmarketcap for at få den aktuelle placering, men XRP har længe ligget nr. 5. Og er altså meget populær blandt andre investorer fordi der er så stort et potentiale og der er meget der taler for, at det kan lykkedes XRP at leve op til det store potentiale i fremtiden. 

 

Man skal altid huske at kigge på, hvilken slags investor man er, og hvad der passer til sin portefølje. 

 

Skal man sige noget, der taler imod en investering i XRP, så er der selvfølgelig høj volatilitet som gør at det er en meget risikofyldt investering og prisen er på et endnu højere niveau i øjeblikket end den har været længe. 

 

Og i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden så man kan altid prøve sig frem og blive mere tryg ved investering i XRP.

 

Se XRP Kurs.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe XRP?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du XRP]

Hvorfor er XRP en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe XRP?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.