Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Hvorfor er Zcash Kurs før steget?

På grafen kan man se at Zcash kan man tydeligt se at Zcash tidligere har nået skyhøjt niveau og igen er kommet godt efter det. Zcash er i den grad blevet populær og der er mange, der tror på et kæmpe potentiale for fremtiden. 

Zcash er utrolig spændende og fik også en rigtig god start efter sin grundlæggelse. Det er bestemt en af de kryptovalutaer, der er værd at holde øje med i fremtiden – og det har den bestemt også bevist. Mange holder den nemlig op mod Ethereum som en valid konkurrent og mener Zcash har potentiale til at overtage Ethereums plads i fremtiden. 

Zcash oplevede, som man kan se på grafen, utrolig stor medgang under det gigantiske bull run i 2017, som fik Zcash til at nå sit all time high niveau. Selvom Zcash endnu ikke er kommet tilbage til helt samme niveau, tyder potentialet på, at det sagtens kan lade sig gøre ude i fremtiden – og nok også nå meget højere. 

Der findes nemlig utrolig mange tilhængere af Zcash og det, Zcash står for. De tror i meget høj grad på det potentiale, der ligger i Zcash og mener at det sagtens kan indfries i fremtiden. Får Zcash et gennembrud, i endnu højere grad end set tidligere, så vil det bestemt også kunne ses på grafen og dermed kursen. 

Det mange især finder interessant ved Zcash, er at ambitionerne bestemt er store nok for Zcash til at ville være med til at kunne håndtere fremtidens økonomi, som mange kalder for de digitaliserede “smarte økonomi”. Ender det med, at Zcash kan være og blive en del af det, kommer det til til at påvirke kursen i en meget positiv retning. 

Derudover så man også, at det helt ekstreme bull run i 2017 og 2018 var baseret på rigtig mange små uerfarne private investorer, som pumpede prisen op, hvor det i dag er en helt anden sag. Det er det, der tyder så godt for fremtiden og de prisstigninger, man i øjeblikket ser. Markedet og Zcash er nemlig i langt højere grad bakket op af store institutionelle og corporate kræfter, så markedet ikke er så afhængigt af psykologien hos små investorer, der er bange for at tabe sine penge. 

Det er netop det, man meget tydeligt kan se på grafen og Zcash’s helt utrolige prisstigninger i 2017 og 2018, og hvordan de kom bragende ned efterfølgende. Havde man købt sig ind i 2017 og solgt inden faldet i 2018, havde man fået utrolige afkast.

 

Læs artiklen Køb Zcash.

Zcash prognose

Men prognosen for fremtiden ser heller ikke skidt ud. Og der er mange aspekter, der er spændende at kigge på for prognosen i fremtiden. Så det giver rigtig god mening at gå i dybden med, hvis man går og overvejer at investere og følge med i den spændende kryptovaluta. 

 

Det første sted man skal starte er klart ved udbuddet og efterspørgslen, som primært er det, der driver markedet. Man kender det allerede fra mange andre investeringsaktiver og det har så meget at sige. Det er nemlig en dynamik, der i den grad er afgørende for, hvor markedet bevæger sig hen og hvordan Zcash udvikler sig, da Zcash er decentral. Formålet her er netop at finde ud af om Zcash prognose viser, at det er muligt at nå endnu højere niveauer end før set. Der er rigtig meget, der tyder på det,  

 

Psykologien hos købere såvel som sælgere har stor indflydelse og kan forholdsvist let påvirkes – det kender vi allerede fra eksempelvis aktiemarkedet. Samtidig er det også set, at geopolitiske begivenheder, har haft stor indflydelse fra tidligere. Derudover er det bredere kryptovaluta marked også en god indikator for, hvordan det kommer til at se ud for Zcash i fremtiden. 

 

Helt overordnet er det nemlig en god idé at kigge på, om man tror prisen vil stige i fremtiden, og om markedet tror det samme. For så kan det sagtens betyde, at størstedelen er klar til at købe sig ind eller købe mere – og til højere priser end den nuværende. Er forventningen omvendt modsat, vil det hurtigt gå den anden vej for Zcash, som er det man også kan se på grafen. Dog har de set rigtig spændende ud de seneste par måneder. 

 

På grafen kan man se at prisen, i dette sekund er et udtryk for mødestedet mellem købs- og salgsordrer, som vidner om at købende måske ikke har et presserende behov for at købe eller at sælgende ikke har et presserende behov for at sælge – for har den ene af parterne det, så kan det nemt påvirke Zcash kurs. 

 

Det er udbud og efterspørgslens essens og den måde det, der hele tiden får kursen til at svinge frem og tilbage. Zcash er som sagt styret decentralt og derfor er det rent udbud og efterspørgsel, der har direkte indflydelse på prisen. 

 

Det tyder derfor også på, at Zcash på nuværende tidspunkt står meget stærkere end tidligere og at prisen denne gang ikke er en boble, der vil springe på et tidspunkt. 

 

Så prognosen ser altså rigtig god ud og meget tyder på, at Zcash går en ultraspændende fremtid i møde og potentielt være årsag til at Zcash kan nå nye og højere niveauer end set tidligere. Det ser i hvert fald optimistisk ud! 

 

Man skal bare huske at være opmærksom på, at der ikke er nogen, der kan forudsige, hvordan det kommer til at se ud i fremtiden – heller ikke selvom, det ser rigtig positiv ud.

Dette kan få kursen til at stige

Hvis man overvejer at investere i Zcash, bør man også gå i dybden med hvad der kan få kursen på Zcash til at stige, så man giver sig et bedre grundlag for at forstå, hvad man skal holde øje med og løbende vurdere på. 

 

Her er tiltroen til potentialet afgørende – og det må man bare sige at der er stor tiltro til Zcash og teknologien. Mange er begejstrede for Zcash, fordi målet virkelig er, at være med til at være med til måden økonomi og penge fungerer på i dag. Mange tror på, at det nok skal komme til at ske i fremtiden, men at det bestemt kan lade sig gøre. Selvom det er en utrolig stor vision, så er der meget der tyder på det kan ske – og gør det det – så ser det godt ud for Zcash. 

 

Med dette store potentiale, kan det også få kortsigtede gode konsekvenser for kursen, hvis flere og flere får øjnene op for netop Zcash og tror på det store potentiale rent faktisk kan indfries. For hvis man selv tror på, at netop det potentiale kan indfries, så bør det være et godt tegn om, at det kan være en god idé at investere i Zcash. 

 

Har mange det på samme måde, kan det sagtens være med til at få prisen til at stige fordi efterspørgslen øges. Så det må bestemt siges at være værd at holde godt øje med, hvis man vil have en indikation om, hvorvidt prisen vil stige eller ej. 

 

I sidste ende må man sige, at det handler om, tiltroen til teknologien og udviklingen i fremtiden. For der er i virkeligheden ingen, der med sikkerhed kan sige, hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Dette kan få kursen til at falde

Udbuddet er klart den anden afgørende det, der fungerer samme med efterspørgslen. Øges salgsvolumen på et givent tidspunkt, vil det være et udtryk for, at udbuddet er stigende og det kan få prisen og kursen på Zcash til at falde – hvis altså mange vælger at sælge ud af deres beholdning af Zcash. Er efterspørgslen samtidig meget lav, ser det ikke godt ud for kursen. 

 

Er man købende eller sælgende, handler det rigtig meget om, hvorvidt Zcash kommer til at leve op til de tårnhøje forventninger, som så mange går og håber på. Sker det ikke, så kan det ende med at få mange til at sælge ud som er negativt for kursen på Zcash. Så en overvejende negativ stemning, kan sagtens være med til at få kursen til at dykke. 

 

Samtidig skal man holde øje med, om der sker nogle begivenheder, der er negative for Zcash. Hvis der eksempelvis udkommer en stor nyhed om, at Zcash af den ene eller anden årsag ikke kan fungere længere, så kan det i den grad påvirke kursen. 

 

Det er samtidig stadig vigtigt at huske, at der ikke er nogen, der ved, hvordan det reelt kommer til at gå i fremtiden for Zcash.

Kryptovalutaer er ekstreme volatile uregulerede investerings-aktiver. Du har ingen EU investor garanti og derfor har du risiko for at miste alle dine penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se Zcash kurs?

Der findes mange steder, hvor du kan se kursen live. Det kan du også i vores artikel her

Hvor finder jeg en Zcash prognose?

Vi har beskrevet prognosen grundigt. Den kan du læse her. 

Hvad kan få Zcash kursen til at stige?

Det er der mange ting, der har indflydelse på. Men først og fremmest er det øget efterspørgsel, der kan drive prisen op. 

Hvad kan få Zcash kursen til at falde?

Igen, er der mange ting, der har indflydelse. Men hvis mange sælger, er det et udtryk for et øget udbud, der i sidste ende kan få prisen til at falde.