Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er NEO Kurs før steget?

Tidligere har man set kursen på NEO stige skyhøjt, og man daytradede og tjente utrolige afkast på denne, nu populære, kryptovaluta. Der gik et lille års tid fra lanceringen af NEO til prisen steg helt ekstremt meget. 

NEO blev lanceret i starten af 2017 og der er i dag mange krypto eksperter, der betragter NEO som en af de kryptovalutaer med allermest potentiale i verden. Mange sammenligner NEO med sin storebror, Ethereum, netop fordi den tillader eksterne udviklere at brygge applikationer eller såkaldte “smart contracts” oven på teknologien. På den måde opfattes NEO i lighed med Ethereum, opfattes som en slags verdens computer. 

Efter et lille års tid oplevede NEO det historiske bull run, sammen med stort set alle andre kryoptovalutaer, men er aldrig helt kommet tilbage til samme niveau – men potentialet for fremtiden tyder på, at det sagtens kan lade sig gøre. 

Dette fordi, der findes mange tilhængere af NEO og mange, som i meget høj grad tror på dette enorme potentiale, som NEO indeholder. Og kun guderne må vide, hvor vildt det kan blive, hvis NEO får et kæmpe gennembrud og kan leve op til det potentiale, der venter. Det mange finder spændende er de store ambitioner hos NEO, der har et formål om at kunne være med til at håndtere fremtidens økonomi, og hvad man kan kalde den digitaliserede “smarte økonomi”. Ender det med, at NEO kan få den fod ind her, ja så kan det meget vel påvirke kursen utroligt positivt. 

Samtidig var det store bull run i 2017 drevet af små private uerfarne investorer, og det var derfor det kom bragende ned som det gjorde. I dag er det en anden sag, hvor NEO og kryptovaluta markedet i den grad er bakket op af nogle langt større kræfter, der ikke er så lette at rykke med, som ved psykologien hos en mindre uerfaren investor. 

Dette afspejler grafen rigtig fint, hvor man kan se NEOs helt utrolige prisstigninger i 2017 og 2018, og hvordan de kom bragende ned efterfølgende. Havde man købt sig ind der og havde købt sig ud inden det kæmpe fald, havde man fået utrolige afkast.

 

Læs artiklen Køb NEO.

NEO prognose

Der findes mange aspekter, der gør det helt utroligt spændende at kigge på NEO og hvordan prognosen ser ud i fremtiden – ved at gå mere i dybden med det har man også langt bedre muligheder for at vurdere om det er en god investering og om man bør købe sig ind. 

 

Man bør altid starte med at kigge på udbuddet og efterspørgslen for NEO, som man også kender fra mange andre investeringsaktiver. Det er nemlig meget relevant og det er denne dynamik, der kan være afgørende for, hvordan kursen og prisen udvikler sig. Det er nemlig også langt hen ad vejen den drivende motor for NEO, da NEO fungerer decentralt. Og formålet er netop af finde frem til, om NEO kan komme op i samme niveau, som vi har set tidligere. Og rigtig meget tyder på det. 

 

Som kort allerede er nævnt, så har psykologien hos både købere og sælgere stor indflydelse, og det har også geopolitiske begivenheder – noget der alt sammen kan påvirke NEO. Det har der allerede været mange eksempler på i de seneste par år. Samtidig skal man kigge nærmere på det bredere kryptovaluta marked, fordi det netop også har indflydelse på NEO. 

 

Man kan nemlig overordnet kigge på, forventningen på markedet er, at prisen vil stige i fremtiden, i så fald kan det nemlig betyde, at flere købere i høj grad er klar til at købe ind til højere priser end den er på det aktuelle niveau. Hvis forventningen er det modsatte, vil det g gå direkte den anden vej for NEO – og det er det, som grafen afspejler – hvor man kan se hvordan det har set ud tidligere og på det seneste. På det seneste har det set meget spændende ud. 

 

Her kan man også se på, at den i øjeblikket aktuelle pris, er et udtryk for mødestedet mellem købs- og salgsorder og det vidner netop om at de købende måske ikke har et presserende behov og derfor godt kan tåle at vente på, at prisen måske falde. Det samme gælder for ejere af NEO, der ikke er nødsaget til at sælge lige nu, og som derfor kan tåle at vente til den højest mulige pris. 

 

Det er netop den måde, som udbuddet og efterspørgslen svinger frem og tilbage, hvor ønsker flere at købe på et givent tidspunkt, vil prisen gå op og det modsatte vil få prisen til at falde. NEO er styret decentralt og derfor er det netop rent udbud og efterspørgsel, der er afgørende for prisen. 

 

Derfor tyder det altså også på, at NEO i dag står langt stærkere end den gjorde tilbage i 2017, hvor det primært var små private investorer frem for store institutionelle investorer og kæmpe virksomheder, der reelt er interesserede i teknologien. 

 

Det gør det endnu mere spændende at se på NEO og prognosen for fremtiden ser positiv ud baseret på de seneste måneders stigninger – som måske kan gå hen og blive et nyt niveau for NEO. 

 

Man skal bare huske at være opmærksom på, at der ikke er nogen, der kan forudsige, hvordan det kommer til at se ud i fremtiden – heller ikke selvom, det ser rigtig positiv ud.

Dette kan få kursen til at stige

Går man med overvejelserne om at investere, er man i høj grad interesseret i at forstå, hvad der kan få prisen og kursen til at stige. Så man i dybden kan forstå hvad der driver prisen og man efterfølgende ved, hvad det er man skal kigge efter. 

 

Som med mange andre kryptovalutaer er der en ekstremt stor tiltro til potentialet for NEO og flere eksperter har endda været ude og udtale, at de er meget begejstrede for NEO. Som vi tidligere har været inde på, forventer mange at NEO kan blive en konkurrent til Ethereum og tage en stor del af den digitaliserede “smart økonomi” ude i fremtiden. Det er en meget stor vision, men lader den sig gøre, så vil det få stor positiv indflydelse på kursen.  

 

Og sker det, at det ender med at bankverdenen revolutioneres – ja så ser det godt ud for NEO. Så man kan også kigge på, hvad det vil komme til at siges for tendensen og efterspørgslen ude i fremtiden. For hvis man selv tror på, at netop det potentiale kan indfries, så bør det være et godt tegn om, at det kan være en god idé at investere i NEO. 

 

Hvis der er mange, der har det på samme måde, kan det få enorm indflydelse på efterspørgslen – som så med meget stor sandsynlighed vil øges. Så det er bestemt værd at holde øje med, for at få en idé om, om prisen vil stige. 

 

Så i sidste ende handler det meget om tiltroen til teknologien og udviklingen i fremtiden, for der ingen, der med sikkerhed kan sige, hvordan det rent faktisk ender med at komme til at se ud. 

Dette kan få kursen til at falde

Udbuddet er den anden afgørende  del, der arbejder sammen med efterspørgslen. Her er en øget salgsvolumen et udtryk for at udbuddet er stigende – og at mange altså vælger at sælge ud af deres beholdninger. Er efterspørgslen samtidig lav, så får det altså kursen til at falde. 

 

For de købende og sælgende, handler det i meget høj grad om, hvorvidt NEO er i stand til at indfri de forventninger, som mange håber på. For sker det ikke, så kan det få mange til at sælge ud og det vil klart få prisen på NEO til at falde i sidste ende, hvis stemningen for fremtiden er overvejende negativ. 

 

Man skal samtidig altid huske at kigge på det store brede perspektiv, og hvordan markedet for kryptovaluta generelt er stemt. For er tiltroen præget af mistillid og negativitet, så kan og vil det have utrolig stor indflydelse på markedet og på NEO. 

 

Det er stadig altid vigtigt at huske, at ingen med sikkerhed kan sige, hvad der sker i fremtiden og spå om, hvordan kursen ser ud.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se NEO kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her

Hvor finder jeg en NEO prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her. 

Hvad kan få NEO kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få NEO kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.