Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er Tron Kurs før steget?

Tron er før steget til utrolige niveauer på helt ekstremt kort tid, hvor købere, der solgte på det rigtige tidspunkt tjente helt ufatteligt godt. Tron er i dag blandt de største kryptovalutaer og det har set rigtig pænt ud for udviklingen de seneste måneder. 

Tron blev grundlagt af en nonprofit organisation for nogle år siden i 2017, under det historiske bull run. Kryptovaluta hedder faktisk Tronix. Tron er i dag en af de førende kryptovalutaer som er blevet meget anerkendt. Timing vær nærmest perfekt ved lanceringen fordi det var under historiens største bull marked, hvor nærmest alle kryptovalutaer overhovedet blev pumpet i vejret. Det samme skete selvfølgelig for Tron og kryptovalutaen fik en henrivende start på sin eksistens. 

Men det er heller ikke helt uden grund og kun fordi alle kryptovalutaer blev handlet til vilde priser – der er nemlig et utrolig stort potentiale og formålet er klart med Tron – der er langt mere end blot en kryptovaluta. Tron står nemlig overfor at ville gøre det billigere for producenter at godt medieindhold, så det ikke er mellemmanden, der får det største cut – som vi eksempelvis kender det fra Netflix. Det er virkelig spændende og noget, der kan være en meget stor fremtid i. 

Samtidig er det vigtigt at forstå at kryptovaluta markedet i 2017 og 2018 var bakket op af utrolig mange små uerfarne investorer, der købte sig ind i drømmen om at tjene mange hurtige penge – hurtigt. Det kom bragende ned senere. Og denne gang mener mange, at det er noget andet fordi mange kryptovalutaer er bakket op af store virksomheder og kæmpe institutionelle investorer, som i langt mindre grad kan påvirkes af små korrektioner i markedet. Så det tyder netop på, at det er anderledes og det gør det mere stabilt for de mindre investorer at markedet med stor sandsynlighed ikke kommer bragende ned med kæmpe hast.

 

Læs artiklen Køb Tron.

Tron prognose

Af samme grund er det også helt utroligt spændende at kigge på prognosen for Tron, frem for hvis man havde gjort det tilbage i 2017, hvor det hele var en stor boble. Nu kan man bedre få en reel fornemmelse af, hvordan prognosen potentielt kan komme til at se ud for fremtiden. Og med rigtig godt opbakning, findes der mange spændende elementer at kigge på, for at komme nærmere, hvordan det egentlig kommer til at se ud. 

 

Her skal man klart have fat i forholdet mellem udbud og efterspørgsel og hvad der påvirker de to elementer for Tron. De er nemlig balancen mellem dem, der får kursen til at svinge op og ned – og derfor skal vi kigge på, de ting, der kan påvirke udbuddet og efterspørgslen for tron hver især, så man får en grundlæggende god forståelse af, hvad der påvirker markedet. I sidste ende, er det jo det, vi gerne vil finde ud af så man får en god indikation af, om Tron vil være en god investering i fremtiden. 

 

Det er også en god idé at kigge på, hvordan stemningen på det bredere marked er, fordi det også kan være et pejlemærke for, hvor kursen på Tron vil gå hen af. Er der generelt god stemning er det ofte tilfældet at mange købere holder fast og vil sælge til den højeste pris som muligt og samtidig er det modsatte tilfældet, hvis flere forventer at prisen vil være faldende og er villige til at sælge ud for endnu lavere priser. Det kan man også tydeligt se på grafen, hvordan det så ud da markedet havde det allerbedst i 2017 og hvordan uviklingen har været ind til i dag. 

 

Det man netop kan se, når man kigger på prisen og kursen i et givent øjeblik er, et direkte udtryk og balance mellem købs og salgsordrer. De købende har måske ikke et stort behov for at eje Tron lige i dette sekund og kan tåle at vente til prisen igen er lavere og for de sælgende af Tron gælder det, at er de ikke nødsaget til at sælge på sekundet, kan de tåle at vente med at sælge til den højst mulige pris på Tron. 

 

Det beskriver præcis den måde, markedet fungerer på og det er direkte styret af dette forhold mellem rent udbud og efterspørgsel på Tron, der også er decentralt styret, som er det modsatte af, hvad vi ellers normalt er vant til fra andre markeder. 

 

Prognosen tyder også bare klart på, at det er langt større kræfter, der står bag prisstigningerne denne gang – og det er bestemt positivt for efterspørgslen på lang sigt, der i sidste ende kan få prisen til at stige på lang sigt. Ligesom de seneste måneder har set rigtig positive ud for Tron. 

 

Man skal bare altid være meget opmærksom på, at der ikke er nogen garantier for fremtiden uanset, hvor godt det ser ud i øjeblikket.

Dette kan få kursen til at stige

Det er som vi tidligere har været lidt inde på, meget relevant at gå nærmere i dybden med de ting, der specifikt kan have direkte indflydelse på kursen – her kigger man efter, hvad der kan påvirke udbuddet og efterspørgslen i den ene eller anden retning. 

 

Mange tror klart på Trons potentiale i det lange løb og at den kan gå hen og blive kæmpestor. Og der må bestemt siges at være potentiale til, at Tron kan ændre meget for millioner af brugere på diverse medieplatforme i fremtiden. Formålet med Trons eksistens er soleklart og det er det, der er så meget potentiale i for Tron. 

 

Tron planlægger i den grad at konkurrere med de helt store platforme, som Netflix og HBO, der virkelig har vundet frem i de seneste par år. Bliver bare en brøkdel af potentialet indfriet, er der kæmpe gevinster at hente og det kan i sidste ende få meget stor indflydelse på kursen og prisen – og give et flot afkast til købere af Tron.  

 

Ud over de teknologiske aspekter, skal man kigge på den generelle efterspørgsel og hvordan den ser ud på kort og på lang sigt. Hvis man har en utrolig stor tiltro til hele kryptomarkedet i fremtiden skal man investere derefter – og det samme er gældende, hvis man er den modsatte overbevisning. 

 

Samtidig bør man klart kigge efter, hvordan efterspørgslen ser ud nu og i fremtiden, så man bedre kan få en fornemmelse af, hvor prisen bevæger sig hen. Viser tegnene af efterspørgslen har en stigende tendens, kan det være et vink om, at prisen vil stige i nærmere fremtid. 

 

Så alt i alt handler det altså om, at tiltroen til teknologien på Tron og udviklingen i det bredere marked. Men der er som sagt, ingen, der kan sige hvordan det ser ud med sikkerhed.

Dette kan få kursen til at falde

Når man er gået i dybden med efterspørgslen, skal man klart også kigge på udbuddet og de faktorer, der påvirker netop udbuddet. For de to kræfter hænger meget stærkt sammen og så kan man også holde øje med, hvilke tegn, der kan tyde på, at prisen er på vej ned. 

 

Kan Tron leve op til forventningerne, der er? Det er nemlig afgørende for succes i fremtiden. Sker der noget, rent teknisk med teknologien bag Tron eller der er noget, der bliver umuligt, som ellers var planen, så kan det i meget høj grad påvirke udbuddet fordi mange i så fald nok ville have lyst til at sælge. Ender det med at mange købere har lyst til at sælge, kan det komme til at se grimt ud for kursen. 

 

Ligesom med efterspørgslen, er det brede perspektiv også vigtigt når man kigger på udbuddet. For er tiltroen til hele markedet og ikke bare Tron faldende, kan det komme til at se skidt ud på tværs af markedet og få prisen til at falde og dykke kraftigt. Og det vil bestemt påvirke udviklingen af kursen på Tron. Prøv bare at leg med tanken om, at teknologien ikke længere kunne bruges – hvad ville der så ske? Det ville bestemt påvirke markedet. 

 

Dog er der som sagt, ingen der kan forudsige, hvad der sker i fremtiden med sikkerhed – så man skal huske at følge sin egen mavefornemmelse og strategi.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Tron kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her

Hvor finder jeg en Tron prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her.

Hvad kan få Tron kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få Tron kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.