Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er Stellar Kurs før steget?

Stellar har før oplevet helt utroligt høj kurs og kæmpe stigninger på kort tid tilbage i 2017 – og man har næsten set lignende niveauer igen i slutningen af 2020 med fortsættelse ind i 2021. Det har givet vilde afkast til mange købere og potentielt fortsætter det. 

Stellar blev grundlagt i 2014 af nogle særdeles heftige og dytige foundere og i dag ligger Stellar højt på listen over de største kryptovalutaer målt på markedsværdi. Formålet med Stellar er det samme som i dag – det handler om at gøre det langt lettere og billigere for store virksomheder at overføre penge på tværs af landegrænser – noget, der i dag kan tage op til flere dage. Stellar er mere orienteret mod erhvervslivet, hvor Bitcoin og Ethereum, er mere kendte og orienterede mod private. 

Stellar oplevede et fantastisk bull run i tilbage i 2017, hvor stort set alle andre kryptovalutaer også gjorde – og i det har bestemt heller ikke set slemt ud i de seneste par måneder, hvor Stellar også har oplevet utrolige stigninger. 

Og forestiller man sig det helt exceptionelt store potentiale, der ligger i at kunne gennemføre store transaktioner på meget kort tid – og hvor mange virksomheder verden over, der har behov for det – så kan man altså se nærmest uendeligt potentiale. Indfrier Stellar netop det potentiale, så kan det altså komme til at se rigtig pænt ud for de, der ejer Stellar.  

Og Stellar er samtidig bakket op af en aftale med intet mindre end IBM, som det også nærmest kan ses på kursen. Det har kæmpe stor betydning at så stor en virksomhed vil benytte sig at teknologien og blåstempler klart Stellar i meget høj grad. Det gør også at mange investorer har lyst til at eje Stellar – og måske endda foretrækker den frem for andre kryptovalutaer. 

Så man må altså sige, at Stellar er bakket op af større kræfter end små mindre investorer – og er på vej mod noget stort. 

Selvom det var hele markedet, der oplevede et helt vildt bull run i 2017, var Stellar bestemt heller ikke nogen undtagelse – også på trods af at det kom bragende ned efterfølgende. Stellar har nemlig været tæt på et lignende niveau siden – og mon ikke der gemmer dig et kæmpe afkast i fremtiden. 

Tiltroen er i hvert fald helt vildt stor og man kan tydeligt se, at Stellar er kommet for at blive og det giver kun gode tegn om fremtiden.

Læs artiklen Køb Stellar.

Stellar prognose

Af samme grund er det også helt utrolig spændende at gå mere i dybden med selve prognosen og undersøge nærmere, hvordan det potentielt kan komme til at se ud i fremtiden. For der er nemlig flere ting, der har indflydelse, og det er dem vi kan kigge på, for at få en idé om, hvor markedet er på vej hen. 

 

Man bør helt klart være opmærksom på, hvordan udbuddet og efterspørgslen ser ud. Det er en meget kendt dynamik, som mange kender fra andre markeder og det er ekstremt relvant for Stellar også. Det er nemlig i meget stor stil, det, der driver prisen op og ned og netop påvirker kursen til at svinge meget frem og tilbage. Det er det fordi Stellar er decentral og der ikke er nogle store nationalbanker, der har indflydelse – så kursen er altså et rent produkt at dynamikken mellem udbud og efterspørgsel. 

 

Derfor handler det også om, hvor mange købere og sælgere, der er på et givent tidspunkt. Der har nemlig været mange eksempler på, hvordan psykologien hos købere og sælgere og samtidig hvordan geopolitiske begivenheder har haft stor og direkte indflydelse på kursen. 

 

Samtidig kan man nemlig også kigge på det bredere kryptovaluta marked, for at få en idé om hvor Stellar er på vej hen – for Stellar kan i meget høj grad også være påvirket af denne udvikling og derfor er det en god indikator, for hvordan det vil gå. 

 

Her har man nemlig mulighed for at kigge helt overordnet og vurdere om markedet er positivt eller negativt stemt. For er flere og flere købere klar, så tyder det godt – og hvis det modsatte er tilfældet, ja, så tyder det knap så godt. Og det er jo det, grafen netop giver udtryk for – hvor det bestemt har set rigtigt godt ud for Stellar i det seneste stykke tid. 

 

Det er netop fordi den Stellar live kurs, man ser på grafen i øjeblikket er et udtryk for mødestedet mellem købs- og salgsordrer, hvor de købende har et mindre behov for at købe lige nu – og omvendt har sælgere måske ikke behov for at sælge lige nu – for det vil netop afspejle sig i prisen. 

 

Det er lige præcis på den måde udbud og efterspørgsel bokser frem og tilbage konstant og får prisen til hele tiden at svinge fordi Stellar er decentralt styret. 

 

Det tyder også overordnet på, at der i dag eksisterer en langt større opbakning fra helt store selskaber i et langt større omfang end vi har set tidligere – og det taler nemlige for, at få kursen til at stige. 

 

Det gør det endnu mere spændende at se på Stellar og prognosen for fremtiden ser positiv ud baseret på de seneste måneders stigninger – som måske kan gå hen og blive et nyt niveau for Stellar. 

 

Og man skal bare samtidig huske, at der ikke er nogen, der helt præcist kan sige, hvad der sker i fremtiden. 

Dette kan få kursen til at stige

Det er helt klar vigtigt at gå endnu mere i dybden med de elementer, der kan få kursen til at stige. Det handler nemlig om at vide, hvad man skal kigge efter for at få en god fornemmelse og for at kunne vurdere om, der er noget potentiale i Stellar i fremtiden. 

 

Fuldstændig som man måske kender det fra andre kryptovalutaer, kan man finde rigtig mange mennesker, der bestemt tror på, at der er kæmpe og uforløst potentiale i Stellar. Ambitionerne er ikke små hos Stellar og Stellar kan i den grad være med til at ændre hele verden i fremtiden. Dét er en meget stor vision, men kommer det til at lykkes, som forventet, så kan man virkelig forvente, at det også vil afspejle sig meget tydeligt i prisen på kursen. 

 

Og her er det netop ikke kun teknologi, der er den afgørende faktor. For tendensen og stemningen i markedet, har utrolig meget at sige for markedet og der, hvor det er på vej hen. For der er to scenarier: enten kommer det hele til at lykkedes og potentialet bliver indfriet – og så vil prisen stige helt ekstremt – og går det lige omvendt, ja, så vil prisen falde tilsvarende, hvis ikke helt til bunden. 

 

Derfor skal man klart kigge efter, om der findes ligeså mange som tror på Stellar og kryptovalutaerne i fremtiden, så man netop finder frem til om tiltroen bliver ved med at være god. For er den det, så kan man i høj grad forvente gode afkast. 

 

Så alt i alt: kig på om der eksisterer tiltro til udviklingen i fremtiden og brugen af Stellars teknologi. Der er dog stadig ingen, der med sikkerhed kan sige, hvordan det endeligt kommer til at se ud i fremtiden.

Dette kan få kursen til at falde

For udbuddet gælder lige netop det stik modsatte, for det er et øget udbud, der kan få prisen til at falde. Udbud og efterspørgsel hænger nemlig unægteligt sammen og man skal forstå, hvordan de fungerer og dynamikken mellem dem. 

 

Det handler nemlig om, hvorvidt Stellar kan indfri de forventninger, som mange tror så meget på. Og skulle der ske en hændelse, der sætter en stopper for det så kan de bestemt med medbestemmende til, at udbuddet øges og prisen så vil falde. Det ville klart påvirke stemningen og gøre den negativt stemt i højere grad end positivt. Det er altså sådan noget, der kan påvirke markedet og skabe en reaktion, som gør at man hurtigt kan tabe sine penge. Derfor er det lige så vigtigt at kigge efter og forstå, som det er, at vide, hvad der kan få kursen til at stige. 

 

Det samme er gældende, når man kigger på det bredere perspektiv og får en ide om, hvor markedet i de store træk er på vej hen. Det handler nemlig også om tiltro til den overordnede teknologi og ideologien i, alt det potentiale kryptovalutaerne er ved at overtage. Tror folk på kryptovalutaernes storhed i fremtiden, eller er de mere negativt stemt og er bange for det hele bryder sammen, så vil markederne altså påvirkes herefter og gå enten i den ene eller den anden retning. 

 

Men det er til hver en tid vigtigt at huske at ingen kan sige, hvilke hændelser, der vil ske i fremtiden og hvordan kursen på Stellar vil komme til at se ud.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Stellar kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her

Hvor finder jeg en Stellar prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her. 

Hvad kan få Stellar kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få Stellar kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.