Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er Tezos Kurs før steget?

Tezos fik en helt utrolig start efter sin grundlæggelse i starten af 2018, hvor der var et historisk bull run undervejs og det sendte Tezos til tops nærmest med det samme efter lanceringen. Tezos nåede hurtigt en all time high, som den ikke har nået siden – men potentialet eksisterer bestemt stadigvæk. 

Tezos liger rigtig højt på listen over kryptovalutaer målt på omsætning, og det er ikke uden grund. Der findes et enormt, stadig uforløst, potentiale i Tezos og mange er meget interesserede i den spændende kryptovaluta. Den fungerer på blockchain teknologien og er decentralt styret. 

På grafen kan man se, at det virkelig gik hurtigt for Tezos i starten og der igen faktisk har været pæne prisstigninger i kursen sidenhen, trods det generelle markedet har været nede. Og med Tezos spændende teknologi, er det slet ikke uden grund – man kan nemlig godt forstå, at Tezos har været spændende at investere i og følge de seneste par år. 

Tezos ligger i dag blandt de førende og største kryptovalutaer og er med tiden blevet meget anerkendt. Og så er der bare sindssygt mange, der ser et kæmpe potentiale i Tezos. Og det må også siges, at være noget af det, der har været afgørende for Tezos utroligt gode start og efterfølgende udvikling. For med en lancering netop under et historisk bull run, som vi så, så kom prisen op på et all time high på helt utrolig kort tid.  

Og det kommer meget tydeligt til udtryk på grafen, hvor man netop tydeligt kan se, hvor højt prisen i virkeligheden var oppe – men man kan også se de efterfølgende mindre, men gode toppe, som virkelig har givet nogle gode muligheder for at opnå kæmpestore afkast for de, der har handlet aktivt med Tezos. 

Som man også i øjeblikket kan fornemme, havde der aldrig været større interesse for Tezos og kryptovalutaerne tilbage i 2017, og interessen kom fra alle steder i verden. Selvom man måske kan diskutere, at tiltroen nærmest forsvandt efter markedet kom bragende ned, er den bestemt blevet bedre igen – især efter kryptovalutaerne er blevet bakket op af nogle tungere kræfter, der ikke er lige så lette at påvirke, som det var med en masse mindre private investorer, som var det, der bankede prisen op tilbage i 2017. Og det er bestemt også den udvikling vi har kunnet se i de foregående måneder.

Læs artiklen Køb Tezos.

Tezos prognose

Det er altid ekstremt spændende at kigge på, hvordan prognosen ser ud, hvis man i overvejende grad går og tænker på at investere i den spændende kryptovaluta. Og heldigvis er der en masse elementer man kan kigge på, for at finde frem til, hvordan det muligvis kan komme til at se ud i fremtiden. 

 

Det, som i allerhøjeste grad er utrolig afgørende, er dynamikken mellem udbud og efterspørgsel. Det er nemlig den primære driver for kursen på Tezos’ udvikling og hvorfor den falder op og ned hele tiden. Så det er altså det, man skal starte med at kigge på, og det er utrolig spændende når først man får indsigt i, hvad der påvirker de to ting. 

 

Kigger man overordnet på udbuddet og efterspørgslen, har både de købendes psykologi og geopolitiske begivenheder kæmpe stor indflydelse – det har man nemlig allerede set mange forskellige eksempler på de seneste år – og der er intet, der tyder på, at det vil ændres i fremtiden. Så det er noget af det man kan kigge på og samtidig kan man tage et kig på udviklingen i det bredere kryptovaluta marked – for det er Tezos påvirket af, og derfor kan det oftest være en rigtig god indikator for, hvor Tezos er på vej hen. 

 

Er det bredere marked nemlig positivt stemt, vil der være flere, der er positivt stemt for, hvordan det vil se ud i fremtiden og det kan betyde at prisen går op, fordi flere af den grund ønsker at investere inden markedet stiger. Er der modsat negativ stemning, kan vil det højst sandsynligt gå lige stik modsat i den anden retning. 

 

Det kan man så holde op mod, hvordan prisen ser ud lige i dette øjeblik, da det er et udtryk for mødestedet mellem købs- og salgsordrerne i det aktuelle øjeblik. På den måde balancerer prisen hele tiden frem og tilbage mellem enten øget udbud eller øget efterspørgsel – eller omvendt. Og markedet Tezos er på, er nemlig decentralt styret, så det er altså rent udbud og efterspørgsel uden reguleringer. 

 

Tezos har i de seneste par år modtaget en rigtig god opbakning – og det samme har der til selve markedet og tilliden vurderes til at være højere end nogensinde før – især siden markedet kom faldende ned. Det har nemlig unægteligt set rigtig godt ud de seneste par måneder for Tezos og det tyder godt om fremtiden. Og det giver prisen på Tezos bestemt udtryk for – og derfor må det også bare siges at se utrolig positivt forfremtiden. 

 

Man skal bare altid huske at være opmærksom på, at der aldrig er nogen, der kan forudsige fremtiden og hvad der sker med sikkerhed – heller ikke selvom meget tyder på, at det ser rigtig godt ud i fremtiden.

Dette kan få kursen til at stige

Når man undersøger prognosen for fremtiden, er det også vigtigt at gå endnu mere i dybden med, hvad der kan få både kursen til at stige og til at falde. For i sidste ende ønsker man som investor at vide tegnene for, om Tezos kan give et god afkast – og samtidig læse tegnene på, at det er ved at være tid til at købe sig ud. 

 

Alene potentialet på Tezos har stor betydning for om prisen kan stige i fremtiden. Men der findes også andre elementer som kan have stor betydning for prisen.  

 

For der er unægteligt et kæmpe potentiale – som på sigt kan blive kæmpestort. Mange tror i den grad på, at teknologien vil vinde frem ude i fremtiden – og det har altså stor betydning. 

 

Trods konkurrenter og andre alternativer til Tezos, har Tezos virkelig fat i noget godt og det bliver det muligt at indfri visionen, ja, så kan man altså som investor forvente at det kommer til at se rigtig pænt ud i fremtiden. 

 

Udover at selve teknologien for Tezos, ser utroligt lovende ud, så skal man huske at tage et kig på tendensen i markedet – og om efterspørgslen bliver ved med at stige på kort og på lang sigt. For tror man på både teknologien og at tendensen for Tezos er overvejende positiv, kan det være et ultimativt godt tegn på at investere. 

 

Så det er altså det, der kan give utroligt god mening at holde øje med, og netop, hvor den er på vej hen og hvordan det ser ud i fremtiden, da det kan være den ledende indikator for, om prisen er på vej op eller ned. 

 

I sidste ende handler det i høj grad om, hvor meget man selv tror på teknologien og potentialet i Tezos. Men man skal bare altid huske at vide, at der ikke er nogle garantier eller nogen, der kan fortælle, hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Dette kan få kursen til at falde

Selvom efterspørgslen måske er det mest spændende at kigge på, fordi det er det, der i overvejende grad får prisen på Tezos til at øges, så er udbuddet altså utrolig spændende fordi det også kan påvirke kursen til at stiges, hvis udbuddet falder, men øges det kan det få kursen på Tezos til at falde. Og det er bestemt vigtigt at vide, så man kan nå at fange tegnene inden kursen rent faktisk falder, hvis man ønsker at sælge ud.

 

Her handler det meget om, hvorvidt Tezos kan indfri de store forventninger, der er til netop Tezos. Sker der nogle hændelser, der får tiltroen til Tezos – og mistillid til om forventningerne kan indfries – til at falde, kan det komme til at øge udbuddet, fordi flere måske ønsker at komme at sælge ud, hvis der pludselig ikke er noget potentiale i fremtiden længere. Sker det, vil det komme til at se rigtig skidt ud for prisen. 

 

Men det er også vigtigt at kigge på det bredere perspektiv og finde ud af om udbuddet på det bredere kryptovaluta marked er på vej op, fordi der er mange, der begynder at sælge deres beholdninger. Falder tiltroen til det generelle marked og ikke kun Tezos, så vil det med meget stor sandsynlighed påvirke Tezos kraftigt som vi så det tilbage i starten af 2018.  

 

Det giver altså nogle muligheder til løbende at vurdere, om man kan forvente at prisen er på vej op eller ned og finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre. 

 

Der er nemlig ingen, der kan forudsige, hvad der sker i fremtiden.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Tezos kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her

Hvor finder jeg en Tezos prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her. 

Hvad kan få Tezos kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få Tezos kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.