I dag kan du købe Zcash på en række forskellige platforme. Vi anbefaler, at du vælger en handelsplatform med høj brugervenlighed, og hvor du kan have alle dine investeringer. Her er eToro det bedste bud, fordi du kan købe 18 kryptovalutaer og have dine aktier på samme handelsplatform. 

  •  

Fordele ved at købe Zcash på eToro

Dansksproget version

Brugervenligt og let

Ejerskab over dine kryptovaluta

Handel alle de mest populære kryptovalutaer

Mulighed for kort og langsigtet investering

Betalingsmuligheder: Paypal, bankoverførsel og betalingskort

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Zcash er helt utrolig spændende og en kryptovaluta med et meget sort potentiale i fremtiden. Formålet med Zcash er klart og så har den mange ligheder med Bitcoin. Ambitionerne er tårnhøje og måske kan Zcash blive en stor konkurrent til Bitcoin i fremtiden. 

 

Der er mange, der har meget store forventninger til potentialet i Zcash og med et stigende behov for privatliv, som er det Zcash beskytter, må der siges at være et kæmpe potentiale for fremtiden.  

 

Zcash løser her en kæmpe udfordring og potentialet er meget stort, hvis det kan indfries og leve op til forventningerne.

Hvad er det bedste sted at købe Zcash?

Selvom der allerede findes over 200 platforme til online at handle, kan det være svært at finde ud af, hvilken, der er den bedste og det kan være en forvirrende process. De over 200 platforme kan man dele op i krypto børser og online handelsplatforme. 

 

Selve krypto børserne er kun møntet på netop kryptovalutaerne og det er netop det man kun kan handle på platformen. I modsætning har vi de online handelsplatforme, der tilbyder et meget bredt udvalg af forskellige investeringsaktiver – og der er nogle meget klare fordele og ulemper ved begge typer platforme. 

 

Krypto børsernes fordel er, at man kan købe stort set alle kryptovalutaer, små som store og netop dette udvalg på handelsplatformene kan være mere snævert med færre kryptovalutaer at vælge i mellem. Til gengæld har handelsplatformene et utrolig bredt udvalg på tværs af forskellige investeringsaktiver, der gør det meget nemmere for brugeren at have alle sine investeringer samlet på samme sted. 

 

Det betyder altså, at ønsker man at have mange forskellige ting i sin portefølje over at eje selve Zcash, kan det gå hen og blive en udfordring ikke at kunne samle det hele på én platform, da det i så fald kan betyde at man skal bruge meget tid på at holde øje med og overvåge sine investeringer flere forskellige steder. 

 

Samtidig kan krypto børserne være ret tekniske og lidt svære at finde rundt i, hvis man er helt ny eller kun let erfaren. Så kan det hele gå hen og blive lidt uoverskueligt frem for at være let og hurtigt at komme i gang med. Her kommer handelsplatformene til undsætning, da de typisk er utroligt brugervenlige og man kan mærke at det er brugeren, der er i fokus når man opretter sig. 

 

Derfor har vi hos Coinmarket også en klar favorit, som er platformen eToro, der er den bedste platform, der i høj grad lever op til meget høje standarder for brugervenlighed og gør det nemt og simpelt at komme i gang med at handle Zcash uden at have meget erfaring på forhånd.

Køb Zcash på eToro

Derfor er eToro selvfølgelig også vores anbefaling til handel med Zcash og dette på grund af, at platformen er utrolig brugervenlig og det er meget nemt og lige til, at købe Zcash på platformen – og så kan man være i gang inden for et meget kort øjeblik. 

 

Her er brugervenligheden nemlig afgørende for, at man får en god oplevelse som en ny bruger og at føles naturligt at købe Zcash. Det formår eToro at gøre simpelt og nemt og så er platformen selvfølgelig en licenseret platform, der yder høj niveau rent sikkerhedsmæssigt. 

 

Det er også noget, der afspejler sig i antallet af brugere, der er kommet til i de seneste par år – antallet er i dag over 14 millioner brugere fordelt over mere end 140 lande. Så det er en rigtig god blåstempling for platformen. 

Opret konto og indsæt penge

Heldigvis er det som sagt utrolig let på eToro at komme i gang med Zcash og oprette sig. Man skal bare klikke sig over på platformen og klikke på opret. 

 

Derefter skal man indtaste sine oplysninger og svare på nogle spørgsmål, der er din garanti for at eToro ved, hvilke mennesker, der er oprettet på deres platform. 

 

Efter det, er der blot tilbage at indbetale penge til at købe Zcash for. Der findes mange metoder til det på eToro og det er rigtig nemt. Dem de fleste bruger er betalingskort. PayPal eller bankoverførsel. Men der findes mange flere i alt, så man kan selv vælge hvilken, man foretrækker. 

 

Ved betalingskort og PayPal er der et minimum indskud på $200 og pengene er tilgængelige på eToro næste minuttet efter, hvor der med bankoverførsel kan gå op til flere dage før pengene er disponible og så er der et minimums indskud på $500. 

 

Når man har besluttet sig for en indbetalingsmetode, kræver det blot at du indtaster det beløb du ønsker at overføre til eToro til at handle Zcash for og så er du klar!

Køb Zcash

Efter pengene er indsat til at købe Zcash, mangler det blot at man fuldfører sit køb og bliver ejer af nogle af de spændende Zcash. 

 

Her kan man søge Zcash frem ved at skrive Zcash i søgebaren på eToro, som ligger i topbaren øverst på siden, når man er logget ind. 

Søg efter Zcash

Herefter skal man klikke på Zcash for at komme til siden, hvor man kan læse mere om Zcash og se hvad andre investorer siger Zcash og så kan du endda se Zcash live kurs. 

 

Her kan du så klikke på “Handl” for at åbne købs vinduet, hvor du kan købe Zcash.

Det rigtig gode ved eToro er, at det er nemt at vælge mellem enten et antal eller et beløb når man vil handle – og det gør ingen forskel om man vælger det ene eller det andet, men nogle har bare præferencer for det ene frem for det andet.  

 

Når man valgt, den type man foretrækker er man klar til at åbne sin handel – her klikker man på “Åbn handel” og så er man faktisk ejer af Zcash! 

Køb Zcash på eToro

Hvad er Zcash

Zcash er utrolig spændende og fungerer decentralt på blockchain teknologien. Tiltroen til Zcash i fremtiden er stor – og det er ikke uden grund. 

 

Zcash har nemlig potentialet til at kunne konkurrere med Bitcoin ude i fremtiden og faktisk minder Zcash på mange måder om Bitcoin fordi Zcash er baseret på Bitcoins kodebase og så er der mange ligheder såsom eksempelvis en fast samlet forsyning på 21 millioner enheder. 

 

Og med ambitioner om at blive fremtidens middel til betalinger og transaktioner lover det godt – for Zcash har nemlig et mål om at give forbedre privatliv til sine brugere end eksempelvis Bitcoin gør det. 

 

Kommer det til at gå i opfyldelse, kan der ske uanede ting for Zcash i fremtiden – en rejse man gerne vil være med på. Se Zcash kurs.

Hvem bør købe Zcash

Det er altid utrolig svært at svare på, fordi der netop ikke findes én bestemt type person, der bør købe Zcash. Men der er nogle karakteristika man kan kigge efter for bedre at forstå om det er en god idé. 

 

Det vigtigste at have i mente er at vurdere om man kan leve med at Zcash er ekstremt volatil som betyder den kan svinge rigtig meget op og ned. Det er noget af det, der kan afføde et kæmpe stort afkast, men også ligeså store tab. Så det skal man altså være forberedt på og kunne tåle at se prisen flyve op og ned uden at gå i panik. Så ønsker man sig gevinsterne, skal man altså være forberedt på at kunne leve med tabene også. 

 

Så det må nok vurderes at kræve en forholdsvis risikovillig profil før investering i Zcash er en god idé. Samtidig skal man have nerverne til at kunne se på kursen, der svinger frem og tilbage. Men når det er sagt, skal der ikke være nogen tvivl om at Zcash kan være en udmærket investering som supplement til andre investering. 

 

Så grunden til en investering i Zcash kan også bare være, at man synes det er tid til at prøve noget nyt og samtidig tilføje risiko til porteføljen.

Alternativer til Zcash

Mange mener jo at Zcash er en valid konkurrent til Bitcoin i fremtiden og at Zcash kan løse nogle af de udfordringer, der er ved Bitcoin. Derfor må Bitcoin dog også siges at være et meget værdigt alternativ at kigge mod, hvis man leder efter noget lignende Zcash. 

 

Samtidig er Bitcoin også den største kryptovaluta og den kan være lidt mere sikker at investere i. Men man kan også tage et alternativ som Dash, der er blevet utrolig populær i Venezuela og som allerede bliver flittigt brugt.  

 

Så i virkeligheden kan man overveje at have lidt af alle 3. 

 

Ejer man nogle flere kryptovalutaer, fordeler man både sin risiko og det kan være et rigtig godt alternativ til at investere i nogle flere frem for kun Zcash eller Bitcoin alene.

Hvordan køber man på en kryptovalutabørs?

Vil man hellere handle på en krypto børs er Binance et godt bud, som vi også vil anbefale til handel med Zcash. Det tager heller ikke lang tid at komme i gang her så man hurtigt kan handle Zcash via Binance. Det første man skal gøre er at oprette en konto ligesom på eToro, hvor man skal registrere sig på Binance. 

 

Vores bedste anbefaling er dog stadig eToro, men Binance er også fin. 

 

Det kan du gøre via linket her.

Her skal man udfylde oplysningerne i boksen på Binance, og så får man en email med et aktiveringslink. Følg dette link for at aktivere kontoen og komme i gang. 

 

Det kan være en god idé at gøre er at slå 2 faktor autentificering til, for så bedre at kunne beskytte din Binance konto. To-faktor godkendelse øger klart sikkerheden på din Binance konto betydeligt, men du kan også vælge at slå det til senere og købe Zcash nu. 

 

Så er det tid til at overføre et BTC beløb til din Bitcoin wallet du har på Binance. Til at gøre det og overføre Bitcoin skal du klikke på Binance i overskriften på Funds>Depositum og vælge Bitcoin. Så vil du nemlig få vist en wallet adresse, som du kan deponere dine mønter på. Du sender de Bitcoins du gerne vil købe Zcash for til denne adresse. 

Ventetider på 30 minutter og mere er ikke ualmindelige på dette tidspunkt i Binance.

Under ordrehåndtering > Ordrehistorik kan du nemt følge med i din overførsel. Vi har et tip: Du kan nøjes med kun at overføre et testbeløb, før du sender store beløb til Binance. Sådan kan du sikre, at alt fungerer præcis efter hensigten.

 

Når overførslen er modtaget af Binance, kan du nu bytte din Bitcoin til Zcash. For at gøre dette skal du klikke på Exchange > Basic i overmenuen. Og så skal du klikke på BTC i øverste højre hjørne, og vælg “valutaparret” BTC / Zcash fra listen for at udveksle din Bitcoin til Zcash. Hvis du har gjort alt rigtigt, vises Zcash nu under feltet “Køb – Sælg”. 

 

For at købe Zcash skal du betale med BTC. Indtast det ønskede Zcash-beløb i købsvinduet. Nu kan du, hvis du vil, bestemme den pris, som du vil købe din Zcash til. For at gøre dette skal du vælge “Begræns” via input metoden og indtaste den ønskede pris. Klik derefter på det grønne “Køb” knap. Så snart den valgte markedsværdi er nået, byttes din Bitcoin automatisk til Zcash. 

 

Frem For at fastsætte din egen pris kan du også bruge den aktuelle markedspris. For at gøre dette skal du klikke på “Marked” ud for det i stedet for på “Begræns” og derefter på det grønne “Køb” -felt. Dine Zcash vil så blive vist på din saldo hurtigst muligt.

Hvad kan jeg købe Zcash med?

Der findes et hav af muligheder for at overføre penge til eToro til at købe Zcash med – og det er rigtig rart, fordi man får valgfrihed til at være netop den metode man foretrækker. Man kommer hurtigt til at sætte pris på at kunne vælge selv. 

 

Her er der en tabel over de muligheder, der er: 

 

Betalingsmulighed 

Er det muligt? 

Køb Zcash med et kreditkort

✔️

Køb Zcash med PayPal

✔️

Køb Zcash med hurtig overførsel

✔️

Køb Zcash med Skrill

✔️

Køb Zcash med bankoverførsel

✔️

Køb Zcash med Neteller

✔️

Køb Litecocin med UnionPay

✔️

Køb Zcash med et betalingskort

Der er nemt at købe Zcash med betalingskort ved at overføre til eToro og bruge indbetalingskort som metode. Det tager kun et øjeblik. Vil man gøre det samme med Binance, kan man lave en omvej ved at indbetale til eToro, købe Bitcoin og derefter sende dem til sin Binance Wallet og så købe Zcash for sine Bitcoin på Binance. 

 

Her er det også det lave minimumsbeløb på $200, der er gældende og det er nemt og hurtigt at gøre. 

Køb Zcash med PayPal

Med PayPal gælder de samme principper, hvor det også er utrolig nemt at overføre til eToro på et øjeblik. Man vælger bare PayPal fremfor betalingskort når man indbetaler, og så kommer pengene hurtigt over på eToro. Så er man hurtigt klar til at handle og man kan bruge samme måde som med kreditkort, hvis man vil bruge PayPal til indbetaling på Binance. 

 

Der er nemt og enkelt og så har du samme lave minimumsbeløb på $200 ved overførsel og pengene er hurtigt tilgængeligt.

Køb Zcash med en bankoverførsel

Bankoverførsel er også meget nemt, men ikke lige så anbefalelsesværdig som de to andre, fordi der kan gå op til flere bankdage inden pengene er disponible på din eToro konto og så er minimums indskuddet på $500 og ikke $200. Men ud over det fungerer det som du allerede kender det, så længe man ikke forventer, at man kan handle for pengene med det samme man har overført dem. 

 

Derfor foretrækker de fleste bare at overføre med kreditkort, fordi der er et mindre minimumsbeløb og penge er tilgængeligt straks efter. 

Bør jeg købe Zcash i dag?

Det findes der nok ikke nogen, der kan give det præcise svar på. Men efter Zcash har eksisteret i nogle år nu, og har gjort det godt, giver det noget tryghed og sikkerhed ved at investere i kryptovalutaen. 

 

Zcash ligger lige netop uden for top 50 på Coinmarketcap, men man kan altid selv tjekke for den aktuelle placering. Og det er en kryptovaluta, der er utrolig meget community omkring og mange ser et kæmpe potentiale for fremtiden. 

 

Hvis man absolut skal sige noget mod en investering i Zcash, er det at der er ekstrem høj volatilitet, der gør Zcash til en meget risikofyldt investering og så har prisen været på et højere niveau end den har været længe. 

 

Men man kan altid se på om Zcash passer ind i sin portefølje og vurdere om Zcash er et god supplment.

 

For i virkeligheden er der jo ikke nogen, der ved hvad der sker i fremtiden, så man kan altid forsøge sig frem og blive mere tryg ved investering i Zcash.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Zcash?

Det kan du nemt på en online handelsplatform som eksempelvis eToro. 

[Sådan køber du Zcash]

Hvorfor er Zcash en god investering?

Der er mange, der mener det kan være en god investering, fordi den er en udfordrer til Bitcoin og mange ser et stort potentiale. 

Hvem bør købe Zcash?

Det er individuelt, men du kan læse vores artikel og finde frem til, om du bør investere.